تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به پاداش بهشت نمى رسد مگر آن كس كه باطنش نيكو و نيّتش خالص باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805630825




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حمله‌های اضطرابی و راهکارهایی برای مقابله با آن


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
حمله‌های اضطرابی و راهکارهایی برای مقابله با آن




حمله‌های اضطرابی، نوعی از اختلالات‌ اضطرابی، يا همان حمله‌ها «پانيك» يا حمله‌های «هول» هستند. اما شاید بتوان گفت نداشتن اضطراب و استرس و همچنین خواب مناسب می‌تواند بهترین راه برای جلوگیری از بروز حملات پانیک باشد.





وب سایت نیکو - آناهیتا حضرتی: حمله‌های اضطرابی، نوعی از اختلالات‌ اضطرابی، يا همان حمله‌ها «پانيك» يا حمله‌های «هول» هستند. حمله‌های پانيك، ناگهانی ايجاد و در عرض چند دقيقه آن‌قدر شديد می‌شوند كه بيمار آن‌ها غیرقابل‌تحمل تصور می‌كند. شدت اين حمله‌ها به حدی است كه احتمال يك بيماری وخيم جسمی را در ذهن بيمار يا حتی پزشك ايجاد می‌كند. و آنچه بيش از هر چيز بيماران را آزار می‌دهد، نيز شدت همين حمله‌هاست، كه به گفته خود بيماران طی آن، احساس مرگ قريب‌الوقوع به سراغشان می‌آيد.


حمله‌های اضطرابی و راهکارهایی برای مقابله با آن



اما شاید بتوان گفت نداشتن اضطراب و استرس و همچنین خواب مناسب می‌تواند بهترین راه برای جلوگیری از بروز حملات پانیک باشد. در زیر راهکارهای بسیار ساده‌ای را برای کاهش احتمال بروز این نوع حملات اضطرابی بیان می‌کنیم.

اگر زمان ندارید

وقتی‌که برنامه‌های کاری بسیار فشرده است و از کنترل شما خارج می‌شود، می‌تواند شمارا بسیار کلافه کند؛ اما شاید آن‌قدرها هم بد نباشد. جملاتی شبیه "این ترافیک تمومی نداره” یا "رئیس حتماً اخراجم می کنه” استرس شمارا بیشتر می‌کند و ذهنتان حتماً و شاید را با هم اشتباه می‌گیرد.

چه کنیم: خودتان را از شر جملات منفی خلاص کنید و مثلاً به موسیقی‌های موردعلاقه‌تان گوش دهید و همراهش بخوانید. هنگامی‌که از حنجره خود استفاده می‌کنید این پیام به مغز فرستاده می‌شود که حالتان خوب است.

اگر نمی‌توانید بخوابی

اول‌ازهمه اینکه به ساعت نگاه نکنید. اگر نگاه کنید بدن واکنش برعکس از خود نشان می‌دهد (ترشح هورمون آدرنالین و کورتیزول، بالا رفتن ضربان قلب و تعریق). به‌جای آن بهتر است چشم‌های خود را ببندید. به خاطر داشته باشید اگر خوابتان نبرد موبایل یا تبلت خود را روشن نکنید. نور صفحه آن‌ها سبب بیدار شدن ذهن شده و این پیام به بدنتان فرستاده می‌شود که باید شروع به فعالیت کنید.

چه کنیم: به‌جای آنکه با آن بجنگید بپذیرید که نمی‌توانید بخوابید و تنها باید استراحت کنید؛ می‌توانید شروع به مدیتیشن کنید. به‌جای عصبی شدن نفس‌های عمیق بکشید و جملات آرامش بخشی را با خود تکرار کنید و از اینکه در رختخواب خود هستید لذت ببرید.

اگر ذهنتان درگیر است

مشاجره با همسر و یا دوست می‌تواند خیلی ساده همه ذهن ما را درگیر کند زیرا ذهن به‌صورت غریزی ممکن است در این‌جور مسائل تحلیل‌های بیش‌ازاندازه انجام دهد. اینکه زنگ نزده است را بااینکه به شما توجهی ندارد یکی نکنید. شاید جلسه است و یا شاید خوابیده. فکرهای بیهوده تنها شمارا عصبی کرده و اضطرابتان را بالاتر می‌برد.

چه کنیم: می‌توانید کمی قدم بزنید و مثلاً 15 دقیقه به این مسئله فکر کنید حتی می‌توانید این کار را با همکارتان انجام دهید و از او مشورت بگیرید و هنگامی‌که پشت میزتان برگشتید دیگر به آن فکر نکنید و اجازه بدهید ذهن میز کار را تنها باکار کردن مربوط بداند.


حمله‌های اضطرابی و راهکارهایی برای مقابله با آن



 اگر عصبی هستید

اگر هنگام یک مصاحبه دست‌هایتان شروع به لرزیدن می‌کند و یا در اولین قرارتان ضربان قلب شما بالا می‌رود، فکر نکنید که این اضطراب طبیعی نیست بلکه بسیار خوب است. اضطراب برای ما ایجاد انگیزه می‌کند. در غیر این صورت ممکن است خود را آماده نکنیم.

چه کنیم: بدنتان را خنک‌کنید. چند دقیقه دستانتان را در آب سرد بگیرید و یا یک نوشیدنی خنک را چند دقیقه دردهانتان نگه‌دارید. این کار باعث تحریک اعصاب واگ می‌شود که به بدنتان پیام می‌فرستد که آرام شود. سپس می‌توانید فعالیت خود را به‌راحتی انجام دهید.






تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 141]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن