واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ شهريور ۱۳۹۴ (۱۴:۳ب.ظ)
ترمينال سلام فرودگاه امام عيد فطر سال آينده افتتاح ميشود موج - رئيس هيأت مديره و مدير عامل شرکت فرودگاههاي کشور از اتصال مترو به دو فرودگاه مهرآباد تهران و مشهد تا پايان مهر خبر داد و گفت: ترمينال سلام فرودگاه امام خميني (ره) نيز در عيد فطر سال آينده افتتاح ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج، رحمتالله مهآبادي، رئيس هيأت مديره و مدير عامل شرکت فرودگاههاي کشور، با بيان اين که يکي از دغدغههاي وزير راه و شهرسازي به غير از ايمني، کيفيت خدمات و تسهيلات، تجهيز، توسعه خدمترساني به مردم و پاسداشت حقوق شهروندي است، گفت: واقعيت اين است که در صنعت فرودگاهي هميشه شاهد يک غفلت بزرگ تاريخي بوديم و آن غافل بودن از مسافران است.
وي ادامه داد: طي بيش از سه دهه گذشته منابع بسياري براي ساخت فرودگاهها هزينه شده به طوري که از نظر تعداد فرودگاه جزء برترينها در منطقه هستيم و در توسعه زيرساختها، تأمين تجهيزات فرودگاههاي کشور و دستگاههاي کمک ناوبري هزينههاي بسياري انجام شد اما آنچه کمتر در صنعت فرودگاهي مورد توجه قرار گرفت مسافران هستند.
رئيس هيأت مديره و مدير عامل شرکت فرودگاههاي کشور ادامه داد: در دولت يازدهم و حضور وزير راه و شهرسازي در مسووليت اين وزارتخانه يک پارادايم تفکري را در نظام اداري فرودگاهها آغاز کرديم و بنا داريم در دوره مديريتي جديد بر خدمترساني به مردم و مسافران در فرودگاهها متمرکز شويم.
مهآبادي به انتصاب رئيس جديد سازمان هواپيمايي کشوري اشاره کرد افزود: با حضور آقاي عابدازده در نهاد حاکميتي صنعت حملونقل هوايي هم در حوزه سياستگذاري بخشي و هم در حوزه سياستگذاري صنعت هوانوردي مشکلي نخواهيم داشت و يک هماهنگي بسيار خوبي بين سازمان هواپيمايي کشوري و بخشهاي مختلف ايجاد خواهد شد و بايد از اين فرصت استفاده کرد.
وي با بيان اين که آغاز طرح تحول خدمترساني به مسافران در فرودگاهها که از پروازهاي حج آغاز شده ماحصل هماهنگي سازمان هواپيمايي کشوري و شرکت فرودگاههاي کشور است، گفت: تمرکز شرکت فرودگاههاي کشور بر اجراي برنامههاي کوتاه مدت و ميانمدت است؛ چراکه نبايد با برنامهريزيهاي بلندمدت از برنامههاي کوتاه مدت و ميانمدت غافل شد.
رئيس هيأت مديره و مدير عامل شرکت فرودگاههاي کشور با اشاره به طرح تحول خدمترساني به مسافر گفت: اين طرح شامل بخشهاي مختلفي ميشود که معطوف به جلب رضايت مسافران خواهد شد و در همين قالب فرودگاهها در خدمترساني به مردم رقابتپذير ميشوند.
مهآبادي درباره آخرين وضعيت اتصال متروي شهري به فرودگاه مهرآباد گفت: حملونقل ترکيبي ناظر بر چند موضوع است تا مسافران بتوانند با ارتباط تمام شقوق حملونقل با حداکثر سرعت و امنيت و ايمني از فرودگاه به منزل يا از منزل به فرودگاه جابهجا شوند.
وي با بيان اين که حملونقل ترکيبي در حوزه فرودگاهي در حال انجام است، گفت: نخستين گام در اين راستا اتصال مترو به شبکه فرودگاهي است. در بخش حملونقل چندوجهي نوين در دنيا، فرودگاهها قلب سيستم حملونقل چندوجهي هستند، به طوري که حملونقل جادهاي، ريلي و حتي دريايي به فرودگاهها متصل ميشوند و فرودگاهها محل اعزام مسافران و بار هستند.
مدير عامل شرکت فرودگاههاي کشور گفت: در راستاي ارتقاي سطح خدمترساني به مسافران با همکاري مسوولان قطار شهري تهران و مشهد پروژه اتصال مترو به فرودگاههاي مهرآباد و شهيد هاشمي نژاد مشهد تسريع شده و قرار است تا پايان مهر خط متروي شهري در تهران به فرودگاه مهرآباد و در مشهد به فرودگاه شهيد هاشمي نژاد متصل شود.
مهآبادي با بيان اين که اتصال مترو به فرودگاه از چند جهت حائز اهميت است، افزود: يکي از موضوعاتي که در صنعت فرودگاهي نيز مغفول مانده امنيت مسافران است؛ در حال حاضر در بخش مسافري شخصي و بخش تاکسيراني در فرودگاه مهرآباد آمار بزه بسيار زياد است که يکي از اهداف طرح اتصال مترو به فرودگاهها ساماندهي و افزايش امنيت مسافران است.
وي در بخش ديگري از اظهارات درباره آخرين وضعيت تکميل ترمينال زيارتي فرودگاه بينالمللي امام خميني (ترمينال سلام) گفت: بر اساس برنامهريزي انجام شده قرار است اين ترمينال در عيد فطر سال آينده افتتاح شود؛ شرکت فرودگاههاي کشور تأمين منابع مالي لازم براي اجراي اين پروژه را انجام داده به طوري که تاکنون حدود ۸۰۰ ميليارد ريال براي اين پروژه اختصاص پيدا کرده که در تاريخ سه دهه اخير تأمين مالي يک پروژه فرودگاهي از منابع داخلي شرکت فرودگاهها قابل توجه است.
مدير عامل شرکت فرودگاههاي کشور با بيان اين که اين شرکت با محدوديت مالي مواجه است و نميتوان با اين منابع نسبت به توسعه فرودگاهها اقدام کرد، گفت: نياز به تعريف منابع جديد در صنعت فرودگاهي داريم که پيشنهادهاي مختلفي را به وزير راه و شهرسازي ارائه داديم و اميدواريم با حمايتهاي بخشي و فرابخشي؛ به ويژه قوه مقننه بتوانيم منابع جديدي براي فرودگاهها تعريف کنيم در عين حال حمايت دولت براي توسعه فرودگاهها، تسهيل فرايند سرمايهگذاري بخش غيردولتي و سرمايهگذاري خارجي مورد نياز است.
وي تأکيد کرد: با استفاده از فضايي که در دوره پساتحريم ايجاد خواهد شد بايد با توسعه نرم شتابان به صنعت فرودگاهي توجه کنيم؛ تقويت مديران و متخصصان صنعت هوانوردي نيز از موضوعات قابل توجه است؛ چراکه طي سه دهه گذشته فاصله زيادي بين متخصصان صنعت با دنياي نوين ايجاد شده که در اين حوزه نيز برنامههايي در دستور کار است تا با استفاده از مشاوران خارجي و تعريف دورههاي آموزشي در اين راستا نيز گام برداريم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]