تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس رحم نكند به او رحم نشود، هر كس نبخشد بخشيده نشود و هر كس پوزش را نپذيرد، خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826588331




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاکنون 260 ميليون دلار صادرات در بخش کشاوررزي داشته ايم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱ شهريور ۱۳۹۴ (۱۷:۲۷ب.ظ)
رئيس سازمان جهاد کشاورزي در پاسخ به موج؛ تاکنون 260 ميليون دلار صادرات در بخش کشاوررزي داشته ايم موج - کرمانشاه - علي اشرف منصوري گفت: با برنامه ريزي هاي انجام شده در بخش صنايع تبديلي تاکنون نزديک به 260 ميليون دلار صادرات در بخش هاي مختلف کشاورزي از مرزهاي کشور خارج شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج کرمانشاه؛ علي اشرف منصوري در رابطه با اهم برنامه هاي سازمان جهاد کشاورزي استان در هفته دولت ابراز داشت: كل توليدات كشاورزي استان شامل 3 ميليون و 462 هزار و 625 تن محصولات زراعي، 263 هزار و 772 تن محصولات باغي، 442 هزار تن توليدات دامي و 11 هزار و 793 تن محصولات شيلاتي است.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان كرمانشاه گفت: اين استان در سال زراعي 93 از نظر سطح و توليد گندم با توليد 880 هزار تن جايگاه سوم، سطح و توليد جو رتبه دوم، سطح و توليد نخود رتبه اول، توليد دانه‌ روغني کلزا رتبه پنجم و عملکرد در واحد سطح چغندر قند رتبه اول كشور را دارد.
وي تدابير دولت تدبير و اميد در راستاي افزايش توليد محصولات كشاورزي را تعيين كننده دانست و افزود: اعلام به موقع قيمت خريد تضميني محصولات استراتژيك قبل از آغاز فصل زراعي، تامين و تدارك به موقع انواع كودهاي شيميايي اوره و فسفاته، تثبيت قيمت كودهاي شيميايي با وجود افزايش قيمت حامل‌هاي انرژي، تهيه برنامه كشت و توليد محصولات استراتژيك، ارتباط قوي‌تر با نهادهاي تخصصي بين المللي جهت ارتقاي دانش فني، تامين اعتبار لازم كنترل آفات سن برگشتي در قالب اعتبارات ملي و اجرايي شدن قانون استخدام نيروهاي ناظر گندم از جمله اقدامات شاخص دولت يازدهم در بخش زراعت است.
منصوري سپس به اقدامات انجام شده در 2 سال اخير زراعت پرداخت و گفت: اين اقدامات شامل اجراي بيش از 200كلاس آموزشي كاشت، داشت و برداشت ، تامين بيش از 35 هزار تن بذر گندم و جو در طبقات مختلف بذري در سال جاري، انتخاب استان كرمانشاه به عنوان پايلوت همكاري با موسسه بين المللي ايكاردا (موسسه تحقيقات در مناطق خشك) و برنامه‌ريزي لازم جهت اجراي طرح مشترك با موسسه بين المللي سيميت مي‌باشد.
وي توزيع 1052 دستگاه تراكتور، 57 دستگاه كمباين به ارزش 624 ميليارد ريال از محل تسهيلات خط اعتباري مكانيزاسيون كشاورزي در سال گذشته را كه باعث ارتقاي ضريب مكانيزاسيون از يك و هفت صدم به 1 و 4 دهم شده از جمله اقدامات شاخص اين سازمان درسالهاي اخير برشمرد.
منصوري با اشاره به برنامه اعطاي تسهيلات مكانيزاسيون در سال جاري گفت: علاوه بر منابع قبلي امسال هم تسهيلاتي تحت عنوان خط 3 مكانيزاسيون با اعتباري معادل 334 ميليارد ريال جهت جذب 431 دستگاه تراكتور، 30 دستگاه كمباين و حدود 700 دستگاه ادوات دنباله بند به استان ابلاغ شده كه امور اعطاي اين تسهيلات به متقاضيان در دست اقدام است.
وي اثرات افزايش ضريب و درجه مكانيزاسيون را افزايش درصد كشت‌هاي مكانيزه با كاهش مصرف نهاده ها كشاورزي و رعايت نكات فني و كارشناسي به منظور دستيابي به حداكثر راندمان عملكرد محصولات كشاورزي در واحد سطح و رونق كشاورزي برشمرد.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان كرمانشاه در ادامه به عمليات شمارگذاري ماشين‌هاي خود كششي در استان كرمانشاه اشاره كرد و گفت: با اولين بازديد طرح شماره‌گذاري ماشين‌هاي كشاورزي در دولت يازدهم آغاز و تاكنون با هماهنگي ناجا از 8 هزار دستگاه تراكتور و كمباين بازديد و براي 7500دستگاه پلاك صادر شده و از اين نظر استان كرمانشاه در مرتبه نخست كشوري قرار گرفته است.
وي با بيان اين كه برنامه‌ريزي لازم در راستاي تعامل با شرايط سخت اقليمي و كاهش اثرات تنش و صرفه جويي در مصرف آب در دو سال اخير انجام شده تصريح كرد: رساندن مصرف بذر گواهي شده و مرغوب از ميزان 30 درصد در سال قبل به بيش از45درصد نياز استان درسالجاري، كنترل سطح زير كشت ذرت، توسعه آبياري قطره‌اي در زراعت گوجه‌فرنگي، آغاز كشت چغندر قند پائيزه در مناطق گرمسيري براي اولين بار در استان، انتقال كشت سيب زميني از ارديبهشت به اسفندماه، تلاش در جهت توليد بذر با پتانسيل بالا با شرايط خشكسالي، توسعه كشت نخود پاييزه در سطح 5هزار هكتار و كشت مكانيزه آن در سطح 10هزار هكتار از جمله اقدامات اين سازمان در حوزه زراعت است.
وي ديگر برنامه حوزه زراعت را توجه جدي به توسعه كشت كلزا بويژه ارقام جديد هيبريد فرانسوي در راستاي كشت گياهان زراعي دانست و افزود: اين محصول نياز آبي آن از ساير گياهان كمتر بوده و تناوب مناسبي براي افزايش عملكرد گندم محسوب مي گردد، ضمن اين كه از راندمان بالاتر برخوردار بوده و ميزان مصرف بذر آن نيز معادل يك پنجم ارقام فعلي است.
وي در ادامه به مقايسه ميزان توليدات زراعي سال 93 نسبت به سال قبل آن پرداخت و گفت: ميزان خريد گندم در سال 93 حدود 607 هزار تن بوده كه رشد 54 درصدي داشته و رتبه خريد گندم در كشور از جايگاه 5 كشوري به سوم رسيده، توليد جو 36 درصد رشد، كلزا 5درصد، چغندر قند 19 درصد، نخود ديم 18 درصد، پياز17 درصد و گوجه فرنگي نيز 30 درصد رشد داشته است.
منصوري گفت: كرمانشاه بزرگ ترين توليد كننده نخود در كشور بوده و برنامه ريزي شده با هدف افزايش توليد و تقويت بنيه اقتصادي كشاورزان، فراوري و صادرات اين محصول به صورت ويژه مورد توجه قرار گيرد.
منصوري در ادامه به توليدات شيلات استان پرداخته و تصريح كرد: استان كرمانشاه در زمينه توليد ماهيان گرمابي، سردآبي و خاوياري و همچنين ميگو از پتانسيل خوبي برخوردار بوده و توانسته در دولت يازدهم به رشد قابل توجهي برسد.
وي پيش بيني كرد توليدات شيلاتي استان تا پايان سال 94 به بيش از 18هزار تن برسد و تصريح كرد: زمينه جذب سرمايه براي آبزي پروري در سدهاي استان كرمانشاه به وجود آمده و مشوق هايي را نيز در اين زمينه در نظر گرفته ايم.
منصوري افزود: براي اولين بار در سال گذشته در اين استان پرورش ماهي در قفس (ماهيان سرآبي و گرم آبي) در حوزه سدهاي تنگ حمام و زاگرس آغاز شده كه تا كنون از موفقيت چشمگيري برخوردار بوده است.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي در ادامه به وضعيت دامپروري در استان كرمانشاه پرداخت و گفت: توليدات دامي استان در دولت تدبير و اميد 33درصد رشد داشته و در سال گذشته به بيش از 442 هزار تن محصولات دامي رسيد كه شامل 36 هزار تن گوشت قرمز، 63 هزار تن گوشت مرغ، 330 هزار تن شير خام،10 ونيم هزارتن توليد تخم مرغ و 2600تن عسل مي باشد.
منصوري با اشاره به اين كه صادرات دام زنده استان از سال 1390 متوقف شده افزود: از سال 93 با حمايت دولت يازدهم صادرات دام زنده به منظور حمايت از توليدكنندگان استان و حصول درآمدهاي ارزي حاصل از صادرات غير نفتي مجدداً آغاز شده و تاكنون بيش از300هزار راس دام از استان كرمانشاه به كشورهاي حوزه خليج فارس صادر شده كه خود ركورد بي سابقه اي است.
وي ايجاد دو زنجيره توليد گوشت مرغ به منظور ساماندهي توليد، توزيع و تنظيم بازار را از جمله اقدامات اين سازمان در دولت يازدهم برشمرده و افزود: براي ساير توليدات نيز طراحي زنجيره هاي توليد را انجام داده ايم كه ان شاء ا... با حمايت هاي دولت تدبير و اميد اجرايي خواهد شد.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان كرمانشاه گفت: به منظور افزايش بهره وري و راندمان توليد در سطح واحدهاي دامپروري استان طرحهاي اصلاح نژاد دام سبك و سنگين به ميزان 200 هزار واحد دامي، بهسازي و نوسازي اماكن دامي روستايي به ميزان 110هزار متر مربع، و توزيع نهاده هاي دامي پرمصرف به ميزان بيش از200 هزار تن در 2سال اخير با حمايتهاي دولت يازدهم انجام شده است.
وي همچنين راه اندازي و تكميل ظرفيت واحدهاي گاوداري، پرواربندي، مرغداري و.. و احداث واحدهاي جديد گاوشيري و طيور در ظرفيت هاي بزرگ را در 2سال اخير از جمله اقدامات سازمان جهادكشاورزي برشمرد.
وي افزود: به منظور ايجاد زمينه هاي لازم براي توليد و اشتغال خصوصاً براي فارغ التحصيلان رشته كشاورزي4واحد مجتمع دامپروري جديد در 2 سال اخير ايجاد و به متقاضيان واگذار گرديده است.
وي اعلام كرد: بيش از 175 واحد دامپروري صنعتي شامل گاوداري شيري، پرواربندي بره و گوساله، مرغداري گوشتي و تخمگذار، پرورش بوقلمون صنعتي و... با استفاده از منابع تسهيلات بانكي و صندوق توسعه ملي و كمك هاي فني و اعتباري در دولت تدبير و اميد ايجاد گرديده است.
وي همچنين برنامه ريزي براي ايجاد 4واحد گاوداري شيري بزرگ به ظرفيت 6500راس را از جمله طرحهاي تاثيرگذار در دست اجراء اعلام كرد و افزود: با ايجاد اين واحدها علاوه بر افزايش توليد، زمينه هاي اشتغال پايدار براي جوانان را فراهم خواهند شد.
وي تصريح كرد: خوشبختانه با حمايتهايي كه دولت يازدهم از بخشهاي مختلف كشاورزي داشته دامپروري استان كرمانشاه در مسير توسعه قرار گرفته كه اميدواريم با احداث واحدهاي جديد، توسعه و تجهيز واحدهاي موجود به امكانات و فن آوري هاي روز اين بخش بتواند به رشد قابل ملاحظه اي دست يابد.
منصوري در ادامه با اشاره به اينكه افزايش بهره‌وري در مصرف آب نيازمند اجراي سريع طرح‌هاي آب وخاك مي‌باشد، گفت: از ابتداي دولت تدبير و اميد (سال 92تا 94) در سطح 8700هکتار سيستم هاي آبياري تحت فشار اجراء شده كه مجهز شدن اراضي كشاورزي به اين سيستم‌ها قطعاً كاهش مصرف آب را در پي داشته و باعث افزايش درآمد كشاورزان نيز مي‌شود.
منصوري همچنين به مهار آب‌هاي سطحي استان كرمانشاه و بهره‌برداري از آن براي كشاورزي را ضروري دانسته و خاطرنشان كرد: با حمايت دولت يازدهم علاوه بر سطح صدرالاشاره عمليات اجرايي سيستم‌هاي نوين آبياري درسطح 18 هزار هكتار از اراضي پايين دست‌ سدهاي استان اجرايي درسال گذشته آغاز شده و هم اكنون ار ژيشرفت فيزيكي بالاي40درصد برخوردار است.
وي اعلام كرد: اجراي اين سطح شبكه آبياري آنهم در اين محدوده زماني در استان بي سابقه بوده و اجراي آن تاثير قابل توجهي در افزايش راندمان آبياري و بهره وري مصرف آب و افزايش توليدات كشاورزي خواهد داشت.
وي در ادامه گفت: استان كرمانشاه در اجراي شبكه‌هاي آبياري و زه‌كشي پايين دست سدها پيشرو بوده و هم اكنون به يك كارگاه بزرگ اجرايي تبديل شده است.
وي در ادامه به اجراي طرح سامانه گرمسيري استان كرمانشاه پرداخته و آن را يك پروژه مهم و تاثيرگذار براي كشاورزي منطقه دانسته و افزود: به زودي فعاليت‌ها در اين حوزه آغاز شده و احياي اراضي ملي تبديل و اراضي ديم به آبي در قالب كشت و صنعتها صورت مي‌گيرد كه افزايش راندمان توليد، صادرات محصولات كشاورزي و اشتغالزايي در بخش كشاورزي از جمله پيامدهاي آن خواهد بود.
وي خاطرنشان کرد: اجراي طرحهاي آب و خاك در استان كرمانشاه در 2سال اخير باعث افزايش راندمان آبياري در محدوده طرح هاي انجام شده از35درصد ثقلي به 75درصد شده كه اين امر موجب مصرف بهينه آب و جلوگيري از هدر رفتن حداقل 70ميليون متر مكعب آب شده است.
منصوري سپس در ادامه به احداث و ايجاد واحدهاي گلخانه‌اي پرداخت وگفت: توسعه گلخانه‌ها به منظور افزايش توليد محصولات کشاورزي و راندمان آبياري به ميزان 60 هکتار گلخانه در حال ساخت و اجرا مي‌باشد كه اين سطح معادل 1ونيم برابر كل سطح گلخانه هاي موجود استان بوده و علاوه بر آن ايجاد 8 شهرك گلخانه اي ديگر به مساحت 200 هكتار هم در دست اقدام است.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان كرمانشاه اهم فعاليت‌هاي باغباني از ابتداي سال 94 را احداث باغات مدرن و توسعه گلخانه‌ها اعلام كرد.
منصوري يادآور شد: برنامه ريزي براي آزادسازي 900هکتار از اراضي جاليز و توليد آن در سطح 60 هکتار گلخانه در سال 94 با صرفه‌جويي به ميزان 840 ليتر در ثانيه از جمله اقدامات اين سازمان درسالجاري خواهد بود و اين ميزان آب و زميني كه صرفه جويي شده مي‌تواند براي توليد محصولات راهبردي استفاده شود.
وي در ادامه گفت: توسعه گلخانه‌ها از جمله برنامه هاي دولت يازدهم بوده كه در صورت تامين منابع تسهيلاتي در استان به شدت توسعه يافته كه با حمايت مسئولين استان اقدامات شايسته اي در حال انجام است.
منصوري سپس به تشريح مديريت آفات در 2سال اخير پرداخت و خاطرنشان كرد: در دولت تدبير و اميد در سطح 36 هزار هكتار كنترل غير شيميايي عوامل خسارتزاي كشاورزي انجام شده كه نسبت به سالهاي قبل از آن 31درصد رشد داشته كه اين اقدام باعث كاهش مصرف حداقل 100تني انواع سموم مختلف شيميايي در مزارع و باغات استان گرديده است.
وي اعلام كرد: مبارزه با آفات سن مضرغلات در سال زراعي 93-94 حدود250 هزار هكتار بوده كه نسبت به سال قبل حدود33درصد كاهش يافته است كه اين كاهش نشانگر اجراي دقيق زمان مبارزه و جلوگيري از مصرف بي رويه سموم و مبارزه با آفت سن در مزارع است كه عدم وجود گندم‌هاي سن زده در كمسيون‌هاي خريد گندم در استان از شواهد اين موضوع بوده كه سن در مزارع استان به درستي كنترل شده است.
منصوري اعمال تشريفات قرنطينه اي، بازديد، بازرسي، نظارت و صدور گواهي بهداشت نباتي براي بيش از821هزار تن محصولات كشاورزي صادراتي استان در سال 93-94 را از جمله اقدامات شاخص اين سازمان برشمرده كه نسبت به سنوات قبل از آن 46درصد رشد داشته است.
مهندس منصوري در پايان خاطر نشان كرد: همزمان با هفته دولت 73 پروژه عمراني و تسهيلاتي در بخش كشاورزي استان كرمانشاه با اعتباري بالغ بر 386 ميليارد ريال و اشتغالزايي 502 نفر به بهره برداري مي رسد.
گفتني است پروژه هاي افتتاحي شامل اجراي سيستم هاي آبياري تحت فشار، احداث كانال آبياري، بيمارستان دامپزشكي زاگرس، پرواربندي گوساله، احداث مرغداري مرغ تخمگذار و بوجاري و بسته بندي بذر و... مي باشد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن