واضح آرشیو وب فارسی:ایران ایزی تراول:
هفتمین جلسه کارگروه گردشگری استان کرمانشاه تشکیل شد
هفتمین جلسه کارگروه گردشگری استان کرمانشاه تشکیل شد هفتمین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه به منظور بررسی طرح جامع ساماندهی طاق بستان و امضای تفاهم نامه میان استانداری کرمانشاه و اداره کل استان تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه ؛در این شست مجتبی نیک کردار معاون استاندار گفت: در طرح ساماندهی طاق بستان باید به گونه ای عمل شود که علاوه بر رعایت اصول و قوانین سازمان میراث فرهنگی، منافع مردم نیز لحاظ شود .
وی با بیان این که باید با یک رویکرد معقول و متعادل به مسائل نگاه شود، تصریح کرد: باید با اکتفا به حداقل های قانونی شرایط را برای عملیاتی شدن این پروژه فراهم کرد.
نیک کردار با تاکید بر این که توسعه گردشگری برای مدیریت ارشد استان از اهمیت ویژه ای برخوردار است، گفت:در سال جاری با وجود محدودیت منابع عمرانی استان، سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار برای ساماندهی طاق بستان و بیستون در نظر گرفته ایم.
وی همچنین خواستار تصویب کلیات این طرح در شورای برنامه ریزی استان و کمیسیون ماده ۵ شهرداری کرمانشاه شد.
علی فعله گری مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، گفت: تکمیل طرح جامع ساماندهی طاق بستان یکی از اولویت های کاری اداره کل است .
وی با بیان این که در سال جاری استانداری کرمانشاه ۲ میلیارد تومان اعتبار برای ادامه پروژه ساماندهی طاق بستان پیش بینی کرده است، ادامه داد: با توجه به این که مساله ثبت جهانی طاق بستان برای استان از اهمیت ویژه ی برخوردار است، باید نگاه خاصی به آن داشت.
فعله گری افزود: صنعت گردشگری به عنوان یکی از رقابتی ترین صنعت های دنیا به لحاظ درآمد زایی و ایجاد اشتغال از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است و در بعد بین المللی و حتی داخلی همه سعی دارند بیشترین گردشگران و درآمد ها را به سمت خود جذب کنند و ما نیز باید با تلاش بیشتر در راستای عقب نماندن از این رقابت نفس گیر حرکت کنیم.
وی با تاکید بر این که مجموعه تاریخی طاق بستان به لحاظ هویتی برای مردم استان از جایگاه ممتازی برخوردار است، تصریح کرد: ساماندهی و ثبت جهانی این مجموعه می تواند آن را به موتور محرک صنعت گردشگری استان تبدیل کند.
وی گفت: از ابتدای سال تا کنون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه بیش از ۹۲۰ میلیون تومان درآمد داشته و به این لحاظ در میان استان های کشور رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان این که تا پایان سال جاری به دنبال تحقق درآمد یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی هستیم، خاطرنشان کرد: با یک برنامه ریزی مناسب می توان در سال های آینده درآمد استان را تا سقف سه میلیارد تومان نیز افزایش داد. منبع: خبرگزاری میراث آریا
۹۴/۶/۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایران ایزی تراول]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]