واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ شهريور ۱۳۹۴ (۱۴:۳۹ب.ظ)
راه اندازي نخستين مدرسه تابستانه توليد دارو در شيراز موج - محمد هادي ايمانيه در مراسم گشايش نخستين دوره مدرسه تابستانه توليد ايده- توليد دارو در شيراز گفت: راهاندازي اين مدرسه، ايدهاي خلاقانه براي بروز و پرورش استعدادها است.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد هادي ايمانيه گفت: انسان براي رسيدن به اوج يا اعماق دره، قدرت اختيار دارد و بايد با قدرت تفکر و خلاقيتي که خداوند با ما داده است پشتکار به کار ببنديم، برنامه بنويسيم و اجرا کنيم تا به آنچه که ميخواهيم برسيم.
ايمانيه اضافه کرد: به گفته وزير بهداشت، 50 درصد داروها در ايران با استفاده از مواد اوليه داخلي توليد ميشود و 46 درصد ديگر داروهاي توليد داخل اما نيازمند مواد اوليه وارداتي است، براي پرکردن اين شکاف لازم است به کمک کارهاي تيمي و پژوهش، اقدام شود.
وي ادامه داد: فارس با توجه به اقليم جغرافيايي و آب و هوايي، امکان کاشت و بهرهبرداري بيش از 100 نوع گياه دارويي را دارد، محصولي که بيش از چاههاي نفت ميتواند براي کشور درآمدزا باشد، منبع بيکراني که زمينهساز ايجاد اشتغال و افزايش توان علمي هم محسوب ميشود.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشکي شيراز نيز هدف از افزودن بخش فناوري به معاونت پژوهشي دانشگاه را حرکت به سمت کاربردي شدن تحقيقات عنوان و اضافه کرد: بايد بتوانيم خلاقيتها را منجر به توليد کنيم تا به استقلال و آنچه که مورد تاکيد مقام معظم رهبري است دست يابيم.
سيدبصير هاشمي، ادامه داد: با انگيزهاي که وجود دارد اين هدف دور از دسترس نيست و سياستهاي کشور نيز اکنون در راستاي به کارگيري افراد علاقه مند به فناوريهاي روز است تا در کارهاي توليدي تسريع شود.
رئيس مرکز رشد فناوري گياهان دارويي و طب سنتي نيز گفت: بعد از انجام فراخوان، تلاش کرديم دانشآموزان و دانشجوياني را از سراسر کشور جذب کنيم و اين افراد را در سه مرحله آزمون غيرحضوري، کتبي و گروهي مورد سنجش قرار داده و در نهايت 24 نفر را برگزيديم.
عبدالعلي محققزاده با بيان اينکه واحدهاي مختلفي در دانشگاه و سازمانهاي مربوطه براي راهاندازي اين مدرسه تابستانه مشارکت داشتهاند، افزود: در اين مدرسه تلاش ميکنيم فرايند توليد دارو را به صورت ساده و مؤثر به شرکت کنندگان معرفي کنيم تا بتوانيم داروهايي با کيفيت بيشتر و قيمت ارزان تر توليد کنيم.
وي با بيان اينکه ايده برگزاري اين مدرسه مورد استقبال وزارت بهداشت قرار گرفته است و نتايج حاصل از آن نيز در نهايت گزارش داده ميشود، يادآور شد: شرکت کنندگان در اين دوره با ايدههاي جديد و روش پرورش آنها، آشنا ميشوند و ذهن آنها براي هميشه در اين مسير سوق داده ميشود.
رئيس دانشکده داروسازي شيراز نيز گفت: در اين مدرسه تابستانه ميکوشيم نگاه ويژهاي به خلاقيت داشته باشيم و اين امر زماني محقق ميشود که بياموزيم چطور فکر کنيم، خصوصيتي که همه کار آفرينان دارند.
سليمان محمديساماني، خلاقانه فکر کردن را متفاوت فکر کردن و اين موضوع را از اهداف مهم برگزاري اين مدرسه دانست.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]