تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدانيد هر كس قرآن را بياموزد و به ديگران آموزش دهد و به آنچه در قرآن است عمل كند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870243873




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آرامش اقتصادی دو سال اخیر مقدمه شکوفایی اقتصاد ایران است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: نهاوندیان : آرامش اقتصادی دو سال اخیر مقدمه شکوفایی اقتصاد ایران است خبرگزاری پانا: رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه شرایط اقتصادی دو سال قبل را همه مردم به یاد دارند گفت : دولت یازدهم تلاش کرد التهاب در بازارهای اقتصادی بویژه در بازار ارز را کنترل کند و ضمن کاهش نرخ تورم به ایجاد آرامش برای فعالان اقتصادی و اطمینان آنها به برنامه ریزیهای آینده کمک کرد .
۱۳۹۴ دوشنبه ۹ شهريور ساعت 07:30

خبرگزاری پانا+

 به گزارش خبرنگار اقتصادی پانا  محمد نهاوندیان در برنامه نگاه یک شبکه یک سیما تصریح کرد : همه فعالان اقتصادی نیاز دارند که آینده اقتصادی برای آنها پیش بینی پذیر باشد که خوشبختانه این امیدواری ایجاد شد و کاهش نرخ تورم 40 درصدی و بالاتر به زیر 15 درصد از دستاوردهای مهمی است که شاید در تاریخ ایران سابقه نداشته باشد . وی افزود : سیاست های دولت ادامه دارد و تلاش می کنیم تا پایان دولت یازدهم به نرخ تورم تک رقمی برسیم و افق آینده اقتصاد کشور هم امیدوار کننده است .
وی افزود : دولت موفق شد طوفان تحریم ظالمانه غربی ها را کنترل کند و خوشبختانه در مذاکرات هسته ای و برجام به دستاوردهای اقتصادی خوبی هم رسیده ایم و پس از اجرای آن همه تحریم های اقتصادی مربوط به برنامه هسته ای و غیره که از اول پیروزی انقلاب اسلامی اعمال شده است برچیده خواهد شد .
نهاوندیان گفت : تیم اقتصادی قدرتمندی در کنار مذاکره کنندگان هسته ای حضور داشتند و همه جزئیات تحریم های اقتصادی را تعیین و ارائه کردند که خود کشورهای 1+5 هم از این دقت نظر تعجب می کردند .
وی افزود : به آنان قبولاندیم که علاوه بر اینکه تحریم های اقتصادی برداشته می شود باید نتایج آن برای فعالان اقتصادی هم ملموس باشد .
رئیس دفتر رئیس جمهور گفت : اجازه ندادیم توطئه سیاه تحریم و انزوای اقتصادی ایران و ریسک شهرت به سرانجام برسد و در مقابل هم جمهوری اسلامی ایران به حقوق هسته ای خود دست یافت .
وی تاکید کرد : دستاوردهای برجام فراتر از مسائل اقتصادی است و آثار فرهنگی و سیاسی آن بویژه در سیاست بین الملل بسیار ارزشمند است و امروزه ایران نه تنها کشوری منزوی نیست بلکه همه کشورها به صلح آمیز بودن برنامه های ایران اعتماد دارند و تنها رژیم صهیونیستی است که از برجام نگران است .
نهاوندیان تاکید کرد : نشان دادیم که ایران هرگز بدنبال سلاح هسته ای نبوده و علت آن هم مبانی اخلاقی ، دینی و ارزشی و همچنین فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی است و همه دنیا این را فهمیدند .
وی افزود : تحریم های غیر مستقیم در صورتیکه که لغو شود دستاوردهای آن بیشتر از لغو تحریم های مستقیم خواهد بود و ما هم پافشاری کردیم و فصل ویژه ای در توافق برجام به این مسائل اختصاص دارد و بحث های بسیار جدی داشتیم که گاهی با تلخی همراه بود اما به نتیجه شیرین رسیدیم .
رئیس دفتر رئیس جمهور گفت : برجام نشان دهنده پیروزی فرهنگی ، منطق و برهان ایران اسلامی است و در شرایطی که تکفیری ها تلاش می کنند چهره ضد انسانی و خشن از دین اسلام ارائه دهند ما موفق شدیم عقلانیت وخرد ایران اسلامی را به جهانیان نمایش دهیم ودر مقابل غرب کوتاه هم نیامدیم و ادعای صلح آمیز بودن ایران بدون عقب نشینی از حقوق هسته ای ثابت شد و از این به بعد هم باید فعالانه برخورد کنیم .
نهاوندیان با بیان اینکه کار دشمن همواره دشمنی است اظهار داشت : صدور قطعنامه شورای امنیت مبنی برلغو هر شش قطعنامه پیشین بر ضد ایران یک پیروزی بزرگ و تضمین کننده مذاکرات است و برنامه هسته ای ایران و غنی سازی حفظ خواهد شد و آنچه که رئیس جمهور ما به عنوان طرح جهان عاری از خشونت و افراطی گری را در سازمان ملل مطرح کرد نمونه عینی آن را در مذاکرات هسته ای دیدیم .
وی افزود : تحریم صنعت هوایی کشور لغو خواهد شد و نوسازی ناوگان مسافربری هوایی به خوبی امکان پذیر می شود و در سیاست های داخلی هم الگوی اخلاق اسلامی را نهادینه کنیم و باید همه به رفتارهای اخلاقی و قاعده مند پایبند باشند .
نهاوندیان گفت : همه تلاشهایی که دولت کرده است مقدمه ای برای شکوفایی اقتصادی است و باید همه تلاش کنیم با همراهی مردم فصل جدیدی از رونق اقتصادی را آغاز کنیم و خوشبختانه این مزیت ها وجود دارد و ایران به کانون ترانزیت هوایی منطقه تبدیل شده است و باید در دوره جدید از همه ظرفیت ها بخوبی استفاده کنیم .













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن