واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: نظارت بر ممنوعیت فروش لبنیات فله/ گرانی لبنیات عامل افزایش خرید محصولات سنتی
مدیرعامل اتحادیه فرآورده های لبنی کشور بیان کرد: افزایش قیمت محصولات پاستوریزه نسبت به محصولات سنتی موجب شده افراد تمایل بیشتری نسبت به خرید لبنیات سنتی داشته باشند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ استفاده افراد از شیرهای فله وغیر پاستوریزه به سبب عدم شناسنامه، آزمایش های میکروبی وشیمیایی میتواند مسبب هزاران بیماری مشترک دام وانسان ودر نهایت ضربه مهلک به جامعه شود.
در واقع افراد به خاطر هموژنیزه نشدن شیرهای فله تصوری مبنی بر چربی بیشتر آن دارند در حالیکه شیرهای سنتی همان شیرهای برگشتی کارخانه ها است که آنها به سبب داشتن بار میکروبی وآنتی بیوتیک ازمصرف آن خودداری کردند که لازم است مسئولان متولی با اعمال نظارت های بیشتر از فروش این محصولات جلوگیری کنند.
بنابراین گزارش؛ افزایش قیمت محصولات پاستوریزه نسبت به محصولات سنتی موجب شده افراد تمایل بیشتری نسبت به خرید لبنیات سنتی از خود نشان دهند که همواره با حمایت دولت از تولید کننده ومصرف کننده دیگرشاهد مشکلاتی همچون تب مالت یا بروسلوزدر کشور نخواهیم بود.
به گفته رییس سازمان ملی استاندارد شایعه تب مالت در حوزه سازمان ملی استاندارد نیست ونظارت بر این محصولات به عهده وزارت جهاد و سازمان حمایت از مصرف کننده وتولید کننده است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ طبق قانون فروش شیر فله در سراسر کشور ممنوع است وهمواره لازم است ماموران بهداشت در صورت مشاهده چنین اقداماتی به سرعت با افراد برخورد داشته باشند.
همچنین ورم پستانی یکی از شایع ترین بیماری های دام است که تنها فایده جوشاندن شیر از بین رفتن لاکتوز وکلسیم آن است وهمواره متخصصان ورسانه ها باید مردم را از این موضوع آگاه کنند.
در این راستا محمد رضا اسماعیلی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در این خصوص اظهار داشت: درمحصولات سنتی امکان استفاده شیرهای آلوده و آنتی بیوتیک به سبب نداشتن شناسنامه وجود دارد که از طرفی این امر مسبب هزاران بیماری مشترک انسان و دام ودر نهایت ضربه مهلک به جامعه خواهد شد.
وی افزود: محصولات پاستوریزه به سبب بالا بودن هزینه های آزمایش های کیفی و ظروف یکبار مصرف قدرت رقابت با محصولات فله در بازار را ندارد واز سویی گران بودن این محصولات موجب شده افراد به لبنیات سنتی تمایل بیشتری داشته باشند.
اسماعیلی در ادامه بیان کرد: بعد از هدفمندی یارانه ها مصرف سرانه شیر در کشور کاهش پیدا کرده به گونه ای که مشکلات پوکی استخوان در زنان بیشتر شده است وهمواره لازم است دولت تولیدکننده و مصرف کننده را مورد حمایت خود قرار دهد تا شاهد افزایش تب مالت یا بروسلوز وپوکی استخوان نباشیم.
مدیر عامل اتحادیه فرآورده های لبنی تصریح کرد: کنترل و آزمایش شیر میتواند پارامترهایی از نظر کیفیت وسلامت به افراد بدهد در حالیکه محصولات سنتی فاقد آزمایش های میکروبی، شیمیایی، اتاق کشت و محیط قرنطینه هستند واز سویی کارخانه ها به سبب بالا بودن هزینه ها و مشکلات در معرض نابودی قرار دارند.
بنابراین گزارش؛ افزایش قیمت محصولات پاستوریزه نسبت به محصولات لبنی موجب شده افراد تمایل بیشتری نسبت به خرید آن داشته باشند در حایکه لبنیات سنتی به سبب عدم آزمایش و کنترل مشکلاتی از قبیل تب مالت در کشور را افزلیش میدهد که در این زمینه لازم است علاوه بر اطلاع رسانی رسانه ها و متخصصان تغذیه دولت هم حمایت های لازم از تولید کننده و مصرف کننده را داشته باشد.
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
ضرورت نظارت مسئولان در راستای جلوگیری از فروش محصولات سنتی
رؤیایی شدن افزایش مصرف سرانه شیر در کشور
آب یکی از چالشهای مهم کشور در بخش کشاورزی است
فهرستی از مواد غذایی غیر استاندارد
خرید شیر خام به نرخ بالا معنا ندارد
۱۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۶:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]