واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۱ مرداد ۱۳۹۴ (۱۸:۱۵ب.ظ)
ضرورت نظارت بيشتر بر عملکرد کدهاي پرداخت موبايلي موج - نهادهاي حاکميتي بايد نظارت بيشتري بر تبليغات کدهاي پرداخت موبايلي داشته باشند.
به گزارش خبرگزاري موج ،حامد منصوري مدير عامل آسان پرداخت در جمع خبرنگاران گفت: صنعت پرداخت الکترونيکي در کشور ما هنوز بسيار جوان است و با وجود اقبال خوبي که جامعه و خصوصا جوانان به ابزارهاي پرداخت الکترونيکي طي سال هاي اخير داشته اند هنوز نمي توان با اطمينان از شناخت و اعتماد کامل مردم به شيوه ها و ابزارهاي پرداخت الکترونيکي سخن گفت.
وي افزود: به عبارت ديگر اعتماد و اطمينان مردم به شيوه هاي پرداخت الکترونيکي هنوز به مراقبت و تقويت نياز دارد چرا که کوچکترين شک و شبهه اي مي تواند ريشه هاي نهال اعتماد عمومي به اين صنعت را به سرعت بسوزاند.
منصوري با اشاره به افزايش تبليغات در مورد استفاده از کدهاي يو اس اس دي گفت: تبليغات تجاري در مورد امنيت پرداخت هاي الکترونيکي خصوصا روش «يو اس اس دي» طي ماه هاي اخير افزايش معناداري پيداکرده است. تقريبا تمام شرکت هاي ارائه دهنده خدمات پرداخت الکترونيکي به دنبال جذب کاربر بيشتر و به تبع آن تراکنش بيشتر هستند، اين تمايل طبيعتا به رقابت ها دامن زده که به خودي خود بد نيست اما توجه به اين نکته مهم اين است که تشخيص صلاحيت ها و ضريب امنيت خدمات ارائه شده توسط هر شرکت پي اس پي تنها در انحصار و شايستگي نهادهاي ناظر بر اين حوزه مانند بانک مرکزي و شاپرک است و نبايد اجازه داد در جريان تبليغات و رقابت ها، يک شرکت امنيت خدمات ارائه شده توسط ديگر شرکت ها را زير سؤال ببرد.
وي ادامه داد: تأخير در اصلاح نظام کارمزد خدمات پرداخت الکترونيکي و ادامه شرايط گذشته، زمينه ساز بسياري از رويه هاي غيراقتصادي در اين حوزه شده است. در حالي که اگر نهادهاي تصميم گير هرچه زودتر اصلاحات لازم را در اين مورد انجام دهند، جلوي ساز و کارهاي غيربهره ور که به اقتصاد کلان کشور ضربه مي زند، گرفته خواهد شد.
مديرعامل آسان پرداخت ادامه داد: در واقع نظام قيمتي و کارمزد در هر کسب و کاري تعيين کننده مناسبات ميان تمامي بازيگران است و اگر بدرستي تعيين و تنظيم شود در نهايت سود اصلي را مصرف کنندگان خدمات و کالاها خواهدن برد. از اين رو اگر شوراي پول و اعتبار و بانک مرکزي هرچه زودتر نظام مورد خود را نهايي و ابلاغ کنند بدون شک بخش زيادي از مناسبات غيراقتصاد و مخل بهبود فضاي کسب و کار در حوزه پرداخت الکترونيکي اصلاح مي شود.
وي در پاسخ به پرسشي در مورد احتمال حضور شرکت هاي بين المللي پرداخت در ايران گفت: حتي در صورت حضور شرکت هاي مطرحي مانند ويزا و مستر و ... اصلا به صلاح نيست شبکه پرداخت داخلي را در اختيار شرکت هاي خارجي قرار دهيم.
اين فعال حوزه پرداخت الکترونيکي ادامه داد: خوشبختانه شبکه پرداخت داخلي ايران تقريبا در جهان کم نظير است و نيازي به حضور شرکت هاي خارجي نيست البته براي تسهيل پرداخت گردشگران خارجي در داخل ايران، يا مسافران ايراني در خارج از کشور بايدامکان استفاده از شبکه هاي پرداخت بين المللي فراهم شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]