تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):از نشانه های عالم ، نقد سخن و اندیشه خود و آگاهی از نظرات مختلف است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813182894




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مبارزه با سلول‌های سرطان معده با فناوری نانو


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

با تلاش محققان ایرانی صورت گرفت مبارزه با سلول‌های سرطان معده با فناوری نانو محققان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان مطالعه بر روی تولید نانوپارتیکل های بیوپلیمری لود شده با کارواکرول و اثر ضد سرطانی آنها بر روی سلول های سرطان معده را انجام دادند.
 

به گزارش مهر، شهریار شاکری، مجری این طرح گفت: سرطان معده یکی از شایع ترین سرطان ها در مردان است که بدلیل عوامل ژنتیکی، مصرف زیاد نمک، نگهدارنده های غذایی، سیگار و الکل ایجاد می شود. وی افزود: این سرطان اکثرا بدلیل رژیم غذایی نامناسب ایجاد شده و شیمی درمانی نیز یکی از راه های درمان آن است البته این شیوه درمان دارای عوارض جانبی زیادی برای بیمار بوده و از این رو امروزه برای جلوگیری و درمان اکثر بیماری ها از اسانس ها و یا عصاره های گیاهی با خاصیت آنتی اکسیدانتی و ضد سرطانی استفاده می شود. این پژوهشگر گفت: برای مثال کارواکرول که از گیاه مرزه استخراج می شود دارای اثرات ضد سرطانی بوده، اما حلالیت آن در آب پایین است. شاکری افزود: در این تحقیق هدف استفاده از نانوپارتیکل های بیوپلیمری است که بتوانند کارواکرول را در داخل خود کپسوله کرده و با کنترل آزاد سازی آن، حلالیت و اثر ضد سرطانی آن را بر روی سلول های سرطان معده افزایش دهند. وی اظهار کرد: نتایج این تحقیق نشان دادند که نانوپارتیکل های بیوپلیمری تولید شده از روش نانوپرسیپیتاسیون مقدار زیادی از کارواکرول را در داخل خود انکپسوله کرده و اندازه آن ها ۴۲±۱۳۲ نانومتر است. این پژوهشگر افزود: رهاسازی کارواکرول از نانوپارتیکل های تولید شده نیز بطور کامل کنترل شده و همچنین بررسی های کشندگی نانوپارتیکل های حاوی کارواکرول بر روی سلول های سرطان معده نشان داد که قابلیت کشندگی کارواکرول بدام افتاده در نانوپارتیکل ها در مقایسه با کارواکرول آزاد بسیار افزایش یافته است. شاکری خاطرنشان کرد: نتایج این تحقیق نشان دادند که نانوپارتیکل های بیوپلیمری قابلیت بدام انداختن کارواکرول را دارند و اثرات ضد سرطانی کارواکرول بدام افتاده بطور قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کرده است. وی افزود: همچنین در آینده بدام کپسوله کردن کارواکرول همراه با داروهای شیمی درمانی در داخل این نانوپارتیکل ها می تواند به درمان بهتر سرطان معده کمک کند.


 


شنبه 14 شهریور 1394 ساعت 16:58





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن