واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ شهريور ۱۳۹۴ (۹:۳۹ق.ظ)
صنعت حفاري در کشور از سوي متخصصان ايراني راهبري ميشود موج-مديرعامل شرکت ملي حفاري ايران گفت: ۷۰درصد عمليات حفاري و خدمات جانبي صنعت حفاري در ميدانهاي مشترک از سوي اين شرکت انجام ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج، حيدر بهمني، مديرعامل شرکت ملي حفاري ايران، در نشست بررسي عملکرد بخشنامه حمايت از خريد توليدات و خدمات داخل استان خوزستان که با حضور استاندار خوزستان در ساختمان مرکزي ملي حفاري در اهواز برگزار شد، افزود: اين شرکت در زمان حاضر در طرح توسعه ميدانهاي نفتي آزادگان و ياران جنوبي ۱۴دکل حفاري مستقر کرده است.
وي ادامه داد: شرکت ملي حفاري ايران همچنين در حفاري تعدادي از فازهاي طرح توسعه ميدان گازي پارس جنوبي مشارکت داشته و هم اکنون عمليات حفاري در فاز ۱۴را به طور کليد در دست با ۲دکل دريايي در دست اجرا دارد.
بهمني به عملکرد اين شرکت از بدو تأسيس در يکم دي ۱۳۵۸ به فرمان امام خميني (ره) اشاره و اظهارکرد: اين شرکت در ابتدا فعاليت خود را با ۶ دستگاه حفاري آغاز کرد و هم اکنون تعداد دستگاههاي خشکي و دريايي شرکت به ۷۵ دستگاه افزايش يافته و تعداد کارکنان شرکت نيز بالغبر ۱۶ هزارنفر است.
مديرعامل شرکت ملي حفاري ايران گفت:در بيش از سه دهه گذشته حدود چهار هزار حلقه چاه از سوي اين شرکت به متراژ ۸ ميليون و ۵۰۰ هزار متر حفاري شده و ملي حفاري همسو با عمليات حفاري ۲۷ نوع خدمات مرتبط با اين صنعت را به شرکتهاي متقاضي ارائه ميدهد.
وي با اشاره به فعاليتهاي اين شرکت در پروژههاي بينالمللي، افزود: شرکت ملي حفاري ايران با بهرهمندي از نيروهاي متخصص و مجرب داخلي، هم اکنون از شرکتهاي صاحبنام در عرصه صنعت حفاري در جهان است.
بهمني تصريح کرد: صنعت حفاري در کشور تا قبل از پيروزي انقلاب در دست شرکتهاي خارجي بود و امروز اين صنعت مهم و راهبردي به طور کامل از سوي متخصصان ايراني راهبري ميشود و شرکت ملي حفاري داراي برند تجاري و شرکتي بينالمللي است و در مناقصات خارجي شرکت ميکند.
مديرعامل شرکت ملي حفاري ايران با اشاره به اهتمام ويژه وزارت نفت و شرکت ملي نفت ايران به حفاظت از محيط زيست، اظهارکرد: اين شرکت از پيشگامان حفاظت از محيط زيست است و کاربست مديريت پسماند از مدتها پيش در دستور کار شرکت قرار گرفته و تاکنون ۵۰ درصد دستگاههاي حفاري اين شرکت به سامانه مديريت پسماند تجهيز و تا ۳ سال آينده صددرصد دکلهاي شرکت به اين سامانه تجهيز ميشوند.
وي با تأکيد بر توجه شرکت به مبحث بوميسازي قطعات و تجهيزات و استفاده از توانمنديهاي صنعتگران و سازندگان داخلي و بهويژه استان خوزستان، گفت: از سال ۱۳۷۶ تاکنون ۷۰۰ سازنده درون استاني و برون استاني قطعات و تجهيزات حفاري شناسايي و با همکاري آنان نزديک به ۱۸ هزار قطعه پرمصرف حفاري که تا قبل از آن از خارج کشور تأمين ميشد، ساخت داخل شده است.
بهمني با بيان اينکه در سال ۷۶ در مجموع ۱۲ کارگاه با ۲۰۰نفر شاغل در شهرک صنعتي شماره يک اهواز در زمينه توليد قطعات صنعت حفاري فعاليت داشتند و تنها يکصد قطعه در اين واحدها توليد ميشد، يادآور شد: در زمان حاضر ۱۵۰ کارگاه در شهرکهاي صنعتي استان با بالغبر ۲ هزار و ۲۵۰ نفر نيرو در زمينه ساخت قطعات کاربردي حفاري فعاليت ميکنند.
مديرعامل شرکت ملي حفاري ايران در ادامه به نگاه کلان اين شرکت به موضوع پژوهش و فناوري و همکاري تنگاتنگ با مراکز آموزش عالي در سطح کشور و استان اشاره کرد و افزود: يک درصد بودجه سرمايهاي شرکت به پژوهش و فناوري اختصاص دارد و تاکنون از اين محل ۳۰۰ ميليارد ريال پرداخت شده که ۷۵ درصد آن سهم دانشگاههاي استان خوزستان بوده است.
در اين نشست، اعضاي هيأت مديره شرکت ملي حفاري ايران و شماري از مديران اجرايي دستگاههاي استان خوزستان حضور داشتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]