واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ شهريور ۱۳۹۴ (۹:۳۲ق.ظ)
اجراي آزمايشي نخستين فيلترهاي کولر آبي ايران در سيستان موج - مدير کل حفاظت محيط زيست سيستان و بلوچستان گفت: اداره کل حفاظت محيط زيست اين استان مجري طرح پايلوت فيلترهاي کولر آبي براي اولين بار در ايران در منطقه سيستان است.
به گزارش خبرگزاري موج، اولين فيلتر کولر آبي ايران توسط اين اداره کل در منطقه سيستان اجرا و به آزمايش گذاشته شد.
محمودي گفت: آلودگي هوا اثرات سوء فراواني بر حيات انسانها و به طور کلي موجودات زنده دارد. آلودگي هوا علاوه بر اثر گذاري بر حيات موجودات زنده بر آثار و ابنيه ساخت دست بشر نيز تأثير منفي دارد و در نهايت آلودگي هوا هزينههاي سنگين اقتصادي را نيز بر اقتصاد تحميل ميکند. در حال حاضر يکي از آلايندههاي شايع هوا ذرات معلق و گرد و غبار است که سبب تشديد بيماريها، از بين رفتن ريهها، مرگ و ميرهاي زودرس و سرطان ميشود. افرادي که شديده به وجود اين ذرات حساس هستند که داراي بيماريهاي قلبي و عروقي، آنفولانزا و آسم هستند همچنين کودکان و افراد مسن نيز بسيار آسيب پذير هستند.
مدير کل حفاظت محيط زيست سيستان و بلوچستان افزود: اساساً در حال حاضر هدف از کنترل آلودگي هوا در مناطقي مانند سيستان، کاهش آلودگي هوا به حد مجاز و تعديل شرايط فعلي هست و با توجه شرايط کنوني منطقيترين راه براي مبارزه با آلودگي هوا تا حد امکان پيشگيري از انتشار آلودگي ذرات است.
محمودي تصريح کرد: در اين راستا و در جهت بهبود سلامت و ارتقا بهداشت عمومي اقشار جامعه و گروههاي آسيب پذير و همچنين استفاده بهينه از منابع انرژي براي نخستين بار در ايران محصولي تحت عنوان فيلتر کولر آبي (تثبيت کنندهٔ راندمان کولرهاي آبي از طريق فيلتراسيون) از طريق اداره کل حفاظت محيط زيست سيستان و بلوچستان مورد استفاده قرار گرفته و به صورت پايلوت در منطقه سيستان به کار گرفته شده است.
وي افزود: در گام نخست فيلترهاي مذکور به همراه کارشناسان مربوطه به تعداد 8 عدد فيلتر در روستاي ملادادي از توابع شهرستان هيرمند، تعداد 8 عدد شهرک علي اکبر از توابع شهرستان هامون، تعداد 4 عدد فيلتر در شهرستان نيمروز و نصب يک عدد بر روي سيستم کولر آبي مستقر در کانکس نگهباني اداره حفاظت محيط زيست زابل و تعدادي بيم گروههاي آسيب پذير (بيماران تنفسي، سالمندان، زنان باردار و...) توزيع شد که پس از يک هفته نتايج علمي اين طرح پايلوت اخذ و مقياس و آناليز اعداد و ارقام مربوطه انجام خواهد شد و در صورت رضايت بخش بودن نتايج اين فيلترها براي استفاده عموم مورد معرفي قرار خواهد گرفت.
محمودي ادامه داد: استفاده از مشارکت آحاد مردم يکي از ضروريات در هر اقدام فراگير اجتماعي است و قطعاً مبارزه با آلودگي هوا نيز از اين قاعده مستثنا نخواهد بود، لذا در اين خصوص نيز مشارکت و همکاري مردم نقش موثري در بهبود شرايط خواهد داشت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]