تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، نيرنگباز، زيانبار و شكّاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837019275




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عکس: مناظری زمینی که از فضا زیباترند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
عکس: مناظری زمینی که از فضا زیباترند




فضانوردانی که در ایستگاه فضایی بین‌المللی زندگی می‌کنند، برخی از پدیده‌های طبیعی را بسیار بهتر از ما مشاهده می‌کنند. اما آن‌ها تصمیم گرفته‌اند که این تجربه زیبا را با ما به اشتراک بگذارند.





وب سایت فرادید: فضانوردانی که در ایستگاه فضایی بین‌المللی زندگی می‌کنند، برخی از پدیده‌های طبیعی را بسیار بهتر از ما مشاهده می‌کنند. اما آن‌ها تصمیم گرفته‌اند که این تجربه زیبا را با ما به اشتراک بگذارند.
 
بیاید کمی تصویرسازی کنیم. در ابتدا چشمان خود را ببندید و فرض کنید که بر فراز رود نیل هستید و تمامی چراغ‌های مناطق رود نیل را می‌بیند. یک ساعت بعد هم بر فراز کوه اورست هستید و عظمت آن را مشاهده می‌کنید. این تجربه را به تمام نقاط زمین می‌توانید تعمیم دهید. بخت با فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی یار بوده است، زیرا آن‌ها برای درک این تجربه نیازی به بستن چشمان خود ندارند. این تجربه‌ی لذت‌بخش به ما کمک می‌کند تا بیشتر به عظمت و شکوه هستی پی ببریم.


مناظری زمینی که از فضا زیباترند/ناقص



فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی علاوه بر چشم‌اندازهای روی سطح زمین، می‌توانند پدیده‌های موجود را با زاویه‌ای دیگر و در جو زمین مشاهده کنند. برای مثال، شما طلوع یا غروب خورشید را از روی زمین چگونه می‌بینید؟ حال اگر از بیرون به آن نگاه کنید چگونه به نظر می‌رسد؟
 
در سال 2010 یک سکوی متشکل از هفت پنجره به نام «کوپُلا» به ایستگاه فضایی بین‌المللی متصل شد و تصاویری زیبا را به زمین ارسال کرد. اگر شما در ایستگاه فضایی بین‌المللی بودید، پدیده‌های طبیعی و بشری را چگونه مشاهده می‌کردید؟
 
طوفان‌ها و روشنایی شهرها

وقتی فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی به ابرهای صاعقه دار نزدیک می‌شوند به احتمال فراوان می‌توانند حجم عظیمی از نور را مشاهده کنند که غیرطبیعی هم نیست. اما فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی در این تصویر نوری قرمز رنگ را مشاهده کردند که عجیب به نظر می‌رسد!
 

مناظری زمینی که از فضا زیباترند/ناقص



فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی در 10 اوت 2015، نوری قرمزرنگ شبیه یک عروس دریایی (در سمت راست تصویر) را مشاهده کردند که به آن «اسپرایت» گفته می‌شود
 
اسپرایت‌ها نوعی تخلیه الکتریکی شبیه صاعقه هستند که در ارتفاع بسیار بالا رخ می‌دهند، بنابراین ما از روی زمین نمی‌توانیم آن را به آسانی مشاهده کنیم. فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی اما می‌توانند به سادگی به تماشای آن بنشینند.
 
طلوع و غروب خورشید

ما بسته به اینکه صبح زود بیدار باشیم یا عصرها هنگام غروب آفتاب در فضای باز باشیم، می‌توانیم روزانه یک بار طلوع و یک بار غروب زیبای خورشید را تماشا کنیم. اما شرایط فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی متفاوت است.
 
ایستگاه فضایی بین‌المللی هر 90 دقیقه یک بار به دور زمین می‌چرخد و فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌تواند در طول شبانه روز (هر 24 ساعت) حدود 16 بار طلوع و غروب خورشید را ببیند. فضانوردانِ ایستگاه فضایی بین‌المللی افقی زیبا را تماشا می‌کنند.
 

مناظری زمینی که از فضا زیباترند/ناقص



علت تغییر رنگ طلوع و غروب خورشید نیز زاویه‌ی تابش پرتوهای خورشیدی در جو زمین است. تصویر فوق قدرت هستی را بیشتر به رخ می‌کشد.
 
ستاره‌ها و راه شیری

شرایط جوی و آلودگی نوری بر زاویه دید ما از ستاره‌ها و دیگر اجرام آسمانی تاثیر می‌گذارد. نور از میان لایه‌های هواییِ گرم و سرد عبور کرده و ما به سختی می‌توانیم ستاره‌ها را تماشا کنیم. تصویر ما از آسمان شب در خوش‌بینانه‌ترین حالت چند ستاره با نورهای ضعیف و قوی و چشمک زنان است. حتی ذرات جوی مانند غبار مانع دید ما می‌شوند و ما نمی‌توانیم سحابی‌ها و کهکشان را از روی زمین مشاهده کنیم. اما ایستگاه فضایی بین‌المللی جوی ندارد و به همین دلیل فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌توانند وسعت بیشتری از آسمان را با وضوح بیشتر تماشا کنند.

 
مناظری زمینی که از فضا زیباترند/ناقص


 
بارش شهابی

فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی علاوه بر تماشای تمام پدیده‌های فوق می‌توانند شاهد بارش شهابی در جو زمین باشند. این اجرام کوچک [در تصویر پایین] تکه‌هایی از سیارک‌ها و ستاره‌های دنباله‌دار هستند که از آن جدا شده و به جو زمین برخورد کرده‌اند. این اجرام کوچک پس از برخورد و ورود به جو زمین از بین می‌روند. ساکنان روی زمین بسته به شرایط جوی شانس کمی برای مشاهده آن‌ها دارند، اما فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی به راحتی می‌توانند این بارش شهابی زیبا را نگاه کنند؛ گویا آن‌ها بهترین صندلی‌ها را فقط برای خودشان رزرو کرده‌اند!


مناظری زمینی که از فضا زیباترند/ناقص



شفق قطبی

به شفق قطبی، نورهای شمالی یا جنوبی هم گفته می‌شود. شفق قطبی یکی از پدیده‌های جوی کره زمین است  که به پدیده ظهور نورهای رنگین و متحرک در آسمان شب در عرض‌های نزدیک به دو قطب زمین اشاره دارد. این پدیده بر اثر برخورد ذرات باردارِ بادِ خورشیدی با میدان مغناطیسی زمین و یونیزه شدن مولکول‌های موجود در یونوسفر زمین به وجود می‌آید. شفق قطبی در گرینلند به وضوح قابل مشاهده است، اما فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی دید بسیار زیباتری نسبت به دارند.
 

مناظری زمینی که از فضا زیباترند/ناقص



پرتوهای کیهانی

پرتوهای کیهانیِ کهکشانی واقعا پدیده‌ای نیست که بتوان آن را با چشم دید. این ذرات زیراتمیِ پرانرژی از منابعی نجومی مانند ستاره‌های در حال انفجار یا سیاه‌چاله‌های سرچشمه می‌گیرند. اگر این ذرات از بدن عبور کنند، می‌توانند به بافت و دی.ان.ای آسیب بزنند که این مسئله در طولانی مدت منجر به انواع بیماری‌ها می‌شود.
 
اغلب پرتوهای کیهانی نمی‌توانند از جو زمین عبور کنند، اما از آنجایی که فضانوردان در خارج از جو زمین هستند، احتمال برخورد پرتوهای کیهانی با آن‌‎ها بسیار بیشتر است. وقتی فضانوردان چشمانشان را می‌بندند، رده‌هایی از نور را مشاهده می‌کنند. گفته می‌شود که این رده‌های نور به دلیل برخورد پرتوهای کیهانی با بدن آن‌ها به وجود می‌آید.
 
طوفان‌های خورشیدی به دلیل ساختارشان، میدان مغناطیسیِ قوی دارند که در برابر پرتوهای کیهانی مانند سپر عمل می‌کند. زمانی که یک طوفان خورشیدی از کنار زمین عبور می‌کند، فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌توانند آن را مشاهده کنند.







تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن