واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ شهريور ۱۳۹۴ (۱۴:۲۰ب.ظ)
نگاه استراتژيک دولت به مقوله رفاه اجتماعي در جامعه موج - رئيس مرکز روابط عمومي وزارت تعاون گفت: دولت يازدهم در کنار همه برنامههاي اجتماعي، اقتصادي و سياسي خود به مقوله رفاه اجتماعي به عنوان يک استراتژي و تدبير براي جامعه نگاه کرده است.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي و اطلاعرساني وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي، محمدرضا قرائتي، رئيس مرکز روابط عمومي وزارت تعاون، در اولين اجلاس علمي کاربردي مسوولان روابط عمومي بهزيستي کشور که در چابهار برگزار شده بود دو عنصر حقيقتخواهي و پاسخگويي را از ساختارهاي اصلي و اساسي سازمانهاي تحولگرا برشمرد و گفت: جامعه امروز نيازمند دو عنصر حقيقتخواهي و پاسخگويي است.
قرائتي وجود تعامل سازنده ميان جامعه و دستگاههاي متولي خدمات و بهويژه نقشي که روابط عموميها ميتوانند در اين خصوص ايفا کنند را با اهميت دانست و گفت: پاسخگويي مناسب از سوي روابط عموميها و ارائه خدمات شايسته به مردم و گروههاي هدف ميتواند ضمن ارتقاي موقعيت سازمان در نزد افکار عمومي به استحکامبخشي جامعه مدني سالم منجر شود.
قرائتي در ادامه به سياستهاي وزارت کار و نيز برنامههاي دکتر ربيعي در حوزه رفاه اجتماعي اشاره کرد و گفت: دولت يازدهم در کنار همه برنامههاي اقتصادي و سياسي خود به مقوله رفاه اجتماعي به عنوان يک استراتژي و تدبير براي جامعه نگاه کرده است.
وي تصريح کرد: پيگيري يک سياست رفاهي منسجم که شامل راههاي بهبود و ارتقاي سلامت خانواده، افزايش اميد و نشاط اجتماعي و توانمندسازي در سطوح فردي است از جمله برنامههايي بود که وزارت رفاه آن را هدفگذاري کرد.
مشاور وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي اذعان کرد: بدون ترديد اجراي هريک از برنامههاي مربوط به سياست رفاهي در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي بدون مشارکت و همراهي مردم امکانپذير نبوده است. از همين رو وزارت رفاه حضور فعال نهادهاي مدني و مؤسسات خيريه را در ارائه خدمات منتهي به خير جمعي به عنوان يک راهبرد کليدي مورد تأکيد قرار داده است.
وي تصريح کرد: اما؛ از سوي ديگر معتقديم که اگر بخواهيم خير جمعي در حوزههاي مختلف بهويژه در حوزههاي اجتماعي توسعه يابد، ميبايست براي ارائه هرچه بهتر خدمات به مردم تسهيل گر و حمايت گر بود.
وي نقش روابط عموميها را در توسعه و گسترش خير جمعي يادآور شد و گفت: روابط عموميها با پاسخگويي در خصوص خدمات سازمان ميتوانند بستر مناسب توسعه خير جمعي را در ميان آحاد جامعه فراهم کنند.
قرائتي با تبيين ديدگاه وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي در خصوص توسعه خير جمعي افزود: با تقويت نهادهاي مفهومي و مدني و بهويژه خير جمعي که در سنتهاي ديني ما نيز وجود دارد مشارکتهاي مردمي افزايش خواهد يافت.
وي در ادامه پذيرش مسووليت اجتماعي و اميد اجتماعي و غمخواري اجتماعي را شروط لازم در ميان جامعه ارزيابي کرد و گفت: براي رسيدن به اهدافي که توسعه خير جمعي مدنظر قرار ميدهد ميتوان با تبيين مفهوم خير جمعي و بر مبناي تلاش براي مشارکت داوطلبانه آحاد جامعه به تحقق خير جمعي کمک کرد.
وي شعار هر ايراني يک مددکار و هر ايراني يک خير را براي گسترش اين مفهوم بار ديگر مورد تأکيد قرار داد و گفت: هر يک از ما بايد به عنوان يک خير، به سهم خود براي بهبود وضعيت در عرصههاي مختلف اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي تلاش کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]