تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك درهم صدقه دادن از يك روز روزه مستحبى برتر و والاتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833111507




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران و حزب‌الله نقش مسئولی در منطقه دارند/ضدیهودی نیستیم اما با اسرائیل مخالفیم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ایران و حزب‌الله نقش مسئولی در منطقه دارند/ضدیهودی نیستیم اما با اسرائیل مخالفیم
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ایران و حزب الله به صورت مسئولانه در برابر تروریست‌ها ایستاده‌اند و با آنها مبارزه می‌کنند.

ایران و حزب الله نقش مسئولی در منطقه دارند/ضدیهودی نیستیم اما با اسرائیل مخالفیم
 به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی لاریجانی در ادامه سفر به نیویورک برای شرکت در چهارمین اجلاس روسای مجالس جهان، با "کریستین امان پور"، خبرنگار سی ان ان گفتگوی اختصاصی کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در این گفت‌و‌گو با اشاره به جمع بندی هسته‌ای ایران و 1+5 گفت: این توافق، توافق قابل قبولی است، هرچند که اشکالاتی هم در آن ممکن است وجود داشته باشد ولی آن را قابل قبول می‌دانیم.

لاریجانی با اشاره به اینکه این جمع بندی هم در مجلس و هم در شورای عالی امنیت ملی در حال بررسی است افزود: البته در مجلس آرا مختلف است، برخی ایرادهایی را متوجه اجزای این جمع بندی کرده‌اند اما نکته‌ای که هست اینکه هم موافقان دلایلی دارند که دلایل آنها بیشتر درباره کلان موضوع است و هم مخالفان دلایلی دارند که به اجزای آن مربوط می شود، لذا باید زمان داد تا این بحث‌ها پخته شود و در نهایت به نتیجه برسد.

وی ادامه داد: الان نمی‌شود قضاوت روشنی داشت، باید در مسیر بحث نقاط مثبت و منفی آن را بررسی کرد. فکر می‌کنم در یک ماه آینده این بحث‌ها به نتیجه برسد و در واقع بتواند ابعاد مختلف آن را مورد ارزیابی قرار دهد، در این مذاکرات، آمریکایی‌ها زورگویی کردند ولی خوشبختانه جمهوری اسلامی توانست به برخی از خواسته‌هایش برسد و آنها را در سند بگنجاند.

باید ارزیابی واقع بینانه در مورد توافق هسته‌ای داشت/ آمریکایی‌ها زورگویی کردند
 
 لاریجانی با اشاره به اینکه باید ارزیابی واقع بینانه درباره این جمع‌ بندی داشت گفت: مسیری در گذشته در مورد موضوع هسته‌ای ایران دنبال می‌شد که بیشتر بر محور زور و تحریم استوار بود که این نشان داد که ظرفیت کارآمدی ندارد و به همین دلیل امریکایی‌ها مسیر مذاکره را دنبال کردند که این مسیر واقع بینانه‌تری نسبت به گذشته است.
 
وی در خصوص این توافق تصریح کرد: تلقی ما این است که این می‌تواند یک آغازی باشد برای فهم درست‌تر از مسائلی که در سطح بین المللی و منطقه‌ای به صورت یک چالش در می‌آید و ضررهایی به همه می زند، لذا حل این مسئله همیشه می‌تواند کمک کننده باشد.
 
آمریکایی‌ها در گذشته صدام را به جنگ علیه ایران تشویق کردند

 لاریجانی با مهم شمردن تفسیر صحیح از رفتار گذشته  برای حل مشکلات منطقه و بین المللی به نحو واقع بینانه و عاقلانه گفت: در این تردیدی نیست که رفتار گذشته آمریکا، مسئله سازی و جنگ طلبی برای منطقه بود و خسارات زیادی را به وجود آورد. جنگ طلبی‌هایی که در دوره رئیس جمهور قبلی آمریکا در منطقه ما ایجاد شد، چیزهای ساده ای نبود، حمله به افغانستان، به عراق، جنگ سی و سه روزه که اسرائیل علیه مردم لبنان راه انداخت و پشتش به آمریکایی‌ها گرم بود، خسارتی که مردم عراق از جنگ دیدند و بیش از یک میلیون نفر کشته و زخمی شدند اینها چیز ساده ای نیست.
 
وی تصریح کرد: حتی خود جنگ علیه ایران که الان در اسناد و مدارکی که مسئولان اطلاعاتی عراق منتشر کردند، نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها صدام را در جنگ تشویق و پشتیبانی کردند، این روش‌ها باعث شد که نام شیطان بزرگ روی آمریکا گذاشته شود، بنابراین اینکه نگاه مردم ایران به این رفتارها منفی است، مسئله‌ای طبیعی و درست است.

وضعیت سوریه بدون کمک ایران برای مبارزه با تروریست‌ها بدتر از لیبی می‌شد
 
رئیس قوه مقننه کشورمان درباره همکاری ایران و حزب الله با دولت سوریه در مواجهه با تروریست‌ها گفت: مسائل منطقه، مسائل نسبتا پیچیده‌ای است که باید در کل نگاه عمیقی به آنها داشت و اگر ایران در سوریه کمک نمی‌کرد که در آنجا تروریست‌ها جلوتر نیایند، تردید نکنید که سوریه بدتر از لیبی می‌شد و جنگ به شکل دیگری در می‌آمد که همه کشورهای همسایه از آن متضرر می‌شدند و بحران وسیع‌تری به وجود می‌آمد، کما اینکه در سوریه و جنگ طلبی در آنجا نتیجه‌اش ظهور داعش و جبهه النصره شد.
 
وی ادامه داد: در سوریه که دو گروه تندرو و افراطی هستند و این‌ها حمله کردند به عراق و تا موصل پیش رفتند. این می‌توانست در همه جا تکرار شود و این حادثه کوچکی نبود، بنابراین ایران نگاهی راهبردی و عمیق را در منطقه دنبال کرد که جلو تروریست‌ها را تا حدی که می‌توانست گرفت، البته برخی کشورها در منطقه به تروریست‌ها کمک کردند و برخی از کشورهای بزرگ هم با تحلیل غلط به این تروریست‌ها با عنوان مخالفان، کمک کردند.
 
تئوری حل بحران سوریه از طریق جنگ طلبی عقیم ماند

لاریجانی در ادامه تاکید کرد: نکته مهم این است که از سال 2001 میلادی که اقدام ضد افغانستان و اشغال این کشور رخ داد تا امروز، هر کشوری که اشغال شده، در بطن آن یک جریان تروریستی ظاهر شده و مهم‌تر این است که ارزیابی از روند جریانات تروریستی این است که تروریست‌ها، هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی، رشد کرده‌اند و سرزمین و امکانات تسلیحاتی پیدا کرده‌اند.
 
وی افزود: حال سوال این است که آیا با این رفتارهای جنگ طلبانه، ما می‌خواهیم خاورمیانه را تبدیل به یک دیگ جوشانی کنیم که هیچ مدیریت نپذیرد، یا واقعا همان طور که شعار می‌دهند، دنبال این هستند که جریانات افراطی را از مسیر کار مدیریت منطقه کنار گذارند؟ فکر می‌کنم ایران و حزب الله نقش مسئولیت‌پذیری در منطقه داشته‌اند، کما اینکه در عراق مشاهده کردید که اگر ایران به کمک دولت عراق نمی‌آمد، الان معلوم نبود وضع عراق چه می‌شد؟ لذا نگاه به مسائل منطقه‌ای باید عمیق‌تر شود.
 
 لاریجانی درخصوص مسئله سوریه تصریح کرد: اما مسئله سوریه را ما معتقد بودیم از ابتدا باید از طریق سیاسی حل شود، ولی برخی کشورها قبول نداشتند و تصور می‌کردند با جنگ طلبی می‌توانند مسئله سوریه را پایان دهند. این تئوری عقیم ماند، لذا امروز طرفداران راه حل سیاسی بیشتر شده‌اند و ما آماده‌ایم که در یک راه حل سیاسی اگر کشورهای دیگر راست بگویند، مشارکت کنیم و دولتی که بر اساس دموکراسی و رای اکثریت و دولت وحدت ملی باشد که همه بخش‌های اقلیت را در بر بگیرد و اقلیت هم حقوقی داشته باشد، در آنجا به وجود آید ولی این ساز وکار دقیق‌تری می‌خواهد که ما آماده مشارکت در این زمینه هستیم.
 
برخی کشورهای منطقه مشکلات خود را پشت سر ایران و ایران هراسی پنهان می‌کنند
 
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برخی کشورهای منطقه مشکلات خود را پشت سر ایران و ایران هراسی پنهان می‌کنند گفت: در دویست سال گذشته دیده نشده ایران به کشوری تجاوز و یا حمله کرده باشد، اما ما از طرف کشورهای عربی هدف حمله قرار گرفته‌ایم و صدام وقتی به ایران حمله کرد، خیلی از کشورهای عربی به او کمک کردند، بنابراین ایران هیچ دلیلی ندارد که به کشورهای عربی حمله کند و سابقه تاریخی‌اش هم این را نشان نمی‌دهد بلکه ما معتقدیم به ترتیبات امنیتی با ثبات که شامل روابط اقتصادی، سیاسی و امنیتی با کشورهای منطقه شود.
 
وی تصریح کرد: اگر این کشورها واقعا قبول دارند که می‌خواهند امنیت پایدار و ثبات سیاسی داشته باشند، می‌توانند وارد ترتیباتی شوند که از نظر سیاسی، اقتصادی و امنیتی با هم کار بکنیم، به هر حال من تردیدی در این ندارم که سیاست جمهوری اسلامی، سیاست همکاری و هماهنگی با کشورهای همسایه است.
 
جمهوری اسلامی ایران یهودیت را یک آیین توحیدی می‌داند
 
لاریجانی در ادامه با اشاره به موضع ایران درباره یهودیان گفت: بحثی که راجع به موضع ایران درباره یهود گفته می‌شود، کاملا غلط است، ما یهودیت را یک آئین توحیدی می‌دانیم و برای حضرت موسی و تورات کتاب ایشان احترام قائل هستیم و او را از پیامبران بزرگ می‌دانیم و در ایران هم یهودی‌ها با اینکه تعدادشان بسیار اندک است و حدود بیست هزار نفرند ولی یک نماینده در مجلس دارند.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که حقوق اقلیت‌ها در ایران حفظ می‌شود، گفت: هم مسیحیان، هم زرتشتیان و هم یهودیان از حقوق خود برخوردارند ما نه تنها ضد یهود نیستیم، بلکه احترام برای یهودیت قائلیم کما اینکه برای مسیحیت قائل هستیم اما اگر ما در مورد اسرائیل ایرادی داریم، ایراد در این است که چرا مردم فلسطین را به کشورهای دیگر آواره می‌کنید تا آنها بروند با یک زندگی فقیرانه در اردوگاه‌ها زندگی کنند، بعد از کشورهای دیگر یهودی ها را بار بزنیم و ببریم در اسرائیل؟ و آن طور با خشونت با مسلمانان فلسطین عمل می‌کنید؟
 
وی تصریح کرد: این یک واقعیت تلخ برای عصر حاضر است که به وضوح می‌بینند ملتی را از سرزمین خودشان بیرون می‌کنند، یک عده دیگر را از جاهای دیگر منتقل می‌کنند، این یک ظلم است و این اشکال به خود اسرائیل بر می‌گردد که به خاطر تضادهای این گونه، تحمل ندارد و ظرفیتی برای خودش نمی‌تواند تدارک ببیند، بنابراین آن را باید ریشه‌ای حل کرد.
 
کشورهای اسلامی در منطقه نگران رفتارهای ماجراجویانه اسرائیل هستند
 
رئیس مجلس شورای اسلامی درباره مسئله اسرائیل گفت:  مسئله اسرائیل موضوعی است که سال‌های سال، همه کشورهای عربی درباره آن نگرانی داشته‌اند و علتش باز می‌گردد به رفتار اسرائیل که تئوری از نهر تا بحر را دنبال می‌کرد و ضمنا درباره سرنوشت مردم فلسطین و اماکن مقدس آنجا رفتار توهین آمیز و خلاف انسانیت داشت.
 
وی افزود: همه اینها باعث شده بود که اعراب در قبال اسرائیل همیشه احساس نگرانی می‌کردند. همین الان، تنها کشوری که در خاورمیانه سلاح‌های کشتار جمعی و بمب اتمی دارد و بیش از دویست کلاهک هسته‌ای دارد، اسرائیل است و مرتب هم ناامنی ایجاد می‌کند. حتی در داخل سوریه، اسرائیل با برخی گروه‌های تروریستی همکاری دارد و ما اطلاعات آن را نیز داریم. این رفتار ماجراجویانه در منطقه، مسئله‌ای است که همه کشورهای اسلامی را نگران و تنفر ایجاد کرده است. مسئله اسرائیل، مسئله یهودیت نیست. یک تئوری است که در حال مسئله سازی در منطقه است و ماجراجویی‌هایی را دارد به وجود می‌آورد.
 
پیشنهاد رهبر انقلاب اسلامی ایران برای حل مسئله فلسطین
 
رئیس مجلس شورای اسلامی درباره راه حل مسئله فلسطین گفت: چند سال پیش رهبر انقلاب اسلامی ایران آیت الله خامنه ای، پیشنهادی را مطرح کرد که به نظر من با اصول دموکراتیک در ساختار این جهان کاملا انطباق دارد. ایشان گفتند راه حل مسئله فلسطین در این است که یک رفراندومی بشود از همه کسانی که در فلسطین زندگی می‌کردند، چه یهودی، چه مسلمان، چه مسیحی تا آنها سرنوشت خودشان را تشخیص دهند.
 
وی افزود: این راه حل اساسی مسئله فلسطین است و ایران به این پایبند است. اگر کشورهای بزرگ واقعا بخواهند این مشکل را در منطقه حل کنند باید به یک ساختار دموکراتیک اعتقاد داشته باشند.
 
علاقه‌ای به نگهداری افراد در زندان نداریم
 
رئیس قوه مقننه ایران  درباره اتهامات "جیسون رضائیان" و سرنوشت قضایی او هم گفت: اطلاع دقیقی از پرونده رضائیان ندارم و باید از قوه قضائیه سوال کرد ولی ما هیچ علاقه‌ای به اینکه افراد را در زندان نگه داریم، نداریم.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: چون قوه قضائیه مستقل است، باید مسئله را رسیدگی کند البته به این نکته هم توجه کنید که تعداد زیادی ایرانی هم در آمریکا به جرم‌های مختلف و اینکه برخی از این اتهامات عجیب و غریب هم هست، زندانی هستند و باید برای آنها فکری کرد و نگران بود.

وی خاطر نشان کرد: ما فکر می‌کنیم برای همه این‌ها باید تلاش کنیم که زندان کمتری تحمل کنند، اما درباره پرونده رضائیان نمی‌توانیم از منظر قوه مقننه، چیزی را به قوه قضائیه تحمیل کنیم و باید پرونده او را دید و فکر می‌کنم عدالت، بالاتر از هر صنفی است و هر کسی در هر رشته‌ای که است، باید در پیشگاه قانون علی السویه باشد ولی تلاش‌های دیپلماتیک در این زمینه مناسب است.
 
انتهای پیام/




اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

لاریجانی: مبارزه با تروریسم مشارکت همگانی را می طلبد/موادمخدر منبع درآمد تروریست ها در افغانستان
لاریجانی: کلید حل بحران سوریه در دست تروریست‌ها نیست
لاریجانی: در اجرای برجام باید دقت کافی صورت گیرد تا صدمه‌ای به کشور وارد نشود
واکنش جلیلی به ادعای بازدید از پارچین در دوران مدیریت پرونده هسته‌ای وی





۱۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن