واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ شهريور ۱۳۹۴ (۱۵:۱۴ب.ظ)
ابلاغ دستورالعمل فروش مجازي خدمات گردشگري موج - معاون گردشگري کشور از ابلاغ دستورالعمل ارائه خدمات مسافرتي و گردشگري در فضاي مجازي در روزهاي آينده خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، صنايع دستي و گردشگري مرتضي رحماني موحد در همايش بينالمللي «بازاريابي اينترنتي و صنعت گردشگري» درباره اين دستورالعمل جديد که به منظور ساماندهي فروش خدمات گردشگري در فضاي مجازي تهيه شده است، اظهار کرد: اين دستورالعمل با همکاري مرکز توسعه تجارت الکترونيک، پليس فتا و سازمان هواپيمايي کشور تدوين و در کميته نظارت بر کسب و کارهاي الکترونيکي تصويب شده و در روزهاي آينده ابلاغ خواهد شد.
او در ادامه با اشاره به نقش مبادلات الکترونيکي در صنعت گردشگري، گفت: در سالهاي اخير اينترنت تقريباً بر تمامي بخشهاي صنعت گردشگري سايه افکنده به گونهاي که حدود 21 درصد از درآمد حاصل از مبادلات الکترونيکي جهان به کاربرد اينترنت در گردشگري اختصاص دارد. از اين نظر ميتوان صنعت سفر و گردشگري را در ردهٔ دومين صنايع استفاده کننده از فناوري اطلاعات قرار داد.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اضافه کرد: مطابق آخرين تحقيقات صورت گرفته توسط شرکت گوگل، 68 درصد افرادي که قصد سفر دارند ابتدا جستوجوي آنلاين انجام ميدهند. همچنين 42 درصد از مسافران در حين سفر از "گوشي هوشمند" براي هدايت و آشنايي با مسائل سفر بهره ميبرند و جستوجو در سايتهاي شرکتها و آژانسهاي مسافرتي به ميزان حدود 65 درصد است.
او يادآور شد: گردشگري الکترونيک به مفهوم ديجيتالي کردن تمام فرايند و زنجيرههاي مرتبط با بخشهاي مختلف صنعت گردشگري از جمله انتخاب برنامه سفر، رزرواسيون بليت و محل اقامت، صدور ويزا، فروش اينترنتي، پرداخت از طريق کارتهاي اعتباري بينالمللي، معرفي مراکز اقامتي و قابليتهاي گردشگري، ارائه اطلاعات مربوط به مراکز پذيرايي و بسياري موارد مشابه ديگر است.
رحماني موحد سپس گردشگري مجازي را يکي از جنبههاي اصلي گردشگري الکترونيک دانست و در ادامه اظهار کرد: صدور رواديد الکترونيک و ويزاي فرودگاهي که يکي از ابعاد حايز اهميت گردشگري الکترونيک است سبب صرفهجويي در وقت و هزينهٔ گردشگران ميشود.
او در ادامه به جنبههاي ديگري از گردشگري الکترونيک از جمله تله مديسين (پزشکي از راه دور)، بهرهگيري از سيستم مديريت ارتباط با مشتري و تعيين هويت از طريق فرکانس راديويي پرداخت و به اقداماتي که اين سازمان براي توسعه گردشگري الکترونيک انجام داده است، اشاره کرد و افزود: راهاندازي پرتالهاي جامع گردشگري و خانه مسافر، آموزش مجازي حوزه گردشگري و اولين مرکز رشد تخصصي گردشگري و صنايع وابسته از جمله اقداماتي است که اين سازمان براي تحقق گردشگري الکترونيکي انجام داده است.
گفتني است همايش بينالمللي «بازاريابي اينترنتي و صنعت گردشگري» با حضور استادان و کارشناسان وب دنيا، روز گذشته، جمعه، ششم شهريور، در سالن همايشهاي برج ميلاد برگزار شد. اين همايش که در آن مديران بازاريابي گوگل نيز حضور دارند، در طول اين هفته در شهرهاي مشهد، تبريز و بندرعباس نيز برگزار خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]