تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 8 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر نمازگزار بداند تا چه حد مشمول رحمت الهى است هرگز سر خود را از سجده بر نخواهد داشت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862265997




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هشدار درباره ورود چای قاچاق به کشور


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
هشدار درباره ورود چای قاچاق به کشور




رئیس اتحادیه تولیدکنندگان، بازرگانان و صنایع بسته بندی چای کشور گفت: متاسفانه امروز شاهد ورود چای قاچاق به کشور هستیم.در این در حالی است که قیمت چای ایرانی به مراتب ارزان تر از چای خارجی است.





خبرگزاری تسنیم: رئیس اتحادیه تولیدکنندگان، بازرگانان و صنایع بسته بندی چای کشور گفت: متاسفانه امروز شاهد ورود چای قاچاق به کشور هستیم.در این در حالی است که قیمت چای ایرانی به مراتب ارزان تر از چای خارجی است.

حمیدرضا موثقی گفت: متاسفانه امروز شاهد ورود چای قاچاق به کشور هستیم، در این در حالی است که قیمت چای ایرانی به مراتب ارزان‌تر از چای خارجی است.

وی افزود: تولید چای در ایران سالیانه حدود ۲۰ هزار تن است در حالیکه سالیانه حدود ۱۲۰ هزار تن مصرف داخلی وجود دارد یعنی چیزی حدود ۵ برابر تولید داخلی در سال نیاز به واردات این محصول داریم که بیشترتن واردات ما از کشور سریلانکا است . بعد از این کشور، هند و کنیا در رتبه های بعدی واردات چای به ایران قرار دارند.

موثقی درباره کیفیت چای ایرانی خاطرنشان کرد: چای ایران تنها چایی است که یا بدون سم و یا با میزان سم بسیار کمی تولید می شود. در واقع چای ایرانی تنها چای ارگانیک جهان است. وی در مورد برداشت چای به تراز گفت: در حال حاضر چین دوم به پایان رسیده و تا چند روز دیگر برداشت پاییزه یا همان چین سوم آغاز خواهد شد.

موثقی در مورد تاثیر آغاز چین سوم بر قیمت چای گفت: احتمال دارد با آغاز این چین قیمت چای داخلی اندکی کاهش یابد اما این کاهش قیمت قابل ملاحظه نخواهد بود. وی در مورد نحوه فروش چای ایرانی خاطر نشان کرد: چای ایرانی چندان بسته بندی نشده و عموما به صورت فله و باز در شمال کشور فروخته و مصرف می شود و در صدی کمی از این چای بسته بندی می شود و اکثر چای های بسته بندی شده در ایران خارجی هستند که شرکت های ایرانی فقط آن ها را بسته بندی می کنند.

شایان ذکر است محمد ولی روز بهان ، رئیس سازمان چای کشور چند روز پیش اعلام کرده بود: خوشبختانه با تلاش دولت و شرایطی که در سال جاری ایجاد شد، مردم تمایل بیشتری به خرید چای داخلی پیدا کرده اند و کارخانجات نیز فروش خوبی داشته اند، ضمن اینکه در انبارها تقریبا چایی از تولید امسال و حدود ۲ سال گذشته وجود ندارد و همه چای ها با قیمت مناسب به فروش رفته است.

وی در پاسخ به این پرسش که چای های موجود در انبارها در داخل کشور به فروش رفته یا صادر شده است؟ با اشاره به اینکه ما دو نوع چای کیفی و ضعیف داریم، گفت: چای ضعیف معمولا به برخی از کشورهای همسایه صادر می شود یا برخی کارخانجات آن را با چای دیگری ترکیب و با کیفیت مناسب به مصرف کنندگان عرضه می کنند اما چای کیفی در داخل کشور مورد استفاده قرار می گیرد و ما برای فروش این نوع چای با مشکل مواجه نیستیم.







تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن