پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850104059
سخنان جلیلی در کمیسیون برجام مجلس
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: سخنان جلیلی در کمیسیون برجام مجلس
سخنگوی کمیسیون ویژه بررسی برجام، از حضور سعید جلیلی مذاکره کننده پیشین هستهای کشورمان در جلسه امروز این کمیسون خبر داد و گفت که وی در این جلسه به ادعای بازدید از پارچین در دوران مدیریت پرونده هستهای پاسخ داد.
به گزارش نامه نیوز، سیدحسین نقوی حسینی در تشریح نشست امروز کمیسیون ویژه بررسی برجام گفت: در این نشست که با حضور سعید جلیلی، عباسی، باقری برگزار شد، اعضای کمیتههای تخصصی این کمیسیون انتخاب شدند که بر این اساس نقوی حسینی، منصوری آرانی و وحید احمدی به عنوان اعضای کمیته سیاسی، کارخانهای، نبویان، ابوترابی، زاهدی، زاکانی و نجابت به عنوان اعضای کمیته فنی و هستهای، بروجردی، کوثری، منصوری و حقیقت پور به عنوان اعضای کمیته دفاعی –امنیتی، تاجگردون، بذرپاش، پزشکیان، نجابت و زاکانی به عنوان اعضای کمیته اقتصادی و وحید احمدی، نجابت، زاکانی و ابوترابی به عنوان اعضای کمیته حقوقی این کمیسیون انتخاب شدند.
نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی افزود: پس از انتخاب اعضای کمیته های تخصصی نحوه برگزاری جلسات توضیح داده شد که ابتدا در این نشست جلیلی توضیحاتی را درباره تاریخچه مذاکرات ارائه کرد و بعد از آن وارد مباحث فنی و تخصصی شدیم.
این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: در ابتدای جلسه امروز سعید جلیلی اعلام کرد که موضوع هسته ای جمهوری اسلامی ایران، یک موضوع راهبردی و اساسی و متعلق به منافع ملی کشور است بنابراین برای موفقیت آن هم باید اجماع ملی باشد از طرفی دیگر کمیته هسته ای دبیرخانه از ابتدای مسئولیت من با حضور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تشکیل شد البته من بارها درخواست داشتم که در مجلس حضورپیدا کرده و مباحث مربوط به موضوع هسته ای را با نمایندگان در میان بگذارم که در این رابطه در برخی از موارد توفیق حضور در مجلس را پیدا کردم.
وی افزود: جلیلی در ادامه گفت که ما همواره در طول مذاکرات، مجلس را یک ظرفیت مهمی دانستیم، به ویژه بیانیه هایی که از سوی قوه مقننه صادر می شد به ما امکان چانهزنی بیشتری را می داد، از طرف دیگر به طور حتم گام اول مذاکرات هسته ای، حضور سه کشور اروپایی در مذاکرات بود که نتیجه آن به تعلیق فعالیت هسته ای ختم شد اما نظام پس از آن به این جمع بندی رسید که به علت عدم انجام تعهدات از سوی غربی ها فعالیت های هسته ای مجددا آغاز شود.
نقویحسینی ادامه داد: رئیس تیم مذاکره کننده سابق کشور در ادامه افزود که در سال 84 که علی لاریجانی مسئولیت دبیرخانه را برعهده داشت کشورهای غربی پس از 2 سال و نیم تعلیق درخواست تخریب و نابودی فعالیت های هسته ای ایران را داشتند به همین جهت نظام سه هدف راهبردی از جمله تثبیت ایران هسته ای، تحقق حق هسته ای و لغو تحریم های ظالمانه را در دستور کار خود قرار داد از این رو برای دستیابی به اهداف مذکور باید راهکارهای خود را دنبال می کردیم، از جمله اینکه باید اتهامات بی اساس وارده بر ایران مرتفع و پاسخ داده می شد به همین جهت آژانس اعلام کرد که 6 ابهام و مسئله داریم که باید ایران به آنها پاسخ دهد و جمهوری اسلامی در این حوزه در طی سال 86 به کلیه سوالات و ابهامات پاسخ داد و آژانس رسما اعلام کرد که پاسخ ها قانع کننده بود و مسائل حل شده است یعنی آژانس برای تک تک ابهامات نامه نوشت که آن مسائل رفع شده است.
وی ادامه داد: جلیلی همچنین تأکید کرد که همزمان با حل مشکلات و عمل به مدالیته، شورای امنیت علیه ایران قطعنامه ای صادر کرد البته 3 قطعنامه قبل از مسئولیت اینجانب صادر شده بود و قطعنامه چهارم همزمان با اعلام رسمی آژانس بین المللی انرژی اتمی و گزارش کتبی البرادعی در رابطه با حل ابهامات از سوی ایران، صادر شد.
سخنگوی کمیسیون ویژه بررسی برجام گفت: جلیلی در ادامه توضیح داد که در حالی که ما مسائل خود با آژانس را حل کرده بودیم اروپایی ها همچنان مباحثی را مطرح می کردند لذا ما اقدام به ارائه بسته پیشنهادی کرده و موضوعات مختلف هسته ای را در یک بسته پیشنهادی ارائه کردیم تا مسائل همه جانبه دیده شود بنابراین با این اقدام از حالت انفعال به حالت فعال درآمدیم و از چارچوب تعیین شده غربی ها خارج شدیم تا اینکه نشست ژنو 1 شکل گرفت و در نهایت غربی ها هم یک بسته پیشنهادی ارائه کردند و در پایان مقرر شد که مشترکات هر دو بسته پیشنهادی مورد توجه قرار گیرد.
نقوی حسینی افزود: جلیلی ادامه داد که با این اقدام غربی ها مجبور شدند رویکرد مقابله ای، تعلیقی، ترتیبی و تخریبی فعالیت های هسته ای ایران را کنار گذاشته و از آن عبور کنند و پس از آن موضوع غنی سازی با درصد بالا و 20 درصد مطرح شد و فوردو را هم تحت نظارت آژانس و به صورت کاملا امن در آن موقع تأسیس کردیم به همین جهت غربی ها ایده تبادل سوخت هسته ای را مطرح و به این ترتیب رویکرد مقابله ای غربی ها به رویکرد تعاملی و مبادله ای تغییر کرد از طرفی دیگر پس از تغییر رویکرد مذکور وساطت برزیل و ترکیه مطرح شد چون این دو کشور عضو غیر دائم شورای امنیت بودند.
وی ادامه داد: جلیلی اعلام کرد که بالاخره تلاشهای مذکور منجر به صدور بیانیه تهران شد که در آن تمام حقوق هستهای ملت ایران دیده شده بود، ولی آمریکاییها به عهد خود عمل نکرده و نظرات فرستادگان خود را هم زیر پا گذاشتند و قطعنامه پنجم را دنبال کردند که این موضوع موجب اعتراض برزیل و ترکیه شد و این دو کشور در شورای امنیت به قطعنامه پنجم رأی ندادند، از طرف دیگر ایران با ارائه منطق دقیق خود همراه با رشد و توسعه سریع صنعت هستهای کشور، غربیها را وادار به حضور و گفتوگو در ژنو 2 و ژنو 3 و نشست استانبول در چارچوب گفتوگو حول محورهای مشترک کرد و وادار شدند که ابزار تقابلی خود را کنار بگذارند.
وی گفت: همچنین 6 کشور مقابل مدعی شدند که ایران برای مذاکرات پیششرط میگذارد اما این یک منطق بود. زیرا نمیشود که از یک طرف تهدید و مقابله صورت گیرد و از سوی دیگر درخواست گفتوگو کنند. اما باز هم خود غربیها رسماً درخواست ادامه گفتوگو را ارائه کرده و استانبول 2 در فروردین 91شکل گرفت.
نقوی حسینی تصریح کرد: جلیلی افزود که آمریکاییها در استانبول 2 از خط قرمز غنیسازی و حقوق هستهای جمهوری اسلامی عقبنشینی کرد و شرمن نماینده آمریکا در مذاکرات، پیام رئیس جمهور آمریکا را در آن جلسه قرائت کرد و اعلام کرد که در حق هستهای و حق غنیسازی ایران را به رسمیت میشناسند و ایران در این زمینه استثنا نیست، بلکه باید وارد تعامل و گفتوگو شویم و همکاری متقابل داشته باشیم و بالاخره طرف مقابل (1+5) پذیرفت که باید با ایران تعامل و گفتوگو کند.
وی ادامه داد: رئیس سابق تیم مذاکره هستهای کشور ادامه داد که گام بعدی پیشروی ما در نشست بغداد اتفاق افتاد و آن عبارت از این بود که ما در نشست بغداد، همزمان با بیداری اسلامی که در آن غربیها با چالشهای جدی منطقهای روبرو شده بودند که این موضوع باعث شد آمریکا و متحدانش مجبور شوند با ایران پیرامون مسائل امنیت منطقه نیز گفتوگو کنند. دلیل اینگونه مواضع این بود که غربیها ابتدا فقط دنبال الزام ایران به اجرای قطعنامههای شورای امنیت بودند و ما باید آنها را مجبور به گفتوگو پیرامون موضوعات میکردیم و موضوع هستهای را به بحث و گفتوگو گذاشته و آنها را وارد تعامل و پذیرش حقوق هستهای و حق غنیسازی ملت ایران در چارچوب NPT می کردیم.
این نماینده مردم در مجلس نهم، تأکید کرد: جلیلی گفت که هنر دیپلماسی ما در این دوران این بود که چالش جدی که غربیها برای ما ایجاد کردند را وارونه کردیم و آن را به یک فرصت تبدیل کردیم و انها را وادار کردیم از رویکرد مقابله به رویکرد تعامل و گفتوگو گذر کنند و حتی در مسائل غیرهستهای منطقهای با ما گفتوگو کنند.
سخنگوی کمیسیون ویژه بررسی برجام، گفت: جلیلی در ادامه گفت پس از نشست بغداد، نشست مسکو مورد توافق قرار گرفت. در نشست مسکو، ما اعلام کردیم که در پنج محور آمادگی گفتوگو داریم که سه محور آن، موضوعات اصلی هستهای بود و به این ترتیب طرف مقابل را در حال انفعال قرار داریم. در طول این مذاکرات، غربیها نیمنگاهی به شرایط داخلی کشور ما داشتند و فکر میکردند تحریمها آثار مهمی در داخل کشور داشته، ولی وقتی راهپیمایی 22 بهمن را دیدند، متوجه مقاومت ملت ایران شدند و تنزلهای آنها مجدداً شروع شد و در آلماتی 1 ، عقبنشینیهای جدیدی از سوی غربیها رخ داد و وارد بحثهای درصد غنیسازی شدند. یعنی حق هستهای پذیرفته شده بود و حالا روی درصد غنیسازی بحثها انجام میشد. غربیها میخواستند با دادن امتیازاتی، درصد غنیسازی ما را محدود کنند و به همین جهت 16 پیشنهاد را ارائه کردند.
وی ادامه داد: جلیلی تأکید کرد که در آلماتی 1 هموزن بودن، همجنس بودن و همزمان بودن دادهها و ستادهها مورد تایید و تصویب و توافق طرفین قرار گرفت که دستاورد مهمی بود. در آلماتی 2 مباحث جدی شد و روی نوع دادهها و ستادهها به طور ریز و دقیق گفتوگو شد و بدون اینکه تحت تاثیر شرایط قرار بگیریم، روی موضوعاتی که قرار است بده و بستان کنیم، صحبت کردیم.
نقوی حسینی افزود: جمعبندی اینکه ما با یک نگاه راهبردی وارد مذاکرات شدیم و از یک سوی به افزایش ظرفیت و توان غنیسازی و توسعه هستهای پرداختیم و شهید شهریاریها ما را به غنیسازی 20 درصد رساندند و اراک را به نتیجه رساندند و فردو را تاسیس کردند و از سوی دیگر غربیها را وادار کردیم از خط قرمزهای خود عبور کنند، تقابل را کنار بگذارند، تعامل و گفتوگو و داد و ستد را بپذیرند و پشت میز مذاکره بنشینند و با ایران بهعنوان یک قدرت هستهای گفتوگو کنند، این جمله جان کری گویای چنین ادعایی است که گفت "ما راهی جز گفتوگو با ایران نداشتیم". این نکته هم قابل توجه است که ما صرفاً با آمریکا گفتوگو نکردیم. ما با 1+5 گفتوگو کردیم، چون آمریکا را کدخدای جهان نمیدانیم و معتقد بودیم آمریکا یکی از کشورهای 1+5 است.
وی ادامه داد: در این قسمت، باقری عضو ارشد مذاکرات قبلی نیز اعلام کرد که غربیها در بغداد درخواست کردند که غنی سازی 20 درصد تعطیل، فردو تعطیل و مواد غنی شده هم به خارج از کشور منتقل شود اما به دلیل حرکت راهبردی درست جمهوری اسلامی مطالبات خود را تعدیل کرده و گفتند که غنی سازی 20 درصد تعلیق شود، فردو به سطح آمادگی فعالیت تنزل پیدا کرده و مواد غنی شده هم اکسید شود. این پیشنهادات برای رفع نگرانیها مطرح شده بود، ایران هم خواهان رفع نگرانیها شد اما آنها در آن زمان پیشنهاداتی داشتند که هم وزن و هم جنس با مطالباتشان نبود. ما در همین دور از مذاکرات، خواهان لغو تحریم های مالی و بانکی شدیم تا رفع نگرانیها هم وزن و هم جنس باشد. لغو تحریمهای مالی و بانکی در قبال تعلیق غنی سازی 20 درصد و اکسیدن کردن مواد غنی شده مطرح شد و فردو را هم از بده و بستان خارج کردیم، ولی غربیها گفتند که ما باید برای پاسخ به پایتختهایمان برویم، مشورت کنیم و اعلام نظر کنیم.
جلیلی: در زمان ریاست من در تیم مذاکرهکنندههستهای، هیچ بازدیدی از پارچین صورت نگرفت
نقوی حسینی افزود: در ادامه جلیلی اشاره کرد که آمریکاییها بارها درخواست گفتوگوی دو جانبه داشتند ولی ما نپذیرفتیم و گفتیم هر بحثی دارید در جمع و گفتوگوی با 1+5 مطرح کنید، چون اینها همیشه میگفتند ما همه با هم یکی هستیم و اختلافی با هم نداریم، از طرف دیگر در زمان اینجانب هیچ بازدیدی از پارچین نشد، ما در حالی شرایط را تحویل تیم جدید دادیم که 1+5 از کلیه خطوط قرمز خود عدول کرده بود، رویکرد مقابله ای خود را کنار گذاشته و گفتوگوی پیرامون حق هستهای، حق غنی سازی و تثبیت صنعت هستهای را پذیرفته بود و در مقابل ما توان 20 درصد غنی سازی و 19 هزار سانتریفیوژ داشتیم، همچنین در آن دوران فردو وارد عملیات تولید شده بود و طرف مقابل آماده بود تا تحریمها را لغو کند.
وی ادامه داد: جلیلی تصریح کرد که روند به صورتی هدایت شد که آمریکایی ها که ابتدا میگفتند تا ایران به قطعنامههای شورای امنیت عمل نکند، با او گفتوگو نمیکنیم، آمد و پای میز مذاکره نشست، بدون اینکه ایران به قطعنامهها عمل کند و بدون اینکه فعالیتهای هستهای خود را کاهش داده یا متوقف کند، از طرف دیگر دیپلماسی ویترین کار است، مولفههای قدرت در داخل کشور است و نادیده گرفتن مولفههای مذکور و دلخوش شدن به دیپلماسی صرف دستاوردی نخواهد داشت. مشارکت بینظیر مردم در انتخابات و رقابت انتخاباتی واقعی نامزدها یکی از مولفههای مهم قدرت ملی بود و هدف فتنه 88 با هدف شکست چنین اقتداری بود. فتنه 88 را ایجاد کردند تا مولفههای قدرت ملی ما را در هم بشکنند و به همین جهت با همه توان از فتنه 88 حمایت کردند و آن را پشتیبانی کردند و نهایتا قطعنامه 1929 را صادر نمودند.
سخنگوی کمیسیون ویژه بررسی برجام، گفت: جلیلی در بخش دیگری از بیانات خود گفت که قطعا موضوعاتی مانند اینکه جمهوری اسلامی در فعالیتهای هستهای نباید یک استثناء باشد بلکه به عنوان یک عضو N.P.T به حساب آید و به عنوان یک کشور صاحب حق هسته ای و حق غنی سازی با او برخورد شود، خط قرمز تیم مذاکره کننده بود، از طرف دیگر دفاع ما از حق هسته ای، دفاع همه حقوق کشور است.
نقوی حسینی گفت: در پایان جلسه بنابراین گردید که جلسه آینده یعنی یکشنبه هفته بعد مجددا تیم مذاکره کننده فعلی دعوت شوند تا بحث محتوایی در خصوص برجام و قطعنامه 2231 صورت گیرد و روز دوشنبه نیز از جلیلی دعوت شود تا مباحث مطرح شده در شورای عالی امنیت را که پیرامون برجام و قطعنامه انجام شده ارائه داده و نقطه نظراتشان را بیان دارد.
بر اساس این گزارش همچنین رئیس سابق سازمان انرژی اتمی، نقل قول مطروحه از وی درباره تلاش ایران برای دستیابی به سلاحهستهای را تکذیب کرد.
فریدون عباسی رئیس سابق سازمان انرژی اتمی در نشست صبح امروز کمیسیون ویژه بررسی متن برجام، در پاسخ به سؤالی درباره نقل قول مطروحه از وی در رسانههای غربی مبنی بر اینکه "ما زمانی روی سلاح هسته ای هم کار کردهایم"، گفت: این موضوع به شدت تکذیب میشود و اگر افرادی نقل قول، مصاحبه، مکتوبه و چیزی دارند، ارائه کنند.
رئیس سابق سازمان انرژی اتمی، با بیان اینکه زمانی که من مسئولیت سازمان را به عهده گرفتم، حدود شش هزار سانتریفیوژ در کشور وجود داشت و کارخانه ساخت سانتریفیوژ هم تعطیل شده بود، افزود: چنین وضعی به معنی خالی بودن تیم مذاکرهکننده کشورمان در مذاکرات بود، از اینرو کارخانه ساخت سانتریفیوژ را به سرعت راهاندازی کرده و در راستای آن تولید نسل دوم سانتریفیوژها را شروع کردیم.
عباسی افزود: همچنین فردو به منظورغنی سازی آماده و از حالت تحقیقاتی خارج شد، البته چنین تصمیمی با تایید و موافقت صالحی گرفته شد و ایشان با خارج شدن فردو از وضعیت تحقیقاتی به تولیدی موافقت کرد، به هر حال افزایش سانتریفیوژها صورت گرفت اما تزریق گاز به سانتریفیوژهای باقی مانده به دولت جدید کشیده شد، از اینرو از دولت یازدهم در این رابطه نظر خواسته شد که در نهایت پاسخی به آن ندادند و موضوع راکد ماند.
رئیس سابق سازمان انرژی اتمی، با اشاره به موضوع مربوط به واکنش غربیها نسبت به ارائه اطلاعات اشتباه از سوی ایران به آژانس، گفت: روزنامه اعیان در یک مصاحبهای از بنده شنیده بود که من گفتم چون سرویسهای جاسوسی به دنبال کسب اطلاعات از ما هستند، ما اطلاعات غلطی به آنها میدادیم. مصاحبه مذکور موجب شد که غربیها تلقی کنند که ما به آژانس اطلاعات غلط دادهایم در حالی که اینگونه نبود.
منبع: ایسنا
۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
حضور جلیلی و عباسی در جلسه کمیسیون ویژه/ ارائه گزارش نهایی برجام تا ۲ هفته آینده به هیئت رئیسه مجلس
حضور جلیلی و عباسی در جلسه کمیسیون ویژه ارائه گزارش نهایی برجام تا ۲ هفته آینده به هیئت رئیسه مجلس سیاست > مجلس - تسنیم نوشت اعضای تیم مذاکرهکننده هستهای پیشین در جلسه امروز کمیسیون ویژه بررسی برجام حضور یافتند جلسه کمیسیون ویژه بررسی متن جمعبندی مذاکرات احضور سعید جلیلی در جلسه امروز کمیسیون ویژه «برجام» مجلس
حضور سعید جلیلی در جلسه امروز کمیسیون ویژه برجام مجلس سعید جلیلی و تیم مذاکرهکننده سابق هستهای کشور به منظور بررسی برجام مجلس در حال حاضر میهمان ویژه این کمیسیون هستند به گزارش نامه نیوز چهارمین نشست کمیسیون ویژه برجام مجلس شورای اسلامی روز گذشته دوشنبه با حضور آقایان عراقظریف و جلیلی به کمیسیون برجام مجلس میروند
ظریف و جلیلی به کمیسیون برجام مجلس میروند عضو کمیسیون ویژه برجام مجلس شورای اسلامی از برگزاری جلسات آتی این کمیسیون با حضور تیم مذاکرهکننده فعلی و سابق کشورمان خبر داد به گزارش نامه نیوز حسین نجابت عضو کمیسیون ویژه برجام مجلس شورای اسلامی پیرامون جزئیات جلسات آتی این کمیسیونبه منظور ارزیابی زوایای توافق هستهای صورت گرفت حضور سعید جلیلی در جلسه امروز کمیسیون ویژه «برجام» مجلس
به منظور ارزیابی زوایای توافق هستهای صورت گرفتحضور سعید جلیلی در جلسه امروز کمیسیون ویژه برجام مجلسسعید جلیلی و تیم مذاکرهکننده سابق هستهای کشور به منظور بررسی برجام مجلس در حال حاضر میهمان ویژه این کمیسیون هستند به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس کمیسیون ویژه برجام مارائه گزارش نهایی کمیسیون ویژه برجام تا ۲ هفته آینده به هیئترئیسه مجلس
ارائه گزارش نهایی کمیسیون ویژه برجام تا ۲ هفته آینده به هیئترئیسه مجلس نایب رئیس کمیسیون ویژه بررسی برجام از ارائه گزارش نهایی این کمیسیون تا ۲ هفته آینده به هیئترئیسه مجلس خبر داد به گزارش نامه نیوز منصور حقیتپور نایب رئیس کمیسیون ویژه بررسی برجام با اشاره به برنامههای اینپربیننده های سیاسی 1شنبه:تصویر تازه از ظریف/حضور جلیلی در کمیسیون برجام/ کشف فایل صوتی میلیاردر نفتی
پربیننده های سیاسی 1شنبه تصویر تازه از ظریف حضور جلیلی در کمیسیون برجام کشف فایل صوتی میلیاردر نفتی سیاست > احزاب و شخصیتها - وزیر امور خارجه 20 سال پیش در اردیبهشت ماه سال 74 به عربستان سفر کرده بود در عکسی که در شبکه های اجتماعی منتشر شده مرحوم حجت الله حیدری وصبح امروز اعضای کمیتههای تخصصی کمیسیون ویژه برجام در مجلس انتخاب شدند
صبح امروزاعضای کمیتههای تخصصی کمیسیون ویژه برجام در مجلس انتخاب شدنداعضای کمیتههای تخصصی کمیسیون ویژه بررسی برجام در مجلس در نشست صبح امروز این کمیسیون انتخاب شدند به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس کمیسیون ویژه بررسی برجام در مجلس شورای اسلامی از صبح امروز سهشنبه بهظریف و جلیلی به کمیسیون برجام میروند |اخبار ایران و جهان
ظریف و جلیلی به کمیسیون برجام میروند عضو کمیسیون ویژه برجام مجلس شورای اسلامی از برگزاری جلسات آتی این کمیسیون با حضور تیم مذاکرهکننده فعلی و سابق کشورمان خبر داد کد خبر ۵۲۷۶۴۳ تاریخ انتشار ۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳ ۴۱ - 29 August 2015 عضو کمیسیون ویژه برجام مجلس شورای اسلامی از بکمیسیون ویژه برجام 5 روز در هفته فعالیت دارد/ توصیه به برخی رسانه ها در پرهیز از به حاشیه بردن مجلس
کمیسیون ویژه برجام 5 روز در هفته فعالیت دارد توصیه به برخی رسانه ها در پرهیز از به حاشیه بردن مجلس سیاست > مجلس - خانه ملت نوشت عضو کمیسیون ویژه بررسی برجام با بیان اینکه این کمیسیون 5 روز در هفته تشکیل جلسه می دهد گفت کمیسیون ویژه برجام در طول سه هفته حضور نمایندر نشست امروز کمیسیون برجام با جلیلی چه گذشت؟
در نشست امروز کمیسیون برجام با جلیلی چه گذشت سیاست > مجلس - ایسنا نوشت سخنگوی کمیسیون بررسی برجام گفت سعید جلیلی در جلسه امروز کمیسیون ویژه به ادعای بازدید از پارچین در دوران مدیریت پرونده هستهای پاسخ داد سیدحسین نقوی حسینی در تشریح نشست امروز کمیسیون ویژه بررس-