تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820807444




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باید احزاب را تقویت کرد/ تشکل‌های سیاسی پایه‌گذار یک نظام سالم


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
اکبر هاشمی رفسنجانی باید احزاب را تقویت کرد/ تشکل‌های سیاسی پایه‌گذار یک نظام سالم

هاشمی رفسنجانی در جمع احزاب خراسان رضوی؛
باید احزاب را تقویت کرد/ تشکل‌های سیاسی پایه‌گذار یک نظام سالم
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مبتنی بر دمکراسی هستند.



به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، آیت الله هاشمی رفسنجانی در دیدار احزاب و تشکل های اصلاح طلب، اصولگرا، اعتدالیون و مستقل های استان خراسان رضوی، استبداد را یک شیوه مرده در تاریخ بشریت خواند و گفت: با حرکت تدریجی تاریخ به سوی آرای تعیین کننده مردم می رود و در آینده­ای نه چندان دور بقایای حکومت­های استبدادی نیز از بین می­روند.  
هاشمی رفسنجانی با تأکید بر استفاده از عقل و دانش جمعی برای اداره جامعه در امروز و آینده، به جایگاه دانش محوری توسعه در سند چشم­انداز 20ساله اشاره کرد و گفت: با استفاده از دانش است که بهره­وری در همه زمینه­ها بالا می­رود و الان سیاست حاکم بر کشور، توسعه بهره­وری است.  
وی استفاده از نفت و منابع نفتی را برداشت از منابع نسل­های آینده توصیف کرد و گفت: کار درست این است که با استفاده از این منابع مسیرحرکت کشور به سوی دانش و تکنولوژی هموار شود.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این نکته که «نباید حق نسل بعدی را ضایع کنیم»، گفت: می توانیم با استفاده از منابع تجدید شونده، انرژی بخشی از نفت و گاز را برای نسل های آینده نگه داریم.  
وی با تأکید بر وجود جوانان دختر و پسر دانشجو و نسل فرهیخته و دانشمند در سراسر کشور، گفت: جوانان ما منابع مناطق مختلف کشور را می شناسند و می توانند به عنوان نیروی انسانی کارآمد، تولید کشور را در همه زمینه­ها علمی کنند.  
وی در بخش دیگری از سخنان خویش با بیان امتیازات قانون اساسی، به روند تدوین آن در سال 58 توسط عده ای از علمای طراز اول کشور اشاره کرد و گفت: جمهوریت و اسلامیت نظام همان است که در قانون اساسی آمده است.  
آیت­الله هاشمی رفسنجانی با یادآوری اهمیت رأی اکثریت به عنوان شیوه اداره جامعه در کشورهای دارای سیستم دمکراسی در دنیا، به مصادیقی از آن در کشورهای منطقه اشاره کرد و گفت: تشکل های سیاسی پایه­ گذار یک نظام سالم مبتنی بر دمکراسی هستند.  
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با برشمردن امتیازات وجود تشکل های سیاسی در نظام های دمکرات، بر ضرورت هزینه دولت برای آموزش احزاب و تشکیلات تأکید کرد و گفت: در کشور ما همه مسؤولیت­ها انتخاباتی است و اگر کسانی تخلف می­کنند، در درجه اول تخلف از قانون اساسی است.  
وی با بیان این نکته که «برگزاری انتخابات یک مرحله­ ای و دو مرحله ­ای براساس قانون اساسی است» بر انتخاب مسؤولین در همه سطوح کشور از سوی مردم تأکید کرد و گفت: در چنین نظامی، اگرتشکل ها در میان افکار عمومی اطلاع رسانی کنند، راهنمایی همه جانبه مردم برای انتخاب درست است.  
هاشمی رفسنجانی با برشمردن ویژگی­های تشکیلات برای تأثیرگذاری بیشتردر کشور، گفت: نباید کار تشکیلاتی را منحصر به نام گذاری و عضویت بدانیم و باید احزاب را تقویت کرد.  
وی با بیان مصادیقی از نقش تأثیرگذار احزاب در انتخابات چند کشور مهم دنیا، گفت: این دلیلی بر رشد آگاهی مردم است که حکومت ها از اشغال نظامی، حکومت­های استبدادی و موروثی و کودتاها به سوی حاکمیت مردم تغییر ماهیت می دهند.  
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری چند اتفاق مهم در تاریخ اسلام، بر اهمیت رأی مردم در افکار پیامبر(ص) و امام علی(ع) اشاره کرد و گفت: رسول اسلام در روزهای آخر به حضرت علی(ع) می­فرمایند که ولایت به امر آسمان حق شماست، اما اگر مردم نخواستند، مسایل آنان را به خودشان واگذار کن.  
آیت­ الله هاشمی رفسنجانی با تشریح اوضاع تاریخ اسلام از وفات پیامبر(ص) تا 25 سال پس از آن، گفت: حضرت علی(ع) که با ذوالفقارش، فاتح جنگ­ها و کننده در خیبر بود، وقتی مردم نخواستند، در مزرعه خویش در ینبوع کشاورزی می­کردند و موقعی آمدند که مردم چون یال اسب، جلوی منزل ایشان تجمع کردند.  
وی این اقدام حضرت علی(ع) را نشانه­ای از احترام به رأی مردم توصیف کرد و با بیان نکاتی از توجه به رأی مردم در دنیای معاصر، گفت: ایران اسلامی که براساس تعالیم مکتب اسلام و مذهب تشیع است و سابقه درخشانی در فرهنگ و تمدن بشریت دارد، با قانون اساسی که مشروع ترین قانون کشور است، می­تواند الگوی کشورها باشد.  
وی با تأکید مجدد بر تعبیر رهبری که «رأی مردم حق الناس است»، به کسانی که رأی مردم را زینت می دانند، گفت: به اسم اسلام، مسایل غیر اسلامی درباره اهمیت رأی مردم را در انقلاب اسلامی ترویج میکنند.  
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خویش و در پاسخ به سخنان زنان حاضر در جلسه که خواستار حضور بیشتر زنان در مجلس و مدیریت­های کشور بودند، گفت: راهکار اساسی این مسأله تحصیل خانم ها بود که الحمدلله با انقلاب اسلامی مهیا شده و امروز قشر زنان تحصیلکرده در همه سطوح کشور هستند و حضور آنان درمجلس و مسؤولیت­ها به آرای مردم وابسته است که باز هم زنان به عنوان نیمی از افراد جامعه می­توانند در انتخابات به زنان رأی بدهند.  
وی در بخش پایانی سخنان خویش گفت: حرف آخر من با شما نمایندگان­ تشکل­ها در استان خراسان رضوی این است که شرط اجرایی شدن اندیشه های شما در قوای مختلف کشور حضور پر قدرت در انتخابات است، چرا که خداوند در قرآن می فرماید که خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی دهد، مگر آنکه خود اقدام به تغییر کنند.  
در آغاز این دیدار حجت­الاسلام دولت آبادی، از جبهه اعتدالیون ، آقای موسوی، از حزب کارگزاران، خانم شکوری زاده فعال حوزه زنان و آقای ساقی، فعال حوزه سیاسی به بیان دیدگاه­ها و نظرات خویش در خصوص مسایل روز پرداختند. /ایرنا   121



۰۴/۰۶/۱۳۹۴ - ۱۸:۴۹




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن