واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تشکیل شورای هماهنگی اصولگرایان تا اواسط مهر
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: امیدواریم شورای هماهنگی اصولگرایان تا اواسط مهرماه تشکیل شود.
کد خبر: ۵۲۸۴۱۴
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۰ - 01 September 2015
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: امیدواریم شورای هماهنگی اصولگرایان تا اواسط مهرماه تشکیل شود.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم، محمدرضا باهنر رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری صبح امروز(سهشنبه) در نشستخبری ضمن گرامیداشت هفته دولت و شهادت شهیدان رجایی و باهنر، با اشاره به عملکرد 24 ماهه گذشته دولت، اظهار داشت: اعضای دولت پرکار هستند و دغدغه جدی برای اصلاح امور دارند و تلاش دارند از خرد جمعی استفاده حداکثری داشته باشند.
وی افزود: دولت در بخشهای اقتصادی حرکت موفقی داشته، اما ضرورتهایی نیز وجود دارد که باید به آنها پرداخته شود و امیدواریم برخی مشکلات هر چه زودتر سروسامان گیرد.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سوالی درباره سازوکار مدل 10+5 در اصولگرایان، گفت: تلاش برای وحدت ترجیح بنده است. مسئولان نظام یا با رای مستقیم مردم انتخاب میشوند یا غیرمستقیم و بر این اساس وجود احزاب منسجم و قدرتمند برای کشور ضروری است و این اصل مردمسالاری محسوب میشود.
باهنر افزود: در کشور ما در غیاب احزاب قدرتمند، جناحها و طیفها فعالیت میکنند و با هم احساس رقابت درونی دارند و این رقابت مشروط به بودن ضابطه است تا به نتیجه برسد. مسئله وحدت بخشی در انتخابات معمولا در بین همه جریانهای سیاسی وجود دارد، اما در مورد شکل وحدت اصولگرایی اعلام کردند که تلاش خواهیم کرد زیر چتر جامعتین این موضوع انجام داده شود.
وی ادامه داد: ما توقع نداریم بزرگان و علما وارد شوند، اما استقبال میکنیم که جامعتین حمایت و حکمیت کنند. مهم این است که ما به دنبال مجموعهای هستیم که مورد تایید جامعتین باشد و همه را به همگرایی دعوت کند، بنابراین 5 نفر از روحانیت با محوریت جامعتین که باید مورد تایید آیتالله مصباح یزدی قرار گیرد و 10 نفر نیز از شخصیتهای حقیقی و حقوقی در جبهه اصولگرایی باشند. ما به دنبال شورای همگرایی فعالان سیاسی جبهه اصولگرایی زیر چتر جامعتین هستیم.
نایب رئیس مجلس به 300 حزب مجوزدار در کشور اشاره کرد و گفت: متاسفانه از این تعداد کمتر از 100 حزب فعالیت دارند که در جریان خانه احزاب حدود 70 تا 80 حزب شرکت کردند. همه اینها را نمیتوان دور هم جمع کرد، اما میتوانند با هم اجتماع داشته باشند. برخی از آنها نیز سرمایه اجتماعی محسوب میشوند.
باهنر در ادامه تاکید کرد: امیدواریم شورای همگرایی اصولگرایان نیز تا اواسط مهرماه تشکیل شود.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا از طیف حامیان آقای احمدینژاد در جریان این شورا استفاده خواهد شد یا خیر؟ گفت: این طیف منسجم و همراه نیست. برخی در حال حاضر دیگر در کنار وی نیستند و برخی احمدینژاد را به شرط جدایی از جریان انحرافی قبول دارند و برخی نیز این سیستم را به همین شکل قبول کردهاند. ما با اطرافیان آقای احمدینژاد کار خواهیم کرد، اما خط قرمز ما انحراف و فتنه است.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین درباره فعالیتهای اخیر احمدینژاد در مورد مطالعه پیرامون تبیین تفکرات امام و رهبری، گفت: متاسفانه در طول خدمت ایشان رفتارهایی دیدیم که به شدت مسئلهدار شد، مانند خانهنشینی وی که مقام معظم رهبری تاکید داشتند برای حفظ نظام باید خط امام را دنبال کنیم. قبل از احمدینژاد کسانی بودند که مدعی خط امام بودند و بعدا سر از ناکجاآباد در آوردند.
باهنر درباره نحوه حضور جامعه مداحان در انتخابات، گفت: ورود به انتخابات برای همه گروهها و حتی مداحان خوب است. کسانی که ظرفیت سیاسی و اجتماعی و حتی فرهنگی دارند باید در انتخابات فعال شوند و هر کدام نیز قطعا به نسبت وزن خود موثر هستند. ما معتقدیم در جریان انتخابات از یک رای هم نباید گذشت،اما اگر از اماکن عمومی برای تبلیغات انتخاباتی استفاده شود و اگر عادلانه باشد، هیچ ایرادی ندارد.
وی با اشاره به اظهارات اخیر رئیسجمهور مبنی بر اینکه امضایی درباره پروتکل انجام نشده، گفت: ما تاکنون پروتکل الحاقی را نپذیرفتهایم، اما اگر قرار باشد پذیرفته شود باید با مصوبه مجلس صورت گیرد. در مورد برجام نیز اختلاف نظرهایی وجود دارد. برخی معتقدند نیاز به تصویب مجلس ندارد و برخی نیز معتقدند باید لایحه ارائه شود.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: ما دولت را موظف به ارائه گزارش در مورد برجام کردهایم و دولت نیز تاکنون به وظیفه خود عمل کرده، اما درباره لایحه شدن برجام اختلاف نظرهایی وجود دارد، اما نظر شخصی بنده این است که نیاز به دادن لایحه وجود ندارد.
باهنر تصریح کرد: دوستان نگران نباشند، در نظام ما در مورد برجام یک نظر واحد بیشتر گرفته نمیشود و داستان برجام نباید دستاویزی برای اختلافات داخلی شود و نیازی ندارد برجام در مجلس تصویب شود، زیرا با این کار دست دولت بسته خواهد شد. دولت پروتکل را داوطلبانه پذیرفت تا راحتتر بتواند از آن جدا شود و اگر مجلس آن را تصویب کند جدایی از پروتکل سخت است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: رئیسجمهور میگوید قانون باید اجرا شود؛ ما هم میگوییم قانون باید اجرا شود، اما اینکه قانون چه میگوید را مجلس و شورای نگهبان تفسیر میکند، زیرا مجری قانون، قانونگذار نیست و باید تفسیر مجلس را اجرا کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]