تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر که خدا را، آنگونه که سزاوار اوست، بندگى کند، خداوند بیش از آرزوها و کفایتش ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868682803




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هشدار درباره احیای تفکرات دوران رژیم شاه


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
هشدار درباره احیای تفکرات دوران رژیم شاه




رئیس دفتر مقام معظم رهبری در آیین ویژه بزرگداشت حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) گفت: ملت ایران باید بیدار و هوشیار باشند زیرا عده ای به دنبال احیای تفکر شاهنشاهی در کشور هستند و می خواهند در ایران رژیمی سرکار باشد که حکومت ما اجرا کننده سفیر آنها باشد و این چیزی است که در دوران رژیم منحوس شاه نیز وجود داشت.





پایگاه خبری انتخاب: رئیس دفتر مقام معظم رهبری گفت: امروز بزرگترین خطر مسلمانان از ناحیه آمریکا است و باید مردم بغض های در گلوی خود را نسبت به آمریکا روز به روز بیشتر تقویت کنند.

حجت الاسلام و المسلمین محمد محمدی گلپایگانی در آیین ویژه بزرگداشت حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) در جمع نمازگزاران این حرم مطهر بیان کرد: آمریکا عامل پیدایش تمام گروهک های تکفیری، داعش، وهابی و جبهه النصره بر ضد مسلمانان است و این گروهک ها همه سر در آخور آمریکا، انگلیس و اسراییل دارند که متاسفانه برخی از سران خائن کشورهای عربی با پول های خود تجهیزات جنگ و تقویت این گروهک ها برای جنگ را تهیه می کنند.

وی افزود: آمریکا به دنبال برده کشی ملت ماست و می خواهد مردم ما مطیع او باشد که مقام معظم رهبری در دیدار چند روز پیش خودشان، حجت را بر همه تمام کردند.

محمدی گلپایگانی اظهارداشت: ملت ایران باید بیدار و هوشیار باشند زیرا عده ای به دنبال احیای تفکر شاهنشاهی در کشور هستند و می خواهند در ایران رژیمی سرکار باشد که حکومت ما اجرا کننده سفیر آنها باشد و این چیزی است که در دروان رژیم منحوس شاه نیز وجود داشت.

وی اضافه کرد: خطر امروز، خطر نفوذ است و دشمن این موضوع را با ظاهری مودب و مهربانانه از هر طریقی دنبال می کند که و این در حالی است که در اقدامی موسسات اقتصادی خود از جمله مک دونالد را به عنوان ترویج فرهنگ منحط آمریکایی، برای ترویج فرهنگ خود فرستاده اند.

او ادامه داد: در مرحله بعد از نفوذ، ایجاد اختلاف بین ملت ها و دولت های مسلمان را با هدف وجود همیشگی اختلاف در بین مسلمانان و جنگ بر علیه هم دنبال می کنند.

وی عنوان داشت: همچنین تجزیه کشورهای مسلمان را نیز در سر می پرورانند و قصد دارند کشورهای مسلمان از جمله عراق را به چند بخش تقسیم کرده و در هر بخش فساد راه بیاندازند تا مسلمانان درگیر جنگ داخلی باشند که این تفکر آنها هیچ گاه محقق نمی شود.

محمدی گلپایگانی با بیان اینکه امروز داعش یک بلا برای جوامع اسلامی است افزود: مشکل گروهک داعش عقیدتی است و آنها با نیت نزدیکی به درگاه خداوند انسان ها را می کشند و جنایت می کنند.

وی گفت: داعش عقیده و افکار خود را از محمدبن عبدالوهاب بنیانگذار وهابی گرفته است که اینها بازماندگان خوارج در طول تاریخ هستند که خیانت های آنها در برابر حضرت علی(ع) یکی از نقاط پر غصه تاریخ اسلام است.

او بیان کرد: داعش معتقد است مردم به دو دسته مومنان و کفار تقسیم می شوند که مومنان کسانی هستند که احکام اسلام از جمله خلافت ابوبکر بغدادی را قبول دارند و در غیر این صورت کافر هستند و مال، جان و ناموسشان حلال است.

محمدی گلپایگانی با بیان اینکه داعش جنایت های وحشیانه ای را انجام و مردم بی گناه را می کشد اظهارداشت: امروز به دلیل وحشی گری بیش از حد داعش جنایت های اسراییل دیده نمی شود و این درحالی است که نتیجه جنایت های داعش این است که حکام خائن عرب فلسطین، بیت المقدس و مسجد الاقصی را فروختند.






تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن