تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، آن است كه قابل فهم و روشن و كوتاه باشد و خستگى نياورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834722438




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زهری با قابلیت کشتن سلول‌های سرطانی!


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

زهری با قابلیت کشتن سلول‌های سرطانی! دانشمندان موفق به توضیح چگونگی توانایی سم نوعی زنبور برزیلی در نابود کردن سلول‌های سرطانی بدون آسیب‌رساندن به سلو‌ل‌های عادی شدند.
 

به گزارش ایسنا، زنبور Polybia paulista با تولیدکردن زهری که حاوی نوعی ماده مبارزه کننده قدرتمند با سرطان است، از خود محافظت می کند. محققان نشان دادند چگونه سم زهر «Polybia-MP1» یا «MP1» به طور گزینشی سلول های سرطانی را بدون آسیب رساندن به سلول های عادی می کشد. سم «MP1» با لیپیدهایی تعامل برقرار می کند که به طور نامعمول بر روی سطح سلول های سرطانی توزیع شده اند و روزنه هایی خلق می کند که به مولکول های حائزاهمیت برای عملکرد سلول سرطانی امکان نشت کردن می دهد. ارائه درمان های سرطانی که به ترکیب لیپیدی غشای سلول حمله می کنند، گروه کاملا جدیدی از داروهای ضدسرطانی خواهند بود. این امر در ارائه ترکیبات جدید دارویی کارآمد خواهد بود که در آن ها، چندین دارو به طور همزمان برای درمان سرطان و با حمله کردن همزمان به بخش های مختلف سلول های سرطانی عمل می کنند. سم MP1 علیه پاتوژن های میکروبی و با مختل کردن غشای سلول باکتریایی عمل می کند. این پپتید ضدمیکروبی نوید جدیدی برای محافظت کردن از انسان در مقابل سرطان است. این سم می تواند رشد سلول های سرطان پروستات و مثانه و همچنین سلول های مقاوم در مقابل داروهای چندگانه را مهار کند. با این حال، تاکنون مشخص نبود که چگونه MP1 به طور گزینشی سلول های سرطانی را بدون آسیب رساندن به سلول های عادی نابود می کند. دانشمندان تصور می کردند کلید حل این معما شاید در ویژگی های منحصر به فرد غشای سلول های سرطانی نهفته باشد. در غشاهای سلول های سالم، فسفولیپیدهایی به نام فسفاتیدیل سرین (PS) و فسفاتیدیل اتانل آمین (PE) در ورقه درونی غشا و مشرف به درون سلول قرار گرفته اند. اما در سلول های سرطانی، PS و PE در غشای بیرونی و مشرف به پیرامون سلول واقع شده اند. دانشمندان نظریه خود را با خلق مدلی از غشاها ارائه دادند که تعدادی از آن ها حاوی PE و PS بودند و در معرض MP1 قرار داده شدند. محققان از طیف وسیعی از تکنیک های تصویربرداری و زیست فیزیکی برای توصیف اثرات نابودگرانه MP1 بر روی غشاها استفاده کردند. نتایج نشان داد وجود PS اتصال MP1 به غشا را افزایش داد و از سوی دیگر وجود PE توانایی MP1 برای مختل کردن سریع غشا را بالا برد و اندازه روزنه های سلول سرطانی را زیاد کرد. این روزنه های بزرگ که ظرف چند ثانیه شکل گرفتند، به مولکول های حیاتی مانند آر ان ای و پروتئین ها امکان فرار آسان از داخل سلول های سرطانی را دادند. دانشمندان در تحقیقات آتی به دنبال تغییردادن توالی آمینواسید MP1 برای بررسی چگونگی ارتباط ساختار این پپتید با عملکردش و ارتقای بیشتر گزینش پذیری آن برای درمان های بالینی هستند. درک سازوکار عملکرد این پپتید به مطالعات بیشتر برای ارزیابی پتانسیل آن جهت کاربرد در پزشکی کمک می کند. جزئیات این تحقیق در مجله «Biophysical» ارائه شد.


 


یکشنبه 15 شهریور 1394 ساعت 20:05





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن