واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: پارازیت خط قرمز نظام است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: همواره سیاست دولت بر آن است که پارازیتهایی که به مردم لطمه میزند با جدیت مورد مقابله قرار گیرند.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه مراسم افتتاح طرح های ارتباطی اپراتور دوم تلفن همراه که صبح امروز برگزار شد با اشاره به وضعیت پارازیت ها در کشور اظهار کرد: اگر منظور پارازیت ماهواره باشد باید گفت که سیاست دولت بر آن است که پارازیت هایی که به مردم لطمه می زند مقابله شود و این پارازیت ها خط قرمز نظام است.
وی افزود: رسیدگی به این موضوع وظیفه سازمان تنظیم مقررات ارتباطات و سازمان انرژی اتمی است و برهمین اساس بررسیها صورت میگیرد و هرگاه اتفاقی رخ دهد این مساله را گزارش داده و برخورد میکنند به طور مثال اخیرا یک مورد بود که سریعا دخالت کرده و گزارشی را هم برای شورای عالی امنیت ملی فرستادیم.
واعظی در ادامه در خصوص ماهواره ایرانی تصریح کرد:در حال حاضر دو برنامه موازی داریم که یکی از آنها از گذشته شروع شده تا براین اساس بتوانیم در داخل کشور ماهوارههای مورد نیاز خود را بسازیم.
وی همچنین گفت: با توجه به نیازمندیهایی که بخشهای مختلف کشور از جمله صداوسیما، تمامی بانکها، شرکتهای SAP، شرکت زیرساخت و وزارت ارتباطات و سایر کسبوکارهای مختلف نیازمندیم که دو ماهواره ملی داشته باشیم که یکی از آنها در ارتباط با پخش و مسائل ارتباطی است که در این خصوص کنسرسیومی متشکل از استفادهکنندهها باید وجود داشته باشد و طبیعی است که سازمان فضایی محوریت این کار را برعهده دارد.
*ورود ماهواره سنجش از راه دور
واعظی در ادامه عنوان کرد: ماهواره دیگر که بیشتر در بخشهای کشاورزی، محیط زیست، هواشناسی و غیره مورد نیاز است ماهواره سنجش از راه دور است که تلاش داریم این دو ماهواره را در برنامه آینده کشور لحاظ کنیم.
وی در بخشی از صحبتهای خود نیز در پاسخ به این سوال که برای ارائهی خدمات بهتر در عرصه 3G و 4G لازم است باندهای فرکانسی پایینتر مورد بهرهبرداری قرار گیرند، اما اکنون به واسطه مشکلاتی که با سازمان صداوسیما وجود دارد، بهرهگیری از باند 700 دارای مشکلاتی است. حال راهکار وزارت ارتباطات در این خصوص چگونه ارزیابی میشود، افزود: از 15 سال قبل در ITU تصمیم گرفته شده که تمام کشورهای دنیا ظرف مدت 15 سال شبکه پخش خود را از حالت آنالوگ به سمت دیجیتال ببرند، زمانی که همه وارد دیجیتال شدند پهنای باند فرکانسی بسیار کمی نیاز دارند و برهمین اساس لازم است باندهای فرکانسی 700 تا 800 را برای استفاده موبایل آزاد کنند.
وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات تصریح کرد:از دو سال پیش ما در حال پیگیری این موضوع از سوی صداوسیما هستیم، اما هنوز به نتیجهای نرسیدهایم اما امیدواریم این اتفاق مانند بسیاری دیگری از کشورها در کشور ما نیز رخ دهد، چرا که این موضوع حتی به نفع خود صداوسیما نیز است.
واعظی اظهار کرد: این فضای فرکانسی وقتی در اختیار اپراتوری قرار میگیرد و اپراتور برای آن میلیاردها تومان هزینه میکند امکان پس گرفتن آن وجود ندارد. بحث صداوسیما نیز یک مسالهی خاص است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان درباره پیامک های مسابقهای مطرح شده گفت: در جلسات شورای عالی فضای مجازی مصوب شده است که ساماندهی پیامکهای انبوه از طریق شورایی در وزارت ارشاد صورت بگیرد و این کمیته به مباحث مرتبط با این حوزه رسیدگی کند. اکنون نیز این روند انجام میشود و از سوی دیگر اپراتورها برای قطع پیامکهای انبوه شمارههایی را اعلام کردهاند تا افراد در صورت تمایل نداشتن این پیامکها را دریافت نکنند. پیامکهایی هم که انبوه نبوده اما ارسال میشوند و با ارسال آنها مزاحمتهایی برای فرد ایجاد میشود از طریق سامانه 195 قابل پیگیری است و پلیس فتا هم این مساله را در دستور کار خود دارد.
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
ict برای اوقات فراغت نیست
راه اندازی اولین شبکه وای فای عمومی
پارازیت درایران کمتر از شاخص های بین المللی است
پارازیت در ایران هیچ مشکلی ندارد
بیش از 300 شهر تحت پوشش نسل سوم تلفن
در انحصار؛ هیچ وقت تعرفه عادلانه نیست
پرونده پارازیتها در چه مرحلهای است؟
پارازیتها، وزیر بهداشت را به مجلس کشاند
۰۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]