تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شتاب کردن در کاری پیش از بدست آوردن توانایی و سستی کردن بعد از به دست آوردن فرصت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827311701




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد آیت‌الله هاشمی از شعارهای عوام فریبانه دولت سابق


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: انتقاد آیت‌الله هاشمی از شعارهای عوام فریبانه دولت سابق

انتقاد آیت‌الله هاشمی از شعارهای عوام فریبانه دولت سابق


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با مهم خواندن انتخابات اسفندماه گفت: مردم، مخصوصاً جوانان و زنان و به ویژه تحصیل کرده‌ها آمادگی دارند که برای نهادینه شدن اعتدال در کشور وارد میدان‌ انتخابات شوند.
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار دبیر کل، اعضای هیأت مؤسس، اعضای شورای مرکزی و اعضای هیأت داوری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، همراهی مردم را خواسته اصلی امام(ره) و یاران ایشان در تمام سال‌های مبارزه دانست و گفت: حتی در آغاز راه که استبداد پهلوی تا لایه‌های زیرین جامعه تأثیر کرده بود، امام(ره) بر تبلیغ اهداف نهضت برای اقناع مردم و همراهی آنان تأکید می‌کردند.

به گزارش فارس وی افزود: امام راحل در پاسخ به تقاضاهای مکرر بعضی از افراد برای اقدامات مسلحانه در مبارزه و حتی ترور شخص شاه، می‌گفتند که باید مردم آگاه شوند تا بساط حکومت پهلوی را برچینند.  

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با ارائه تحلیلی از اوضاع کشورهای دچار حکومت‌های دیکتاتوری، به ساختار مبتنی بر آرای مردم در نظام و قانون اساسی جمهوری اسلامی اشاره کرد و با تأکید بر این نکته که «همه مسؤولیت‌ها، از رهبری گرفته تا شوراهای شهر با رأی مستقیم و غیر مستقیم مردم است»، گفت: در تاریخ معاصر همه مستبدها به تدریج کنار می‌روند و حکومت‌ها در سایه انفجار اطلاعات و آگاهی جامعه به سوی رأی و انتخاب مردم پیش می‌روند.

هاشمی رفسنجانی، افکار عمومی جهانی را مخالف واقعی حکومت‌های دیکتاتوری دانست و گفت: حتی استعمارگران که می‌خواهند کشوری را اشغال کنند، بهانه آنان سقوط حکومت دیکتاتوری است و این نشان می‌دهد که همه جهانیان فهمیده‌اند که استبداد هیچ جایگاهی در بین ملت‌ها ندارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خویش، در خصوص آرمان‌خواهی ملت‌ها و به ویژه ملت بزرگ ایران اسلامی، به جلسه اخیر دانشجویان با مقام معظم رهبری و سؤال آنها از ایشان در خصوص آرمان‌خواهی و محافظه‌کاری اشاره کرد و گفت: رهبری به درستی تأکید کردند که واقع‌بینی با آرمان‌خواهی سازگاری دارد و با محافظه کاری ناسازگار است.

هاشمی رفسنجانی، اعتدال را واقعی‌ترین نیاز جوامع و مورد تأکید همه ادیان، به خصوص اسلام خواند و گفت: مردم، مخصوصاً جوانان و زنان و به ویژه تحصیل کرده‌ها آمادگی دارند که برای نهادینه شدن اعتدال در کشور وارد میدان‌ انتخابات شوند و در این برهه وظیفه همه دلسوزان و احزاب و تشکیلات در دایره انقلاب است که با ورود به انتخابات، زمینه‌ی خلق یک حماسه سیاسی دیگر را در اسفندماه فراهم کنند که انتخاباتش بسیار مهم است.

وی نقش حضور زنان را به عنوان نیمی از جمعیت کشور در هر انتخاباتی تأثیرگذار دانست و با اشاره به توضیحات یکی از زنان حاضر در جلسه در خصوص عدم بکارگیری بانوان در مدیریت‌ها، گفت: شرط اول حضور زنان در مدیریت‌ها، تحصیلات آنها بود که الحمدلله زنان ایرانی نشان داده‌اند بسیار با استعدادند و در ادامه تا حدودی به خود زنان بستگی دارد که در هر انتخاباتی، به نامزدهای زنان ذی صلاح رأی دهند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خویش به اوضاع اقتصادی کشور اشاره و وجود رکود را برای هر کشوری خطرناک توصیف کرد و با بیان دستاوردهای مثبت استفاده درست از نقدینگی، گفت: ضرر رکود به مراتب از تورم بیشتر است که افزایش بیکاری اولین نتیجه آن است.

هاشمی رفسنجانی تأکید کرد: انتظار می‌رود دولت به این بخش توجه بیشتری کند.

ایشان رونق تولید را یکی از اهداف تصویب سیاست‌های کلی در مجمع و تأیید رهبری دانست و گفت: دلسوزان جامعه و استادان اقتصاد با همه سلایق سیاسی به کمک دولت بیایند تا مردم ایران را به جایگاهی برسانند که استحقاق آن را دارند.

هاشمی رفسنجانی، اقدامات واقع‌بینانه برای شکستن طلسم رکود تورمی را ضروری خواند و با اشاره به شعارهای عوام فریبانه سال‌های قبل، گفت: مردم علاوه بر آگاهی سیاسی و افزایش اطلاعات آنان از اوضاع دیگر کشورها، آثار رکود و تورم را در زندگی روزمره خویش احساس می‌کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری سوابق فرهنگ و تمدن مردم ایران، گفت: در طول تاریخ ثابت شده که هر وقت مسیر حرکت به سوی سعادت دنیا و آخرت مردم با آگاهی هموار شده، مردم به صحنه می‌آیند و برای حفظ دستاوردهای انقلاب از میان نامزدها، آنان را که به سلایق مردم احترام می‌گذارند، انتخاب می‌کنند.

وی با تشریح شرایط کشور و رشد آگاهی مردم و به خصوص جوانان، بر اهمیت تأسیس تشکیلات منسجم تأکید کرد و گفت: در سال‌های مبارزه به این موضوع رسیده بودیم و حتی رژیم پهلوی هم متوجه شده بود که به طرف تشکیل حزب رستاخیز رفت، اما احزاب ساخته‌ی حاکمیت با احزاب مردمی تفاوت‌های اساسی دارند.

هاشمی رفسنجانی با مرور خاطرات بزرگان مبارزه از جلسات با امام(ره) درباره تشکیل حزب، به ملاحظات امام(ره) برای مخالفت با تشکیل حزب در سال‌های قبل از پیروزی انقلاب اشاره کرد و گفت: پس از پیروزی انقلاب، وقتی موضوع به استحضار ایشان رسید، هم موافقت و هم کمک مالی کردند، که همه‌ی مردم از نقشی که حزب جمهوری اسلامی برای جلوگیری از انحرافی که در جامعه ایجاد شده بود، اطلاع دارند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این مطلب که «در همه سال‌های پس از پیروزی، همیشه تندروها مانع گسترش تحزّب در کشور بوده‌اند»، گفت: هنوز هم مانع تراشی می‌کنند، اما قانون اساسی و نگاه بزرگان نظام، مخالف این دیدگاه است، لذا ظرفیت بسیار بالایی برای تشکیل و فعالیت احزاب و اجماع سیاسی آنها برای تشکیل جبهه‌ها وجود دارد.

وی برگزاری انتخابات سال 92 و اوضاع دو جناح از لحاظ تعداد نامزدها را بهترین مصداق برای اقدام عقلانی در فعالیت‌های سیاسی، به ویژه در مقطع انتخابات دانست و گفت: اگر احزاب برای اهداف انقلاب و خدمت به مردم تشکیل می‌شوند، باید با ائتلاف، همگرایی و استفاده از ظرفیت‌های هم‌فکران در سایر احزاب، مصالح و منافع دینی و ملی را در فعالیت‌ها در نظر بگیرند تا با انسجام و هم‌اندیشی، خود را بازنده رقابت‌های انتخاباتی ندانند.

در ابتدای این دیدار، علی شکوری راد، دبیر کل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی ضمن ارائه گزارشی از اهداف و برنامه‌های تأسیس این حزب، گفت: احزاب با همه اختلافات سلایق، باید بر اساس اصول انقلاب و قانون اساسی، مسیر حرکت کشور به سوی تعالی را هموار نمایند.

اشرف بروجردی، غلامرضا انصاری و حمیدرضا جلایی‌پور نیز به بیان دیدگاه‌های خود درباره لزوم همکاری نیروهای کارآمد برای تعالی کشور، دغدغه‌های زنان برای خلاء حضور آنها در مدیریت‌ها، نقش زنان در انقلاب و جنگ، ناگفته‌های حضرت‌عالی در تاریخ، حزب، پناهگاهی برای رشد انسان‌ها، یادآوری تجربیات تلخ و شیرین حزب جمهوری، آثار منفی خلاء وجود احزاب قوی، ضرورت استفاده از نیروهای نسل اول و دوم انقلاب، توصیف اوضاع پس از اتفاقات 88، اصلاح ترکیب مجلس، یکی از اهداف حزب و اهمیت انتخابات خبرگان پرداختند.



دوشنبه, 16 شهریور 1394 ساعت 21:15





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن