واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: آقاي هاشمي! نيروهاي انقلاب را چه كساني دلسرد ميكنند
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ديدار با اعضاي شوراي مركزي ندا به مطالبي اشاره كرد كه مروري بر آنها واقعيتي مهم را به تمام تحليلگران و صاحبنظران سياسي ارائه ميكند.
هاشمي رفسنجاني در اين ديدار با تأكيد بر سوابق دكتر صادق خرازي در انقلاب و به ويژه در وزارت امور خارجه و با تأكيد مجدد بر پرهيز از تفرقهافكني گفت: در همه شرايط مخصوصاً در اين زمان كه دوست و دشمن به ايران چشم دوختهاند تا ببينند آينده حضور جمهوري اسلامي در فضاي بينالمللي و همچنين تأثيرگذارياش بر كشورهاي منطقه چگونه است، دلسرد كردن نيروهاي انقلاب، كاري نابخشودني و دامن زدن به اختلافات گناهي بس بزرگ است.
در اين پاراگراف به چند نكته مهم اشاره شده است كه با نگاه به آنها چند نكته مهم از آن استنتاج ميشود كه يكي از مهمترين آنها دلسرد كردن نيروهلاي انقلابي و دامن زدن به اختلافات است كه ميتواند سبب مشكلات فراواني براي كشور شود تا آنجا كه از سوي هاشمي رفسنجاني به عنوان گناهي بزرگ قلمداد ميشود. در صورت پذيرفتن صدق سخنان هاشمي بايد نگاهي به برخي اتفاقاتي بيندازيم كه عامل اصلي اختلافات در اين چند سال اخير بوده است.
بزرگترين شكاف
شايد مهمترين عامل انشقاق در جامعه بين سياسيون و طيفهاي مختلف جامعه، بحث فتنه و عواقب آن در سال 88 باشد كه هم اكنون نتايج آن به وضوح قابل مشاهده است، در حالي كه اين انتخابات ميتوانست به عرصهاي از غرور ملي تبديل شود.
انتخابات سال 88 و حضور 40 ميليوني مردم پاي صندوقهاي رأي، به تعبير مقام معظم رهبري «پتك جمهوريت» بر سر دشمنان نظام و ملت بود و شكوه حضور 85 درصدي، چشم جهانيان را خيره كرد اما با القاي شبهه بيپايه تقلب، فرصت عظيم به يك آسيب و تهديد تبديل شد و فتنهاي پديد آمد كه متأسفانه مواضع هاشمي رفسنجاني نقشي بيبديل در بروز آن ايفا كرد و اين در حالي است كه اين مسئله از مهمترين دلايل دلسردي وفاداران انقلاب اسلامي است.
عملكرد هاشمي رفسنجاني و رمزگشايي از رفتارهاي قبل و بعد از انتخابات وي نقش مهمي در اختلافات بين طيفهاي مختلف سياسي ايفا كرد، به طوري كه بسياري از گروهها تنها همين مسئله را مصداقي از ايجاد اختلاف در سطح بالاي نظام ميدانستند. هاشمي در اين دوره به طور آشكار از نامزدهاي اصلاحطلبان حمايت ميكرد و حتي امكانات مجموعههاي تحت نفوذ وي مانند دانشگاه آزاد نيز به نوعي هميار و كمك حال اين كانديداها جهت شركت در رقابتها شده بود. حضور و تأثيرگذاري خاص مهدي هاشمي در تخريب فضاي انتخابات و القاي بدبيني و يأس عمومي نسبت به نتايج انتخابات، فحاشي و توهين فائزه هاشمي نسبت به اركان نظام و ورود صريح همسر هاشمي (عفت مرعشي) به رقابتها و راهاندازي جنگ رواني عليه نظام از شاهكارهاي نزديكان و خاندان هاشمي در اين دوران بود.
اما آنچه بيشتر از همه حائز اهميت بود، نامه هاشمي رفسنجاني به رهبر معظم انقلاب پس از مناظره انتخاباتي ميرحسين موسوي و محمود احمدينژاد و چند روز پيش از رأيگيري انتخابات رياست جمهوري دهم بود كه بدون سلام و تحيت آغاز و با شديدترين هجمهها و كنايات و تلويحات، ادامه و با خط و نشانهاي خارج از شئون سياسي و انقلابي پايان يافت.
در 84 چه چيزهايي مطرح شد
با اين حال عملكرد هاشمي در بروز اختلافات تنها محدود به انتخابات سال 88 نميشود، بلكه درانتخاباتهاي گذشته نيز بارها بحث تقلب از زبان آقاي هاشمي رفسنجاني شنيده شد. وي در بيانيهاي كه به مناسبت انتخابات صادر كرد، با زير سؤال بردن روال قانوني، شكايت از داوران انتخابات را به دادگاه الهي حواله كرد و البته خود در مقام قاضي اين دادگاه، براي داوران انتخابات، «انتقام الهي» نيز وعده داد. هاشمي چنين نوشت: « بنا ندارم كه در مورد انتخابات، شكايت به داوراني كه نشان دادند نميخواهند يا نميتوانند كاري بكنند ببرم و شكايت خود را فقط همانند مورد قبل در دادگاه عدل الهي مطرح ميكنم، خدايي كه با توكل بر او و براي جلب رضايتش به صحنه آمدم و با او معامله كردم و ميدانم در انتقام الهي اگر كسي معاقب شود قطعاً مردم، انقلاب اسلامي و ايران نخواهند بود و فقط مجرمان واقعي مجازات ميشوند.»
اين در حالي است كه بارها و بارها دستگاههاي دولتي و به خصوص وزارت كشور زمان اصلاحات بر اين نكته تأكيد كرد كه اين انتخابات در كمال صحت و آرامش برگزار شده است. حالا سؤال اينجاست كه چه كسي در دلسرد كردن انقلابيون نقش داشته است و روي سخن هاشمي با چه كساني است.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]