واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اگر تبلت یا گوشی در آب افتاد چکار کنیم؟
پایگاه خبری تحلیلی سیب و سوران مطلبی با عنوان "اگر تبلت یا گوشی در آب افتاد چکار کنیم؟" منتشر کرده است.
آفتاب : در این مطلب آمده است: حتماً برای شما هم یکبار در طول زندگیتان این اتفاق افتاده است که گوشی یا تبلت تان در آب بیفتد. پس از این اتفاق، تمام اطلاعات شخصی تان برروی تلفن همراه و تبلت تان از بین می رود و شما می مانید و یک گوشی خیس شده! حال باید برای رهایی از آسیب دیدن فیزیکی گوشی یا تبلت پس از غرق شدن در آب، چه کار کنیم؟! آیا با افتادن یک گوشی موبایل در آب، زندگی اش به پایان می رسد؟!
خیر، راه های بسیاری برای خشک کردن سریع تلفن همراه و تبلت ها پس از آب تنی، وجود دارد و در قدم اول بهتر است فکر روشن کردن آن را از سر خود بیرون کنید. تنها کاری که پس از به وقوع پیوستن چنین واقعه ای باید انجام دهید، حفظ آرامش و خونسردی و انجام روش های زیر برای زنده نگه داشتن گوشی همراه تان است. گوشی موبایل یا تبلت، پس از مرطوب شدن با مشکلات بسیاری مواجه خواهد شد.
آب و جریان الکتریکی موجود برروی گوشی همراه تان با یک دیگر در تضاد بوده و می تواند با یک اتصال کوتاه یا حتی شوک الکتریکی، همراه باشد. در بهترین حالت، آب در نقطه ای از گوشی همراه تان جمع می شود و به برد آن، آسیب وارد نمی کند. اگرچه گاهی پیش می آید که قطرات فضول آب به سمت پردازنده، باتری و مدارهای گوشی راه پیدا کرده و آسیب جدی را به شما وارد نمایند. به زبان ساده، اصلا اجازه ندهید گوشی موبایل یا تبلت تان مرطوب و خیس باقی بماند و با راه کارهای زیر هرچه سریع تر تلفن همراه یا تبلت تان را از کما خارج کنید!
1- آن را خاموش کنید!
اگر تلفن همراه و تبلت تان برای مدتی کوتاهی به غواصی در آب پرداخته، بهتر است برای احتیاط، آن را خاموش نمایید. در بسیاری از تلفن های هوشمند، امروزه نمی توان باتری اش را از گوشی خارج ساخت، پس بهتر است تلفن هوشمند خود را به روش معمولی خاموش کنید. نکته مهمی که وجود دارد اصلا زمان خود را برای بررسی سالم ماندن و آسیب دیدن گوشی در اثر ورود جریان آب به آن، هدر ندهید. این موضوع همه چیز را بدتر می کند!
اگر در بیرون از خانه و در محل کارتان به سر می برید، ابتدا باید محل صاف و خشکی را برای قرار دادن تبلت یا تلفن همراه خیس تان برروی آن، پیدا کرده و سپس طبق مراحل بعدی پیش روی نمایید.
2- اجزای گوشی تان را از هم، جدا کنید!
متاسفانه و یا خوش بختانه باز کردن قطعات حساس گوشی موبایل کار آسانی نیست. با این حال سعی کنید در ابتدا سیم کارت خود را از گوشی خارج سازید. این کار سبب می شود تا سیم کارتتان در امان بماند و به طبع اطلاعات ذخیره شده برروی آن را از دست ندهید. اگر تلفن همراه یا تبلت تان دارای کارت حافظه جانبی است، بهتر است از گوشی جدا شود. انجام این عمل، به حفظ فایل های ذخیره شده برروی آن، کمک می کند. سپس با استفاده از یک دستمال کاغذی خشک، شروع به خشک کردن قطرات آب سرگردان نمایید.
در پاک کردن قطرات آبی که می توانید به راحتی خشک شان نمایید، اصلا کوتاهی نکنید. با انجام سریع و به موقع این عمل، از نفوذ آب به صفحه نمایش، برد و قسمت های حساس گوشی موبایل و تبلت خود، جلوگیری خواهید کرد. اما درباره قطرات آبی که در به داخل گوشی نفوذ کرده است، چه نظری دارید؟!
شما برای زنده نگه داشتن تلفن همراه تان نیاز به خشک نگه داشتن برد، پردازنده و سایر قطعات حساس خواهید داشت. راه هایی زیادی برای خشک کردن قطعات حساس سخت افزاری وجود دارد، که در زیر آورده شده است:
استفاده از سشوار: درجه حرارت هوای خروجی از سشوار تا آخرین حد ممکن کاهش داده و برای اطمینان از آسیب ندیدن سخت افزارهای حساس گوشی بر اثر حرارت سشوار، بهتر است هوای خروجی سشوار را برروی دست خود نگه داشته و مطمئن شوید که دست تان احساس سوختگی نمی کند. استفاده از هوای گرم سشوار به مدت 30 دقیقه برروی منافذ گوشی و قطعات حساس سخت افزاری، شانس زنده ماندن گوشی یا تبلت تان را افزایش می دهد.
استفاده از اجاق گاز: گوشی موبایل یا تبلت تان را در یک جعبه خالی و برروی سینی فر گذاشته و سپس به داخل فر هدایتش نمایید. بهتر است دمای اجاق گاز در حدود 110 تا 120 فارنهایت باشد تا گوشی تان بر اثر گرمای فر، آسیب جدی نبیند.
استفاده از یک کاسه برنج: بهتر است به مغازه نزدیکی رفته و یک کاسه نسبتا کوچک برنج خام برای گوشی موبایل خیس خود، تهیه نمایید. ظرف برنج و مقدار برنج آن قدری باید باشد که بتواند رطوبت تلفن همراه و اجزای سخت افزاری آن را به خود جذب نماید. بهتر است یک اینچ برنج در هر طرف گوشی، وجود داشته باشد که عملیات خشک کردن گوشی به درستی انجام شود. یک روز کامل یا 24 ساعت مدت زمانی است، که احتمالا خواهد توانست گوشی یا تبلت تان را از مرگ مغزی نجات دهد.
گوشی خودتان را الکلی کنید!: یک پیشنهاد بسیار خوبی که درباره خاموش کردن تلفن همراه مرطوب همیشه وجود داشته است و از پشتوانه علمی خوبی نیز برخوردار شده، استفاده از الکل خالص است. دلیل علمی این روش بسیار واضح و ساده است. الکل سبب می شود تا رطوبت از قسمت های حساس گوشی خارج شود. اگر بابت ضرر الکل به گوشی تان نگران هستید، بهتر است بدانید الکل از آن جا که بسیار زود تبخیر می شود، نمی تواند به برد و قسمت های سخت افزاری گوشی موبایل یا تبلت تان آسیب وارد نماید و به زودی از گوشی موبایل تان خارج خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]