واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
سردرگمی صنف موبایلفروشان دزفول برای تشکیل اتحادیه تخصصی
مهمترین مشکل واحدهای صنفی موبایلفروشان دزفول ادغام با اتحادیهای غیرمرتبط از حیث تخصصی و فنی است، «کالای خانه»، اتحادیهای که هیچ رابطهای با این رسته ندارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از خوزستان، چندی پیش تعدادی از کسبه صنف موبایل فروشان دزفول طی چندین بار تماس و حضور در دفتر خبرگزاری فارس حوزه دزفول ضمن بیان مشکلات خود، خواستار پیگیری و رفع مشکلات صنفی خود و انعکاس آنها به مسئولان امر شدند. مهمترین مشکل این واحدهای صنفی، تحت پوشش بودن آنها با اتحادیهای غیرمرتبط از حیث تخصصی و فنی با «کالای خانه» است، اتحادیهای که هیچ رابطهای با این رسته ندارد. این سردرگمی و تحت پوشش بودن با اتحادیه کالای خانه مسئلهای است که فعالان صنفی رسته موبایلفروشی نیز از این مورد گلایهمند هستند. فعالان موبایلفروش دزفول، نبود اتحادیه مستقل را باعث وارد آمدن لطمات صنفی متعددی به خود اعضای این صنف دانسته و عقیده دارند وجود و تشکیل یک اتحادیه صنفی مستقل و تخصصی در حوزه تلفن همراه را که فروشندگان گوشی و سیم کارت و لوازم جانبی و خدمات پس از فروش را در برگیرد در این شهرستان شدیداً مورد نیاز و ضروری میدانند و حتی نبود این اتحادیه را باعث سردرگمی مشتریان و عدم پاسخگویی صحیح به مشکلات مشتری بیان میکنند. این در حالی است که این واحدهای صنفی سالهاست منتظر تشکیل یک اتحادیه مستقل برای خود هستند و از سال 89 تاکنون درخواست و نامههای مکرری طبق قانون نظام صنفی مبنی بر اینکه اگر تعداد واحدهای صنفی در یک رسته به بیش از 100 واحد صنفی برسد میتوانند خود تشکیل اتحادیه دهند به مسئولان مرتبط ارسال کردهاند.
*به دلیل تغییر در مدیریت هیچگونه پاسخی دریافت نکردهایم یکی از فروشندگان موبایل در این رابطه در گفتوگو با خبرنگار فارس در دزفول اظهار کرد: از سال 1390 درخواستهای مکرری به مجمع امور صنفی دزفول جهت مجزا شدن این رسته از اتحادیه کالای خانه داده شده و حتی در زمان تصدی ریاست قبلی مجمع، این مهم مورد بررسی و کارشناسی قرار گرفت و منجر به تصویب در هیئت ریسه وقت شد اما متاسفانه به دلیل تغییر در مدیریت مجمع در اوایل سال 1391 جلوی این مصوبه در کمیسیون نظارت گرفته شد و تاکنون با ارسال درخواستهای مکرر هیچگونه پاسخی دریافت نکرده و حتی منکر ارسال درخواست ما میشوند. *تاکنون هیچ درخواستی از سوی این صنف ارسال نشده است در این میان اما، رئیس اتاق اصناف دزفول در گفتوگو با خبرنگار فارس در این شهرستان، ضمن تکذیب مصوب شدن موضوع تفکیک اتحادیه کالای خانه از موبایل فروشان گفت: تاکنون هیچ درخواستی از سوی این صنف برای اتاق اصناف ارسال نشده و در صورت ارسال بدون شک پیگیری خواهد شد. محمدکاظم خدایی اضافه کرد: تاکنون هیچگونه درخواستی مبنی بر تشکیل یک اتحادیه از طرف این صنوف به اتاق اصناف نرسیده و طبق قانون نظام صنفی صنوفی که تعدادشان از 100 واحد صنفی تجاوز کند و مجاز به تشکیل یک اتحادیه جداگانه هستند. وی بیان کرد: در شهرستان دزفول صنف موبایل فروشان زیر نظر و همگن با اتحادیه کالای خانه شهرستان فعالیت میکند.
*درخواستها با دخالت برخی اشخاص ذینفوذ مسکوت ماند یکی دیگر از کسبه موبایل فروش نیز در گفتوگو با خبرنگار فارس در دزفول اظهار کرد: در سال 93 مجددا با ارسال نامه و امضای موبایل فروشان، موضوع تفکیک این رسته را پیگیری کردیم که منجر به مصوب شدن هیئت رئیسه اتاق اصناف در مردادماه سال گذشته شد و متاسفانه بار دیگر با دخالت برخی اشخاص ذینفوذ در بایگانی کمیسیون نظارت مسکوت ماند که بعد از عمل نکردن به قانون اقدام به ارسال نامه به فرمانداری دزفول کرده که فرماندار قول برسی و تشکیل صنف را دادند. *دستورات لازم به اتاق اصناف داده شده است حبیبالله آصفی معاون استاندار و فرماندار ویژه دزفول نیز در همین ارتباط در گفتوگو با خبرنگار فارس در این شهرستان عنوان کرد: درخواست این صنف به این فرمانداری رسیده و با توجه به تعداد بالای واحدهای صنفی موبایلفروشان در دزفول، دستورات لازم به اتاق اصناف داده شده تا این کسبهها از صنف کالای خانه شهرستان تفکیک و در یک واحد صنفی جداگانه به فعالیت خود ادامه دهند. به گزارش خبرگزاری فارس، اخیرا با توجه به پیگیریهای فراوان تعدادی از اعضای صنف موبایل فروشان جهت تشکیل اتحادیه جداگانه در یک اقدامی قابل تامل اتحادیه کالای خانه اقدام به گرفتن طومار و اخذ امضا از این صنف میکنند که رضایت خود را جهت تفکیک نشدن از این اتحادیه اعلام کنید! حال سئوال اینجاست آیا با تهیه طومار میشود جلوی اجرای قانون را گرفت. این تکذیبیهها در حالی از سوی رئیس اتاق اصناف صورت میگیرد که از سال 90 چندین بار درخواست تشکیل اتحادیه توسط فعالان و نمایندگان این رسته به اتاق اصناف دزفول داده شده و بعضا در برخی کمیسیونها این مورد مصوب شده ولی در برخی لابی گری و اشخاص دارای نفوذ به ثبت نرسیده است که در آخرین مورد به مصوب شدن آن طبق گفته منابع آگاه در مردادماه سال 93 میتوان اشاره کرد که بعد از تصویب با رایزنی برخی به مرحله اجرا نمیرسد. آمارها نشان میدهد کسبههای موبایل فروش شهرستان دزفول بالغ بر 200 رسته فروشگاهی هستند که بین 45 تا 90 نفر از این واحدهای صنفی پروانه فعالیت از کالای خانه را گرفته و در حال فروش موبایل و لوازم جانبی آن هستند. حال سئوال اینجاست طبق آمار و شواهد فروشگاههای رسته موبایل فروش و خدمات در دزفول بیش از 200 فروشگاه هستند و باید دید برخی اشخاص چه اصراری یا دلیلی بر عدم تفکیک این رسته از اتحادیه غیرمرتبط را دارند.
این در حالیست که اکثر مشتریان و خریداران گوشی تلفن همراه به دلیل نبود اتحادیه تخصصی در این زمینه در سردرگمی برای پیگیری مشکلات خود هستند و در صورتی که با تشکیل یک نظام صنفی واحد برای این صنوف بر رعایت حقوق تکریم ارباب رجوع نظارت وکنترل بیشتری خواهد شد و این باعث اعتماد مشتری و جلب رضایت مشتریان از این صنف را در برمیگیرد. اتاق اصناف کشور اتحادیه تحت عنوان خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی را با کد آیسیک 91202763 با هفت رسته تحت پوشش ثبت کرده و در حال حاضر در کل کشور بهصورت مجزا در حال فعالیت هستند. انتهای پیام/72028/ح30
94/06/09 - 09:01
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]