تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيبت كردن در (نابودى) دين مسلمان مؤثرتر از خوره در درون اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871961903




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت برای اجرای اقتصاد مقاومتی کادر مدیریتی خود را تغییر دهد/ برنامه های امروز دولت هیچ تناسبی با اقتصاد مقاومتی ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: نمی شود کسانی که به یک جریانی اعتقاد ندارند در راس امور باقی مانده و از آن ها بخواهید بر خلاف اعتقاداتشان عمل بکنند، این شدنی نیست. شاید گام اول باید این باشد که دولت تیم اقتصادی خود را بازسازی کرده و از افرادی استفاده کند که به حقانیت این جریان معتقد باشند.

به گزارش تراز ،حجت الله عبدالملکی عضو هئیت علمی دانشگاه امام صادق درباره وظایف دولت در ایجاد برنامه اجرایی و عملیاتی منسجم در راستای اقتصاد مقاومتی به خبرنگار تراز گفت: در ابتدا دولت باید مبانی اقتصاد مقاومتی را بپذیرد و در مرحله بعد این مبانی را در حوزه های مختلف عملیاتی کند. اقتصاد مقاومتی براساس مقدمه سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی برنامه ای علمی و بومی برآمده از فرهنگ ملی و اسلامی است. در انتها نیز می گوید: این اقتصادعینیت بخشنده به نظام اقتصادی اسلام خواهد بود.
وی افزود: مقدمه کار همین تعاریف هستند یعنی اعتقاد به اینکه اسلام الگوی اقتصادی دارد وفرهنگ اسلامی و انقلابی ارزشمند است ثانیا می تواند یک الگوی اقتصادی بومی و علمی را می تواند اجرا کند. این مسئله یک زیر ساخت جدی در برنامه ریزی اقتصادی دارد کمااینکه متاسفانه می بینیم عموم مشاوران اقتصادی و حتی مسئولین اقتصادی دولت این الگوی علمی را که به عنوان مبنای اقتصاد مقاومتی می پذیرند الگوی اقتصادی لیبرالی و لشگر آن نیز سرمایه داری مقیم است. این اتفاقاتی که در غرب عالم به خصوص در آمریکا در حال رخ دادن است. عدم اعتقاد به الگوی اقتصادی برآمده از اسلام باعث یک نوع عملکرد التقاطی شده که امروز در عملکرد دولت شاهد آن هستیم.
عبدالملکی ادامه داد: به نظر من دولت برای اجرای اقتصاد مقاومتی کادر مدیریتی خود را تغییر دهد. نمی شود کسانی که به یک جریانی اعتقاد ندارند در راس امور باقی مانده و از آن ها بخواهید خلافغ اعتقاداتشان عمل بکنند این شدنی نیست. شاید گام اول باید این باشد که دولت تیم اقتصادی خود را بازسازی کرده و از افرادی استفاده کند که به حقانیت این جریان معتقد باشند. در گام بعدی باید الگوی اقتصاد مقاومتی به زبان دستگاه های مختلف کشور ترجمه شود. برای مثال تصور وزارت نفت از اقتصاد مقاومتی برخلاف متن نظریه اقتصاد مقاومتی و سیاست های کلی آمده است تصور وزارت نفت این است که در اقتصاد مقاومتی تا آنجا که می شود باید حتی به قیمت های بسیار نازل نفت بیشتری فروخت. خب این مسائل یا از درک غلط اقتصاد مقاومتی یا ناشی از پایبند نبودن مسولان وزارت نفت به الگوی اقتصاد مقاومتی است. در اقتصاد مقاومتی بناست زنجیره ارزش افزوده در صنعت نفت تکمیل و تقویت بشود. این به معنای این است که ما باید خام فروشی مان کاهش یافته و تبدیل نفت به سایرمحصولات در دستور کار قرار گرفته شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق تصریح کرد: برنامه های اقتصادی امروز دولت هیچ تناسبی با اقتصاد اسلامی ندارد و فقط اسم اقتصاد مقاومتی را یدک می کشد و دولت صرفا به واژه اقتصاد مقاومتی اکتفا کرده است.

این اقتصاددان درباره تشکیل ستاد فرماندهی برای اجرای اقتصاد مقاومتی به تراز گفت: متاسفانه یکی از مشکلات اقتصاد ما نبود نهاد فرماندهی است . همانطور که شورای عالی امنیت ملی که متولی امنیت ملی کشور است یا شورای انقلاب فرهنگی که نهادی فراقوه ای است ما در حوزه اقتصاد از داشتن چنین نهادهایی محرومیم. به هرحال ما به شورایی اقتصادی احتیاج داریم که برخی از امور را بین قوا هماهنگ بکند البته این مسئله در مقاطع مختلف مطرح شده و عموما دولت ها به دلیل نگرانی از افزایش نظارت ومحدودیت اختیارات خود زیر بار این موضوع نرفته اند. اما ایجاد چنین نهادی یک گام بلند و ضروری بوده و اتفاقا شروع کننده آن نیز باید دولت باشد. یعنی برای اجرای اقتصاد مقاومتی هر مجموعه و دستگاهی باید چنین نهادی را تشکیل بدهد البته این حرف به معنای ایجاد ساختار و تشکیلات جدید نیست بلکه باید از همان ساختارهای موجود چینش مجددی ایجاد بکنند تا امکان اجرای اقتصاد مقاومتی را به آنها بدهد.
وی در مورد این ستاد فرماندهی خاطرنشان کرد: همه قوا، همه دستگاه های عمومی و غیردولتی و از همه مهمتر دولت به چنین ستادی احتیاج دارد. این ستاد باید درک درست و روشنی از اقتصاد مقاومتی داشته باشد و درگیر برداشت های غلط و التقاطی نباشد.
عبدالملکی با اشاره به طرح مسکن مهر و وحدت دستگاه اجرایی کشور برای انجام یک پروژه بزرگ گفت: در دولت نهم این طرح پشتیبان چندانی نداشت و از آنجا که وزارت مسکن و شهرسازی متولی این کار بود اهتمام چندانی برای اجرای این پروژه وجود نداشت و حتی مقداری از منابع این طرح نیز هدر رفت اما در دوره دهم ، وزیر مسکن و شهرسازی بعدی به دلیل اعتقاد و التزامی که به این طرح داشت به شدت پیگیر و فعال بود به نحوی که شاید اگر همین سیستم فعال بود امروز همه این مسکن ها آماده تحویل می بود. الان نیز ما در اقتصاد مقاومتی به ستادی نیاز داریم که به این موضوع اعتقاد و التزام داشته باشد.





زمانبندی انتشار: 16 شهريور 1394 - 11:33





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن