تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه اگر مردم آثار آن را مى دانستند، به جهت حريص بودن به خير و بركتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855571797




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باور های غلط در مورد گوشی های هوشمند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
باور های غلط در مورد گوشی های هوشمند




در این مطلب نگاهی داریم به هفت مورد از باور های غلط افراد در مورد گوشی های هوشمند، شاید شما هم یک یا چند مورد از این باورهای غلط را در مورد اسمارت فون ها داشته باشید.





وب‌سایت گجت‌نیوز: امروزه اسمارت فون ها یا همان گوشی های های هوشمند به همراه همیشگی ما مبدل شده اند.گجت هایی که دیگر بسیار فراتر از یک تلفن برای ما کارایی داشته و یک لحظه قادر به جداشدن از آنها نیستیم.خب حالا که اینقدر به این ابزار های جدید وابسته هستیم بهتر است تا باور های غلط خود را در مورد آنها تغییر دهیم. در این مطلب نگاهی داریم به هفت مورد از باور های غلط افراد در مورد گوشی های هوشمند، شاید شما هم یک یا چند مورد از این باورهای غلط را در مورد اسمارت فون ها داشته باشید.

از یک Task Killer استفاده کنید تا سرعت گوشی اندرویدی را افزایش دهید


هفت مورد از باور های غلط افراد در مورد گوشی های هوشمند



« یک Task Killer برای حذف خودکار برنامه‌هایی که رم را اشغال کرده‌اند و در حال حاضر از آنها استفاده نمی‌‌کنید، به کار بگیرید. با این کار سرعت گوشی‌تان افزایش می‌یابد » ولی این فقط یک شایعه است؛ برنامه‌هایی که در کش ذخیره شده‌اند در صورت استفاده دوباره با سرعت بیشتری بازیابی می‌شوند.

شما نباید از یک Task Killer برای حذف برنامه‌های موجود در لیست برنامه‌های اخیر استفاده کنید، در اندروید چنین برنامه‌هایی در پس زمینه به صورت غیرفعال نگه‌داری می‌شوند و با محدودیت کمتری اجرا می‌شوند، نیازی نیست که این برنامه‌ها را ببندید مگر اینکه به درستی کار نکنند، در واقع با حذف برنامه‌ها از کش، گوشی اندرویدی آهسته‌تر کار خواهد کرد.

باید باتری گوشی را قبل از شارژ آن به طور کامل تخلیه کنید!


هفت مورد از باور های غلط افراد در مورد گوشی های هوشمند



مطمئنا، بسیاری از افراد اجازه نمی‌دهند که باتری گوشی قبل از شارژ آن به طور کامل تخلیه شود. اما برخی از مردم ممکن است که تکنولوژی‌ باتری‌های قابل شارژ قدیمی را به خاطر داشته باشند وقتی که باتری گوشی ۸۰ درصد شارژ دارد، تردید دارند که آن را شارژ کنند یا نه!

در باتری‌های لیتیوم-یون مدرن نیازی نیست قبل از شارژ مجدد، گوشی باتری به طور کامل تخلیه شود. هر وقت که دل‌تان خواست گوشی را خاموش کنید و یا کل شب گوشی را شارژ کنید. در واقع، شما می‌توانید باتری گوشی‌های هوشمند را در هر زمان که دوست دارید و هرچقدر که دل‌تان می‌خواهد، شارژ کنید.

بستن اپلیکیشن‌ها با سرعت بالا در آیفون


هفت مورد از باور های غلط افراد در مورد گوشی های هوشمند



لازم نیست برای بستن برنامه‌های آیفون، آن‌ها را از لیست برنامه‌هایی که اخیرا استفاده شده‌اند، حذف کنید. برنامه‌هایی که در لیست برنامه‌های اخیرا استفاده شده قرار دارند در حقیقت اجرا نمی‌شوند و در پس زمینه قرار دارند و هیچ نوع منبع محاسباتی را مصرف نمی‌کنند.

آنها فقط در رم آیفون‌تان ذخیره می‌شوند، بنابراین در صورت نیاز دوباره، شما می‌توانید با سرعت بیشتری به آنها دسترسی داشته باشید. اگر آیفون‌تان به رم بیشتری نیاز دارد به طور خودکار اپلیکیشن‌هایی که استفاده نمی‌شوند حذف خواهند شد. بستن این برنامه‌ها فقط سبب می‌شود که آنها با سرعت کمتری اجرا می‌شوند.

در حال حاضر iOS اپل به برخی برنامه‌ها اجازه می‌دهد تا در پس زمینه اجرا شوند اما به صورت محدود این کار را انجام می‌دهند. حتی اگر برنامه‌هایی در فهرست برنامه‌های اخیرا استفاده شده نباشند، باز هم اجرا خواهند شد. اگر شما می‌خواهید برنامه‌های پس‌زمینه را کنترل کنید، برنامه‌هایی را که مجوز اجرا در پس زمینه را دارند از طریق تنظیمات برنامه مشخص کنید.

باید از یک محافظ صفحه‌نمایش برای حفاظت در برابر خش استفاده کنید


هفت مورد از باور های غلط افراد در مورد گوشی های هوشمند



محافظ صفحه نمایش یک صفحه نازک از جنس پلاستیک است که شما می‌توانید بر روی صفحه‌نمایش گوشی متصل کنید. این صفحه پلاستیکی مانع از خراشیده شدن نمایشگر گوشی می‌شود و استفاده از آن هم آسان‌تر و هم ارزان‌تر است.

این ایده خوبی است ولی محافظ صفحه‌نمایش تا حد زیادی منسوخ شده است. گوشی‌های هوشمند مدرن از شیشه‌ Gorilla استفاده می‌کنند که این فناوری نمایشگر را در برابر خش مقاوم می‌کند. تا زمانی که شما با گوشی خود بیش از حد خشن نباشید این فناوری کارایی خوبی دارد.

از همه مهم‌تر، بسیاری از چیزها هستند که بر روی یک محافظ صفحه‌نمایش خراش می‌اندازند ولی صفحه‌نمایش شیشه‌ای مدرن در برابر آن مقاوم است. اگر در یوتیوب جستجو کنید می‌توانید فیلم‌هایی در این مورد مشاهده کنید برای مثال افرادی با چاقو نمایشگر را خط خطی می‌کنند.

مگاپیکسل بیشتر، به معنای یک دوربین بهتر است!


هفت مورد از باور های غلط افراد در مورد گوشی های هوشمند



مگاپیکسل تنها یک افسانه برای دوربین گوشی‌های هوشمند نیست بلکه آنها عملا برای هر نوع از دوربین‌های دیجیتال یک افسانه به حساب می‌آیند. افسانه این است که مگاپیکسل بیشتر، همیشه بهتر است. زمانی که شخصی جدول مشخصات یک گوشی را بررسی می‌کند با مشاهده مگاپیکسل زیاد یک دوربین گمان می‌کند که آن بهتر است و تولیدکنندگان نیز با افزایش تعداد مگاپیکسل‌های یک دوربین می‌توانند توجه زیادی را به خود جلب کنند.

یک مگاپیکسلی به معنای یک میلیون پیکسل است و تعداد مگاپیکسل‌ها به شما می‌گوید که چه تعداد از پیکسل یک تصویر را می‌توانید در دوربین ثبت کنید. آیفون ۶ دارای یک دوربین ۸ مگاپیکسلی است در حالی که بسیاری از گوشی‌های هوشمند رده بالای اندرویدی اغلب دوربین ۱۶ مگاپیکسلی دارند. به طور خلاصه، قرار دادن تعداد پیکسل‌های زیاد در سنسور یک دوربین همیشه ایده خوبی نیست.

در مقایسه با یک دوربین ۱۶ مگاپیکسلی، یک دوربین ۸ مگاپیکسلی با همان اندازه سنسور، پیکسل‌های بزرگتری را ثبت خواهد کرد و در این صورت درخشندگی بیشتری را خواهد داشت. از همه مهم‌تر کیفیت کلی سنسور، لنز و نرم‌افزار پردازش تصویر نیز بسیار مهم است. هرگز فقط با تعداد مگاپیکسل دوربین‌های گوشی‌های هوشمند را با یکدیگر مقایسه نکنید. برای بررسی واقعی مقایسه، تصاویر ثبت شده توسط هر یک از گوشی‌ها را با هم مقایسه کنید و ببینید کیفیت کدام یک بهتر است و به مشخصات بی‌معنی گیر ندهید.

گوشی‌های اندرویدی اغلب آلوده به ویروس و یا دیگر بدافزارها می‌شوند!


هفت مورد از باور های غلط افراد در مورد گوشی های هوشمند



از لحاظ فنی هیچکدام از گوشی‌ها واقعا ویروسی نیستند. حتی اگر گوشی شما توسط برخی از نرم‌افزارهای مخرب آلوده شود، سعی نکنید گوشی‌های دیگر را آلوده کنید. اندروید تمایل به دریافت نرم‌افزارهای مخرب و انواع ویروس‌ها را دارد. در واقع، تعداد کمی از گوشی‌های اندرویدی توسط نرم‌افزارهای مخرب آلوده شده‌اند. نرم‌افزارهای مخرب زیادی برای اندروید وجود دارد و اکثرا از خارج از گوگل‌پلی وارد می‌شوند، یعنی اگر شما برنامه‌های گوشی‌تان را از طریق گوگل‌پلی نصب کنید احتمالا مشکل خاصی برای گوشی ایجاد نخواهد شد.

اگر اپلیکیشن‌هایی را به طور رایگان از سایت‌های مختلف دانلود می‌کنید و بر روی گوشی نصب می‌کنید، بیشتر در معرض خطر قرار می‌گیرید. افرادی که با استفاده از فروشگاه‌های اپلیکیشن‌های محلی (همچون بازار- ایران اپس و…) برنامه‌ای را دانلود می‌کنند نیز در معرض خطر بدافزارها قرار دارند. اندروید بیشتر از سیستم‌عامل iOS و ویندوزفون در معرض آسیب هستند زیرا می‌توانید برنامه‌ها را از خارج فروشگاه اپلیکیشن نصب کنید. شما باید بیشتر مراقب باشید اگر قبل از این بی‌احتیاط عمل می‌کردید.

فقط باید از شارژری که همراه با دستگاه عرضه شده استفاده کنید


هفت مورد از باور های غلط افراد در مورد گوشی های هوشمند



گوشی‌های هوشمند مدرن از شارژرهای USB استفاده می‌کنند که استاندارد هستند، تا زمانی که یک شارژر USB به درستی کار می‌کند، شما می‌توانید گوشی‌های هوشمندتان و یا هر دستگاه دیگری که از این شارژ پشتیبانی می‌کنند را با آن شارژ کنید.

حتی در صورت تمایل می‌توانید گوشی‌تان را با یک شارژ قوی‌تر به برق وصل کنید در این صورت گوشی‌تان فقط نیروی زیادی را دریافت خواهد کرد بنابراین به گوشی هیچ آسیبی نمی‌رسد و حتی با یک شارژر قوی‌تر، گوشی سریع‌تر شارژ خواهد شد. از سوی دیگر می‌توانید گوشی را با یک شارژر ضعیف‌تر نیز شارژ کنید، در این صورت گوشی کندتر شارژ می‌شود و یا به اندازه کافی شارژ نخواهد شد.






تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن