تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):گوش خود را به شنيدن خوبى‏ها عادت بده و به آنچه كه به صلاح و درستى تو نمى‏افزايد گو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833223352




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باورهای اشتباه درباره تلفن همراه


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
باورهای اشتباه درباره تلفن همراه




همانند بسیاری چیزهای دیگر در دنیای تکنولوژی تلفن‌های همراه هم در معرض انبوهی از شایعات و باورهای اشتباه قرار دارند که اتفاقا مورد توجه بسیاری از مردم هم قرار می‌گیرند.





آی تی ایران: همانند بسیاری چیزهای دیگر در دنیای تکنولوژی تلفن‌های همراه هم در معرض انبوهی از شایعات و باورهای اشتباه قرار دارند که اتفاقا مورد توجه بسیاری از مردم هم قرار می‌گیرند.
 
در ادامه مشهورترین شایعات و باورها در مورد موبایل را ذکر می‌کنیم و درباره صحت آنها صحبت می‌کنیم.
 
باز بودن اپلیکیشن باتری مصرف می‌کند
 
اپل و اندروید به اپلیکیشن‌ها اجازه می‌دهد که در پس زمینه آماده به فراخوانی باشند و چون هر دو سیستم عامل قابلیت «Multi-Tasking» دارند این تصور وجود دارد که اپلیکیشن‌ها در پس زمینه هم باتری مصرف می‌کنند.
 
واقعیت این است که هر دو سیستم عامل میزان مصرف باتری اپلیکیشن‌های باز در پس زمینه را محدود کرده‌اند (اندروید کمتر از اپل) و میزان مصرف باتری در این وضعیت بسیار کم است بنابراین اگر سرعت تلفن هوشمند کم شده تقصیر چندانی متوجه باز بودن اپلیکیشن‌ها در پس زمینه نیست.
 
جالب اینجاست که در کنار این باور اپلیکیشن‌های زیادی نیز در بازار تحت عنوان «Task Killer» مشهور شده‌اند و بازار پیدا کرده‌اند که کار آنها غیر فعال‌ کردن این اپلیکیشن‌های در سایه است اما واقعیت این است این اپلیکیشن‌ها کمک چندانی به افزایش عمر باتری نمی‌کنند.
 
در حال حاضر هم اندروید و هم iOS به طور خودکار و در موقع نیاز اپلیکیشن‌های باز را می‌بندند و تفاوتی بین اپلیکیشن‌های زیرین و رویی وجود ندارد.
 
باتری دستگاه قبل از شارژ باید تا انتها خالی شود
 
باتری‌های لیتیوم - یونی بر خلاف باتری‌های نسل‌های پیشین مثل «NiCAD» یا «NiMH» اگر پیش از پیش از اتمام شارژ مورد شارژ قرار گیرند در شرایط بهتری قرار گرفته‌اند. با این حال در زمینه این باور حقایقی هم وجود دارد.
 
بعضی متخصصان اعتقاد دارند که هر سه ماه یکبار یا پس از ۴۰ بار دوره شارژ باید باتری را از صفر تا ۱۰۰ درصد خالی کرد و سپس کامل شارژ کرد.
 
این کار برای افزایش عمر باتری نیست بلکه برای کالیبره کردن و استفاده از همه ظرفیت باتری است.
 
بلوتوث و Wifi Direct باتری زیاد مصرف می‌کنند
 
بلوتوث و Wifi Direct این امکان را می‌دهند که فایل‌های حجیم را بین دستگاه‌ها رد و بدل کنید هر دو تکنولوژی نسبتا برای انتقال فایل منسوخ شده‌اند اما حقیقت این است که باتری چندانی هم مصرف نمی‌کنند.
 
نسل جدید بلوتوث و Wifi Direct زمانی که کاری از آنها نمی‌کشید باتری مصرف نمی‌کنند و روشن نگاه داشتن آنها به معنی مصرف باتری نیست.
 
مشخصات بالاتر به معنای گوشی پرسرعت تر است
 
در دنیای تلفن‌های هوشمند دعوای اصلی روی مشخصات بالاتر است و آنچه با هم مقایسه می‌شود همین اعداد است در حالیکه دیگر امروزه به همه ثابت شده که لزوما یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی روی یک گوشی از دوربین ۸ مگاپیکسلی روی یک گوشی دیگر بهتر نیست. همین موضوع درمورد پردازنده‌های چند هسته‌ای هم صدق می‌کند.
 
در واقع فاکتورهای بیشتری برای برتری به یک گوشی وجود دارد به عنوان مثال انبوهی از تلفن‌های اندرویدی هم اکنون در بازار وجود دارد که مشخصات آن‌ها از آیفون بهتر است اما این عملا به این معنا نیست که آیفون از این تلفن‌ها کندتر است.
 
سیستم‌عامل و نوع استفاده کاربر و چندین شاخص دیگر به مراتب از مشخصات مهم‌تر هستند بنابراین با عدد بالاتر گول نخورید.
 
شارژر مخصوص یک گوشی به شارژرهای دیگر ارجح است
 
این باوری است که سازندگان گوشی دوست دارند در بین خریداران جا بیندازند اما واقعیت این است که شارژرهای موجود در بازار اگر دارای مشخصات سازنده و استاندارد باشند برای استفاده مشکلی ندارند.
 
نکته مهم در این است که آنقدر شارژرهای چینی بی کیفیت در بازار وجود دارد که ممکن است کاربران را به اشتباه بیندازد اما شرکت های معتبر سازنده تجهیزات جانبی مثل «Belkin» یا آمازون شارژرهایی با مشخصات استاندارد تولید می‌کنند که برای استفاده امن هستند.
 
شارژر گوشی در طول شب باعث از بین رفتن باتری می‌شود
 
این باور در زمانی واقعیت داشت اما با رشد تکنولوژی حالا دیگر کاملا یک باور غلط است. باتری‌های قدیمی آنقدر هوشمند نبودند که متوجه شوند ظرفیت آنها پر شده و شارژ اضافه انها باعث کاهش عمر باتری در طول زمان می‌شد.
 
حالا سیستم‌های شارژ هوشمندتر شده‌اند و زمانی که یک باتری کامل شارژ شود جریان الکتریسیته را به طور خودکار قطع می‌کنند و بنابراین با خیال راحت گوشی خود را در طول شب شارژ کنید.
 
خاموش کردن گوشی، خارج کردن سیم‌کارت یا قراردادن در حالت Airplain از ردیابی گوشی جلوگیری می‌کند
 
زمانی که شما گوشی را در حالت «Airplain» قرار می‌دهید یا وای-‌فای یا سرویس شبکه را غیر فعال می‌کنید انگار گوشی را در حالت «do not disturb» قرار داده‌اید.
 
این باعث نمی شود که گوشی قابل ردیابی نباشد. گوشی‌ها دو سیستم عامل دارند یکی برای اتصال به شبکه تلفن همراه اطراف شما مورد ا ستفاده قرار می‌گیرد و دیگری سیستم عاملی است که کاربر از آن استفاده می‌کند.
 
زمانی که گوشی را در حالت «Airplain» قرار می‌دهید فقط سیستم عامل مربوط به کاربر را از کار می‌اندازید اما بخش دیگری از گوشی شما به ارتباط با شبکه موبایل ادامه می‌دهد اما یک واقعیت این است که انتقال سیگنال در سیستم عامل بیرونی نیز احتیاج به انرژی و باتری دارد و تنها راه برای جلوگیری از این موضوع خارج کردن باتری است اما موضوع این است که امروزه گوشی‌هایی چون آیفون ۶ و سامسونگ اس ۶ اجازه خارج کردن باتری را به کاربر نمی‌دهند.
 
قراردادن تنظیمات نور صفحه نمایش روی حالت خودکار باعث حفظ باتری می‌شود
 
کاملا اشتباه است. وقتی گوشی را در این حالت قرار می‌دهید تنظیمات نور با استفاده از سنسورهای داخل گوشی صورت می‌گیرد.
 
نکته این است که بسیار بیشتر از آنچه با تنظیم خودکار نور انرژی حفظ می‌شود، استفاده از سنسورها باعث مصرف انرژی و پردازش اطلاعات مربوط به نور محیط در CPU می‌شود.







تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن