تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):معناى گفته كسى كه بسم اللّه‏ مى‏گويد، يعنى نشانى از نشانه‏هاى خداوند را بر خود مى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804483608




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر اقتصاد: نظام بانکی کشور بیمار است


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
وزیر اقتصاد: نظام بانکی کشور بیمار است




وزیر امور اقتصادی و دارایی با برشمردن برخی از چالش ها و مشکلات اقتصادی گفت: نظام بانکی کشور خودش بیمار و دچار مشکلات عدیده است، کمبود سرمایه، بدهی های 90 هزار میلیارد تومانی دولت و معوقات بانکی، بخشی از این مشکلات است.





خبرگزاری ایرنا: وزیر امور اقتصادی و دارایی با برشمردن برخی از چالش ها و مشکلات اقتصادی گفت: نظام بانکی کشور خودش بیمار و دچار مشکلات عدیده است، کمبود سرمایه، بدهی های 90 هزار میلیارد تومانی دولت و معوقات بانکی، بخشی از این مشکلات است.

علی طیب نیا در جمع فعالان اقتصادی استان فارس وجود بدهکاران بزرگ بانکی را یکی از معضلات اقتصادی کشور دانست و گفت: بدهکاران بزرگ بانکی از دیگر مشکلات اقتصادی کشور است .

وی تامین نقدینگی مناسب برای بانک ها از محل افزایش درآمدهای حاصل از فروش نفت را از برنامه های مهم دولت دانست و گفت: به ازای هر میزان افزایش نقدینگی در بانک ها، 12 برابر توان پرداخت تسهیلات ایجاد می شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزایش سرمایه بانک ها را از نان شب هم واجب تر دانست و با بیان اینکه دولت یازدهم میراث دار300 هزار میلیارد تومان بدهی است افزود: پرداخت دیون دولت به بانک ها از دیگر اولویت ها است که با جدیت دنبال می شود.

طیب نیا در ادامه با بیان اینکه دولت رقیب بخش خصوصی در سرمایه گذاری ها و انجام تولید نیست گفت: دولت سعی دارد تا کمترین دخالت را در امور اقتصادی داشته باشد و بنگاههای اقتصادی، کارآفرینان و بخش خصوصی در این زمینه به فعالیت و تولید بپردازند.

وی از شیوه حرکت در مسیر کوچک شدن دولت و اصلاح رفتارهای اقتصادی دولت در گذشته انتقاد کرد و گفت: تجربه جهانی نشان داده کشورهایی موفق هستند که توانسته اند محیط کسب و کار مناسب برای فعالیت مردم و بخش خصوصی فراهم کنند و از دخالت های بی رویه دولت در اقتصاد دوری کرده اند.

وزیر اقتصاد به مسایل تحریم و پساتحریم نیز اشاره کرد و با بیان اینکه مردم مشکلات معیشتی سختی را در مدت تحریم تحمل کرده اند گفت: علت عمده ایجاد این شرایط دولتی و نفتی بودن اقتصاد ایران است که ریشه در نزدیک به پنج دهه گذشته کشور دارد.

طیب نیا گفت: دولتی بودن و نفتی بودن اقتصاد ایران باعث شده که طی 40 سال گذشته همیشه رشد اقتصادی بسیار محدود و ناچیز باشد، متوسط نرخ رشد 35 سال گذشته معادل سه واحد درصد است، یعنی چیزی در حد نرخ رشد جمعیت و حتی کمتر از آن در 40 سال گذشته درآمد سالانه منفی دو دهم درصد تغییر کرده است و به طور متوسط کاهش درآمد داشتیم.

وی با تاکید براینکه این رشد زیبنده شان ملت بزرگ ایران نیست، گفت: کشوری که از همه امکانات و استعدادها به خوبی برخوردار است، با اقتصاد دولتی و نفتی نمی توانست جایگاه و شان خود را حفظ کرده و زندگی شرافتمندانه ای برای مردم در پی داشته باشد.

در این نشست برخی از فعالان اقتصادی استان فارس نیز با طرح نقطه نظرات، دیدگاهها و انتقادات خود به بیان مسایل و مشکلات فرا رو پرداختند و از وزیر اقتصاد برای ساماندهی شرایط استمداد طلبیدند.

جمال رازقی نماینده و عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی شیراز با بیان اینکه بالغ بر 45 درصد از کل اقتصاد در کشور و فارس، اقتصاد سیاه و معاف از مالیات و عوارض های قانونی است، گفت: تنها 30 درصد که شامل بخش های مولد صنعتی و معدنی می شود، مشمول مالیات است.

سیدمحمدعلی افشانی استاندار فارس نیز با بیان اینکه استان فارس به تبعیت از دولت، یکی از مهمترین برنامه های خود را تقویت نهادهای عمومی غیردولتی قرار داده است، تاکید کرد که تقویت این نهادها به معنی این است که باید به مرور بخشی از وظایف دولت را عهده دار شوند.

وی گفت: اگر مشکلات را یک طرفه به سمت دولت ببینیم، مطمئنا راهکار پیدا نمی کنیم ، اما اگر پذیرفتیم که بخشی از این مشکلات به ما به عنوان فعال اقتصادی، مدیریت و انجام نشدن کار کارشناسی باز می گردد، به نتیجه رسیده و مشکلات هم مرتفع می شود.

افشانی تاکید کرد: اگر معتقد باشیم همه مشکلات در حوزه دولت است و باید دولت آنها را حل کند، امکان ندارد بتوانیم مشکلات را حل کنیم، بخش قابل توجه از مشکلات استان به مدیران و مجموعه ساختاری سازمانی باز می گردد.






تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن