واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: استاندار خوزستان : ساماندهی مبادلات مرزی به تقویت اقتصاد و امنیت پایدار کمک می کند خبرگزاری پانا: استاندار خوزستان گفت : اگر تمام ظرفیتها و تواناییهای استان شناسایی شوند، میتوان تا حدود 40 درصد به اقتصاد خانواده ها کمک کرد ولی تاکنون علی رغم وجود 7 بندر فعال و 2 پایانه ی مرزی، فقط از 5 درصد ظرفیت های موجود در استان استفاده شده است.
۱۳۹۴ دوشنبه ۲ شهريور ساعت 16:34
به گزارش خبرنگار پانا،استاندار خوزستان با اشاره به اینکه توسعه ی پایدار مناطق مرزی ارتباط تنگاتنگی با رشد و توسعه ی اقتصادی ، تسهیل در انجام مبادلات مرزی و ارتقای سطح معیشت مرزنشیان دارد ،گفت :
باید از ظرفیت های قانونی برای ساماندهی مبادلات مرزی استفاده کرد و بر اساس ماده ی 204قانون برنامه ی پنجم توسعه اقتصادی و فرهنگی هم سو با سیاست های کلان دولت ، دستور العمل بهره گیری موجود در قانون ساماندهی مبادلات مرزی در راستای تقویت اقتصاد خانوار و امنیت پایدار مناطق مرزی و استان و پیشگیری از قاچاق کالا و ارز را به کلیه ی دستگاه های ذیربط ابلاغ می کنیم و انتظار داریم تمامی مدیران در جهت اجرایی شدن این دستورالعمل تلاش کنند . عبدالحسن مقتدایی گفت : اگر تمام ظرفیتها و تواناییهای استان شناسایی شوند، میتوان تا حدود 40 درصد به اقتصاد خانواده ها کمک کرد ولی تاکنون علی رغم وجود 7 بندر فعال و 2 پایانه ی مرزی، فقط از 5 درصد ظرفیت های موجود در استان استفاده شده است. استاندار خوزستان افزود : ابزار این کار ایجاد پیوند اقتصادی بین مرزهای شرقی و غربی کشور می باشد و تعاونی های مرزنشینان با قابلیتی که در اختیار دارند و بهره مندی از بخشودگی های 50 تا 100 درصدی به ما می توانند در این راه کمک کنند . مقتدایی افزود: مجموعه اصناف و اتاقهای بازرگانی باید به صورت جدی به این مساله وارد شوند و شرایط را برای واردات و صادرات محصولات در پایانههای مرزی فراهم آورند. وجود 3 اتاق بازرگانی اهواز ، آبادان و خرمشهر در استان، بیانگر ظرفیت بالای استان در صادرات و واردات محصولات است و آنها میتوانند حلقه وصلی بین تولید و صادرات باشند تا شاهد اقتصادی پویا در بخش خرد و کلان جامعه باشیم. وی ادامه داد: امیدواریم با برگزاری کارگاههای آموزشی و همایشها تمام این ظرفیتها در استان، شناسایی و شفاف سازی شود و هر بخشی مسئولیتهای خود را به خوبی بشناسد. استاندار خوزستان با اشاره به اینکه باید برای ظهور قابلیت های استان تلاش کرد ،افزود: ما از محل معاملات ارزش افزوده می توانیم 600 میلیارد تومان کسب اعتبار کنیم که این امر با استفاده از ظرفیت های تولیدات داخل استان ، همچنین استفاده از خدمات بیمه ای و فرهنگی داخل استانی تحقق پیدا خواهد کرد که در نهایت هم می تواند باعث افزایش اشتغال شود و هم می تواند ما را از وابستگی به درآمدهای نفتی خارج کند .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]