تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:   
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826706396




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خانواده های تک فرزند و آثار سوء اجتماعی آن


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: خانواده های تک فرزند و آثار سوء اجتماعی آن


طبق آمار ارائه شده ثبت احوال ۲۳.۵ درصد خانواده های نسل جدید بچه ندارند، و حدود ۱۹ درصد خانواده های کل کشور نیز تک فرزند هستند که خود آثار سوء اجتماعی فراوانی برای این دسته از کودکان و جامعه دارند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، طبق آمار ارائه شده ثبت احوال  23.5 درصد ( کمتر از یک چهارم) خانواده های نسل جدید بچه ندارند، و حدود 19 درصد خانواده های کل کشور نیز یک فرزند دارند. دکتر زهره کشاورز پزشک متخصص بهداشت باروری و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در برنامه پیشخوان خبر، موضوع علل وجود چنین تمایلی در بین خانواده های نسل جدید و تبعات و عوارض آن را بررسی کرد.

دکتر زهره کشاورز درباره موضوع تک فرزندی در کشور گفت: خانواده هایی که یک فرزند دارند می خواهند بهترین امکانات را برای فرزند خود مهیا کنند بنابراین شیوه تربیتی این دسته از کودکان نیز بسیار متفاوت است زیرا این شیوه تربیتی توام با ملاحظه و سهل انگاری است. پزشک متخصص بهداشت باروری در ادامه گفت: این دسته از کودکان دائما تنها هستند و چون با کودکان هم سن و سال خود مانند خواهر و برادر تعاملی ندارند در نتیجه مهارتهای اجتماعی لازم را یاد نمی گیرند و جامعه پذیری کمی دارند از طرف دیگر این کودکان در تنهایی با بازی های رایانه ای سروکار دارند و معمولا دوست ندارند که در جامعه دیده شوند بنابراین منزوی می شوند. عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در ادامه با اشاره به خصوصیت اخلاقی خانواده های تک فرزند گفت: این کودکان به دلیل تنهایی با مفاهیم همچون هم دلی، دلسوزی، ایثار بیگانه هستند زیرا اینها مهارتهایی هستند کودک در کنار خواهر و برادر خود یاد می گیرد. وی در ادامه گفت: از سوی دیگر والدین نیز همواره نگران این کودک خود هستند و کودک نیز در سن بزرگسالی همواره نگران والدین خود است زیرا بجز خودش کسی دیگری نیست که از والدینش مواظبت کند و این یک بحران جدی برای خانواده های تک فرزند در سالهای آینده است. کشاورز در ادامه گفت: این دسته از کودکان در مقابل شکست بسیار آسیب پذیر هستند و دائما به والدین خود وابسته اند زیرا مستقل بودن و تعامل با جامعه موضوعی است که کودک باید در خانواده یاد بگیرد که کودکان خانواده های تک فرزندی این مهارت را یاد نگرفته اند.

وی در ادامه گفت: خانواده های پر جمعیت با نشاط تر هستند و حتی نرخ طلاق در این دسته از خانواده ها کمتر است زیرا تعداد فرزند در خانواده باعث تحکیم پیوند بین والدین می شود. کشاورز با اشاره به پدیده فرزند سالاری گفت: در خانواده های تک فرزندی پدیده فرزندسالاری شکل می گیرد زیرا خانواده ها تنها یک فرزند دارند بنابراین با سهل انگاری با خطاهای فرزند برخورد می شود و در حقیقت هرچه کودک بگوید با جواب مثبت والدین روبرو می شود. وی با اشاره به دلایل کاهش نرخ باروری در کشور گفت: برای باروری خانواده ها باید دو انگیزه اقتصادی و فرهنگی وجود داشته باشد طبیعی است که اگر خانواده نگرانی معیشتی نداشته باشد به باروری فکر می کند و اگر این نگرانی وجود داشته باشد نرخ باروری کاهش می یابد زیرا در این صورت خانواده ها تمایل دارند که بهترین امکانات خود را در اختیار تنها فرزند خود قرار بدهند تا فرزندشان احساس کمبود نکند. کشاورز با اشاره به دلایل فرهنگی گفت: الگوهای فرهنگی مربوط به خانواده های فرهیخته و بالاتر است که معمولا نگرانی معیشتی ندارند اما الگوی فکری آنها تغییر کرده است در حقیقت آنها می خواهند وقت خود را به جای سپری کردن با کودکشان صرف کارهای شخصی و علایق خود کنند در نتیجه تمایلی به داشتن فرزند دوم ندارند. 
دانلود  

لینک را کپی کنید


جمعه ۶ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن