تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 8 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):عبادت هفتاد جزء است و بالاترین و بزرگترین جزء آن کسب حلال است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862200649




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شما چقدر شکر مصرف می کنید؟


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
194
شکر طعم فوق العاده ای دارد و همه از مزه ی شیرین آن لذت می بریم. اما زندگی مدرن و میزان دانشی که امروزه در اختیار داریم به این معنیست که باید حقیقت را درباره فواید یا مضرات شکر بدانیم. شلی نورتون (بنیانگذار سایت Vavista.com) می گوید: متخصصان حوزه سلامتی بر این باورند که مصرف شکر در میان مردم به مرز هشدار رسیده و شکر را به کربوهیدراتی طبقه بندی می کنند که به دو دسته “قند خوب” و “قند بد” تقسیم می شود.به جای اینکار، نورتون به بررسی استفاده صحیح از free sugars می پردازد، به گفته ی خود او: free sugars ، قندهایی هستند که ما در رژیم غذایی خود اضافه می کنیم و منظورمان فقط یک قاشق سرپر شکر نیست که داخل فنجان چای یا روی سیریال ها میریزیم.قند به طور طبیعی در عسل، شیره، آبمیوه و کنسانتره میوه ها موجود است، پس وقتی روی محصول نوشته شده “قند طبیعی میوه” ، “فقط قند طبیعی” ، “شیرین شده با عسل” یا “شیرین شده با آب سیب” و … ، حتی برای یک لحظه هم فریب نخورید و به قندی که به این محصولات اضافه شده فکر کنید.شلی اضافه می کند: فقط برای میوه ها، سبزیجات و شیر می توان واژه ی free sugars را استفاده کرد.هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد، قند موجود در این مواد غذایی مضر هستند و فواید مصرف میوه، سبزیجات و شیر به قدری زیاد است که عوارض جانبی قند موجود در آنها را بی اهمیت می کند.نورتون بر این باور است که اگر روزانه 2000 کیلوکالری از مواد غذایی و نوشیدنی ها برای دریافت انرژی نیاز دارید، فقط پنج درصد آن باید از قندها تامین شود (یعنی باید روزانه شش قاشق چایخوری قند مصرف کنید).حالا جالب است بدانید، یک لیوان آب پرتقال 50 درصد بیشتر از این مصرف ایده آل روزانه حاوی قند است! (حدود 9 قاشق چایخوری)یک کاسه سیریال بیشتر از 3 قاشق چایخوری ، یک ساندویچ حاوی بیشتر از یک قاشق چایخوری و یک کاسه سوپ حاوی 5 قاشق چایخوری قند است.اما قند موجود در محصولات دیگر چه می شود؟ 80 درصد از مواد غذای فرآوری شده حاوی قندهای پنهان هستند.نورتون همچنین روی اثرات بلندمدت شیرین کننده ها تحقیق کرده است. او می گوید: ما هیچ کار خاصی روی کاهش علاقه به چیزهای شیرین انجام نداده ایم، من باور دارم که باید برای حفظ سلامتی دندان ها و سلامتی کلی انسان، باید با دولت و صنعت گفتگو کرده و مصرف این ماده را در مواد غذایی کاهش دهیم.اگر ما به آرامی نیاز به شیرین کننده ها را کاهش دهیم، می توانیم بدون اینکه خودمان متوجه شویم و بدون استفاده از مواد شیمیایی، مصرف کلی قند را کاهش دهیم.بهتر از آن می توانیم مواد غذایی طبیعی که حاوی قند هستند مصرف کنیم و دیگر نگران قندهای پنهان موجود در مواد غذایی فرآوری شده و نوشیدنی ها نباشیم.نورتون اضافه می کند: انتخاب های درست غذایی در نهایت به فرد بر میگردد، اما دولت/کارخانه ها/صنعت ، همه در قندی که در مواد غذایی موجود است مسئول بوده و می توانند انتخاب های بهتری برای خریداران بسازند.نورتون Vavista را به منظور تغذیه و زندگی بهتر راه اندازه کرده و هدفش از راه اندازی آن ارائه طرح های پشتیبانی برای بهبود سلامتی افراد است. . . . این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.
10 شهریور 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن