تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 28 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دوست ندارم كه در كودكى از دنيا مى رفتم و وارد بهشت مى شدم و بزرگ نمى شدم تا پروردگارم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854135030




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاهی به زندگی هنری «عمر شریف»


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
نگاهی به زندگی هنری «عمر شریف»




«عمر شریف» بازیگر صاحب‌نام سینمای مصر و هالیوود در حالیی در سن 83سالگی درگذشت که در طول بیش از 60 سال فعالیت تحسین‌شده و حرفه‌ای‌اش در عرصه سینما در نقش‌های متنوعی از کشیش و قمارباز تا شخصیت‌هایی مانند چنگیزخان و چه‌گوارا ایفای نقش کرده بود.





خبرگزاری ایسنا: «عمر شریف» بازیگر صاحب‌نام سینمای مصر و هالیوود در حالیی در سن 83سالگی درگذشت که در طول بیش از 60 سال فعالیت تحسین‌شده و حرفه‌ای‌اش در عرصه سینما در نقش‌های متنوعی از کشیش و قمارباز تا شخصیت‌هایی مانند چنگیزخان و چه‌گوارا ایفای نقش کرده بود.


«عمر شریف» در دهم آوریل 1932 با نام «مایکل دیمیتری شلهوب» در خانواده‌ای مسیحی با اصالت سوری - لبنانی و در شهر اسکندریه چشم به جهان گشود، پدرش «جوزف شلهوب» یک تاجر ثروتمند خوب بود و مادرش در دربار پادشاه مصر کار می‌کرد.

او در جوانی در کالج ویکتوریا در شهر اسکندریه تحصیل خود را آغاز کرد و در رشته ریاضی و فیزیک فارغ‌التحصیل شد و پیش از این‌که به تحصیل در رشته بازیگری در آکادمی سلطنتی هنرهای نمایشی در لندن بپردازد، چند سالی را در کسب و کار پدرش و همچنین تجارت سپری کرد.


نگاهی به زندگی هنری «عمر شریف»



وی در سال 1955 مسلمان شد و با «فاتن حمامه» بازیگر سرشناس سینمای مصر ازدواج کرد که حاصل این ازدواج «طارق شریف» تنها فرزند آن‌هاست.

«شریف» حرفه بازیگری خود را در سال 1954 و با بازی در فیلم مصری «شیطان صحرا» آغاز کرد و در همان سال در فیلم دیگری نیز با عنوان «جدال در دره» مقابل دوربین رفت و به‌زودی با بازی در تولیدات مصری مانند «بی‌خواب» (1958)، «بانوی قصر» (1959) و فیلم اقتباسی «رودخانه عشق» براساس رمان «آناکارنینا» در سال 1961 به ستاره سینمای مصر تبدیل شد و همراه همسرش «فاتن حمامه» در چند فیلم همکاری کرد.

«عمر شریف» در سال 1962 و پس از بازی در 25 فیلم مصری، در اولین فیلم انگلیسی‌زبان خود به نام «لورنس عربستان» به کارگردانی «دیوید لین» و در نقش «شریف علی» به ایفای نقش پرداخت، فیلمی که نامزدی اسکار و جایزه گلدن بهترین بازیگر مرد را برای او به ارمغان آورد و او را به‌عنوان یک چهره سرشناس به مخاطبان بین‌المللی معرفی کرد.


نگاهی به زندگی هنری «عمر شریف»



منتقدان سینمایی نقش او در فیلم «لورنس عربستان» را به‌عنوان یکی از دشوارترین نقش‌های مکمل در تاریخ هالیوود معرفی کرده‌اند.

توانایی صحبت کردن به زبان‌های فرانسوی‌، یونانی‌، ایتالیایی و عربی، او را قادر ساخت که در طول 60 سال فعالیت هنری‌اش در نقش افرادی با ملیت‌های گوناگون به ایفای نقش بپردازد و همین امر از مهم‌ترین عوامل موفقیت او در هالیوود بود.

این بازیگر مصری در سال 1964 در فیلم «اسب کهر را بنگر» به کارگردانی «فرد زینه‌مان» بازی کرد، نقشی که «دیوید لین» به «زنیه‌مان» پیشنهاد کرده بود و پس از آن نیز در آثاری مانند «رولز رویس زرد» (1964) در نقش یک میهن‌پرست جنگجو، «چنگیزخان» (1965) در نقش چنگیزخان مغول‌، «شب ژنرال‌ها» (1965) در نقش یک افسر آلمانی و همچنین نقش «چه‌گوارا» در فیلم «چ» به ایفای نقش پرداخت.


نگاهی به زندگی هنری «عمر شریف»



در سال 1965 بود که «شریف» دوباره با «دیوید لین» و این‌بار در فیلم «دکتر ژیواگو» براساس رمان نوشته «بوریس پاسترناک» همکاری کرد و در این فیلم در نقش‌ «یوری ژیواگو» یک شاعر پزشک بازی کرد‌، نقشی که دومین جایزه بهترین بازیگر مرد گلدن گلوب را برای او به ارمغان ‌آورد و خود فیلم نیز در پنج شاخه نامزد جایزه اسکار شد.

یکی دیگر از فیلم‌های تحسین‌شده «شریف» فیلم «دختر شوخ» محصول سال 1968 میلادی است که در آن در نقش همسر «فنی برایس» با بازی «باربارا استریساند» مقابل دوربین رفت؛ اما بازی او در این فیلم با خشم دولت مصر همراه بود، چراکه «استرایساند» یکی از حامیان اسراییل بود و به همین دلیل فیلم در مصر و بسیاری از کشورهای دیگر عربی به سرعت ممنوع اعلام شد؛ اما «شریف» در دنباله این فیلم در سال 1915 نیز بازی کرد.

از دیگر فیلم‌های «شریف» می‌توان به وسترن «طلای ماکنا» (1969) در نقش یک یاغی در مقابل «جورج پک»، تریلر هیجانی «نیروی عظیم» (1974) و «پلنگ صورتی دوباره ضربه می زند» (1976) هر دو به کارگردانی «بلیک ادواردز» و همچنین فیلم جاسوسی «راز برتر» (1984) اشاره کرد.

این بازیگر فقید سینمای جهان در سال 2003 و برای بازی در فیلم فرانسوی «مومسیو ابراهیم» مورد تحسین قرار گرفت و توانست جایزه سزار بهترین بازیگر مرد را کسب کند.

او در ادامه در سال 2004 در فیلم «هیداگلو» و «شهر را بلرزان» (2013) بازی کرد.


نگاهی به زندگی هنری «عمر شریف»



«شریف» علاقه فراوانی به نوعی بازی فکری به نام «بریج» داشت و به‌عنوان یکی از 50 بازیکن برتر این بازی در تمام جهان شناخته می‌شد، حتی دو کتاب نیز در این‌باره نوشته است.

«عمر شریف» در سال‌های آخر زندگی‌اش از بیماری آلزایمر رنج می‌برد و سرانجام کمتر از شش‌ماه پس از مرگ همسر سابقش «فاتن حمامه» در دهم جولای 2015 در سن 83 سالگی درگذشت.

شریف در سال 2005 به پاس نقش قابل ملاحظه در عرصه سینما و تنوع فرهنگی موفق به کسب مدال «سرگئی آیزنشاین» از یونسکو شد که تا کنون فقط به 25 نفر اعطا شده است و در سال 2003 نیز شیر طلای افتخاری جشنواره ونیز را برای یک عمر دستاورد هنری گرفت.







تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن