واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
کام تشنه مردم قلعهگنج چشم بر سراب وعدههای مسئولان
چند ماهی است که کام تشنه مردم قلعهگنج چشم بر سراب وعدههای مسئولان سپرده تا بعد از مهر ماندگار، شیرینی تدبیر و امید را نیز بچشند، اما این تشنگی به حالت اضطرار درآمده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از قلعهگنج، چند ماهی است که کام تشنه مردم قلعهگنج چشم بر سراب وعدههای مسئولان سپرده است تا بعد از مهر ماندگار، شیرینی تدبیر و امید را نیز بچشند، اما این تشنگی به حالت اضطراری درآمده است و محلات شهری و روستاها بهشدت نگران بیآبی هستند و برای تامین آب شرب خود گاه کیلومترها را با موتور و ماشین طی میکنند تا آیا موتور کشاورزی روشن باشد یا نباشد؟ از آنطرف در فصل داغ تابستان جنوب کرمان، تشنگی و عطش به اوج خود رسیده است و مردم مظلوم قلعهگنج کماکان در محرومیت و مظلومیت بهسر میبرند، امتحانی که به یک معضل شبانهروزی تبدیل شده و کودک و بزرگ قلعهگنجی با آن دست و پنجه نرم میکنند.
اگر آب شور هم در لولهها باشد مجبور هستیم، بنوشیم در دولت گذشته پروژه آبرسانی با عنوان مهر ماندگار برای شهر قلعهگنج و 59 روستا آغاز شد و با اعتباری بالغ بر 225 میلیارد ریال در حالی به اتمام رسید که نه به 59 روستا آبرسانی شد و نه آب شیرینی به دست مردم قلعهگنج رسید. آب آشامیدنی که هماکنون در سطح محلات شهر قلعهگنج در دسترس مردم است آبی شور مزه است که فقط برای مصارف بهداشتی قابلیت استفاده دارد و از طرف دیگر همین آب شور و بیمصرف هر دو روز یکبار آن هم در ساعات عصر و بهمدت دو ساعت در دسترس قرار میگیرد که بهشدت نگرانی مردم را افزایش داده است. به سراغ مردم محلات مختلف میرویم و از نزدیک شنیدهها را تطبیق میدهیم، وقتی زنان و دختران را با دبههای آب میبینیم فقط گوش میدهیم و پای درد و دلشان مینشینیم. ماندگاری از اهالی سرتک علیا به خبرنگار فارس میگوید: آنقدر بیآبی کشیدهایم که اگر آب شور هم در لولهها باشد مجبور هستیم، بنوشیم. وی ادامه داد: بعضی وقتها که هوا خنکتر باشد برای تأمین آب شرب به چاههای کشاورزی میرویم که زحمت زیادی برای آوردن آن میکشیم.
مسئولان فراموش میکنند ما هنوز تشنه هستیم خانم محمدی از سرتک سفلی نیز در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: مصرف آب معدنی در خانوادهها بالا رفته، اما خانوادههای محروم هم زیاد هستند که مجبورند با همین آب شور بسازند و بسوزند. به چیلآباد و حسنآباد هم که سر میزنیم گلایه مردم همین است و آب شرب خود را از موتور کشاورزی تامین میکنند. روستاهای حاشیه جازموریان هم که روزگاری در کنار دریا بودهاند و اکنون محتاج یک 10 لیتری آب سالم هستند، حال خوشی ندارند. یکی از اهالی روستای عباسآباد چهلمنی در گفتوگو با فارس بیان کرد: مشکل ما وعدههای مسئولان است که میدهند و میروند و فراموش میکنند ما هنوز تشنه هستیم. خبرنگار فارس چندین بار برای مصاحبه با مدیران آب و فاضلاب روستایی و شهری به دفتر کارشان مراجعه کرد، اما پاسخی نگرفت... انتهای پیام/80004/ر40
94/06/02 - 09:07
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]