واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: پیشنهاد یارانهای یک نماینده مجلس به دولت
یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس به بررسی عملکرد اقتصادی دولت یازدهم پرداخت و پیشنهادی هم برای خروج از رکود به دولت داد.
مجید منصوری بیدکانی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: هم فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای هیئت دولت و هم سخنان روحانی در نشست خبری خود حول این محور بود که مراقب باشیم پس از رفع تحریمها بازار ما به تصرف اجناس اروپایی و آمریکایی در نیاید.
وی با بیان اینکه ما در شرایط پساتحریم نیازمند سرمایه گذاری هستیم، افزود: باید شرایطی در این دوران فراهم شود تا به جای هجوم واردات کالاهای مصرفی، سرمایهها و سرمایه گذاران به سوی کشور ما روانه شوند. این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: اقتصاد ما باید به حدی قدرتمند شود که تحریمها و تکانههای اقتصادی دنیا تأثیری بر اقتصاد ما نداشته باشد تا بتوانیم اقتصاد مقاومتی و پایدار را اجرایی کنیم. وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب تأکید فراوان بر جایگزینی محصولات غیر نفتی برای صادرات داشتند، تصریح کرد: البته این به معنای حذف کامل صادرات نفت نیست بلکه میتوان روی میادین مشترک نفتی سرمایه گذاری کنیم اما بخش معدن را هم به چرخه صادارت وارد کنیم تا از اقتصاد تک محصولی رهایی یابیم. منصوری بیدکانی درباره عملکرد دولت به ویژه در حوزه سیاستهای اقتصادی در این دو سال اخیر، بیان کرد: این دولت با کاهش و کنترل نقدینگی توانست تثبیت نرخ ارز و تورم را ایجاد کند که از نقاط مثبت است اما برای حل معضل رکود اقتصادی حاکم بر جامعه نیازمند تزریق نقدینگی است. وی با بیان اینکه البته تزریق نقدینگی میتواند تورم را در پی داشته باشد، ادامه داد: یارانهها باید به جای پرداخت نقدی و ماهیانه به سوی تولید هدایت شود چراکه روش کنونی پرداخت یارانهها آسیبزا است. این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: به دولت پیشنهاد میکنم یارانه به جای پرداخت نقدی به صورت سهام به مردم داده شود تا کمکی به تولید و کاهش تورم باشد چراکه به تحریک تولید میپردازد اما از تحریک تقاضا میکاهد. وی گفت: اگر دولت بتواند به یاری صنعت شتافته و یارانه حدود 37 هزار میلیاردی را به تولید تزریق کند و با سرمایه گذاریهای جدید و فروش نفت بتوانیم اثرات بودجههای عمرانی را بیشتر کنیم به تحریک تقاضا و تقویت تولید داخلی منتج میشود. منصوری بیدکانی با اشاره به دیگر مشکلات اقتصادی دولت از کاهش کمک صندوق توسعه به تولید، عدم همکاری بانکها با تولید کنندگان و به ویژه نرخ بهره بالای بانکها که به تولید آسیب رساند انتقاد کرد و متذکر شد: حوزه مالی ما نتوانسته با حوزه صنعت همراه باشد و این سبب شده برنامههای وزارت صنعت دچار مشکل شود.انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
حاجیدلیگانی: تغییر دولتها نباید به معنای عدم اجرای مصوبات قبلی باشد
دولت برای اجرای قانون امر به معروف کمر همت ببندد
اقتصاد مقاومتی هرگز نباید از سفره اقتصادی دولتمردان حذف شود/ واردات باید سلایق مشتریان را تأمین کند
۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]