تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فريب نماز و روزه مردم را نخوريد، زيرا آدمى گاه چنان به نماز و روزه خو مى كند كه اگر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852713525




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مهمترین محورهای اظهارات رییس جمهوری در نشست با استانداران


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مهمترین محورهای اظهارات رییس جمهوری در نشست با استانداران
دکتر حسن روحانی روز چهارشنبه در نشست مشترک هیات دولت و استانداران سراسر کشور مطالب بسیار مهمی را مطرح کرد.
آفتاب : به گزارش ایرنا، مهمترین محور سخنان رییس دولت یازدهم به شرح ذیل است:
مهمترین محورهای اظهارات رییس جمهوری در نشست با استانداران
** مجلس شورای اسلامی آینده متعلق به یک حزب و جناح نخواهد بود؛ این نظر مقام معظم رهبری و گفته قانون اساسی ما است.


** مگر می شود جناحی بگوید که من یک خم رنگرزی پیدا کرده ام که می توانم آنجا را به هر رنگی که بخواهم درآورم؛ این گونه نیست.
** ما جایی را در کشور نداریم که بخواهد افراد صالح و دلسوز را که می خواهند با استفاده از تجربیاتشان به کشور خدمت کنند حالا از هر جناحی که باشند رد صلاحیت کند؛ تمام گروه ها و دسته جات سیاسی قانونی مورد احترام هستند.


** همه از نظر دولت برابرند و آن جایی که باید بگوید فردی برای شرکت در انتخابات صالح است یا نه، هیات های اجرایی هستند و ما هیات اجرایی نداریم که یک جناح را تایید صلاحیت کند و یک جناح دیگر را تایید صلاحیت نکند.


** شورای محترم نگهبان ناظر است نه مجری. مجری انتخابات دولت است. دولت مسوول برگزاری انتخابات است و دستگاهی هم پیش بینی شده که نظارت کند تا خلاف قانون صورت نگیرد.
** شورای نگهبان چشم است و چشم نمی تواند کار دست را بکند، نظارت و اجرا نباید مخلوط شوند؛ باید به قانون اساسی کاملا توجه کرده و عمل کنیم.


** پیروزی هسته ای برای این نبود که ما در عرصه هسته ای پیروز شویم و در بقیه عرصه ها پیروزی بدست نیاوریم؛ پیروزی هسته ای آغازی برای پیروزی های همه جانبه و پی در پی بود و انتخابات مجلس شورای اسلامی باید انتخاباتی با شور و شکوه باشد که همه مردم در آن شرکت کنند.


** اگر همه به این باور مهم برسیم که تصمیم گیر برای این کشور ملت ایران هستند، مشکل حل خواهد شد و اگر کسی غیر از این، تفکر دیگری داشته باشد تیشه بر ریشه جمهوری اسلامی زده است.
** ما فقط باید زمینه را برای برگزاری یک انتخابات سالم و باشکوه آماده کنیم. مگر مجلس اول پس از انقلاب اسلامی که در آن زمان حتی شورای نگهبان نیز وجود نداشت و همه حتی گروهک های مخرب در آن حضور داشتند، بهترین مجلس تاریخ این کشور نبود؟ ملت ایران ملتی بالغ، باتجربه و بزرگ است که به خوبی برای آینده خود تصمیم می گیرد.
** همان گونه که دنیا پس از به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته ای با دیده احترام به ایران نگاه می کند باید انتخاباتی برگزار کنیم که دنیا با افتخار و احترام به آن نگاه کند.
**مطمئنم که سرمایه و تکنولوژی خیلی زودتر از آنچه در مخیله این بدخواهان است، مسیر خود را برای ورود به کشور پیدا می کند و البته ما باید اراده خودمان را برای تعامل با جهان همچون گذشته به خوبی حفظ کرده و به دنیا نشان دهیم.
**نباید اجازه دهیم بروکراسی پیچیده مانع ورود سرمایه و تکنولوژی به کشور شود و در این بین وزارتخانه هایی که در اولویت جذب سرمایه و تکنولوژی هستند باید موانع را برطرف کرده و به خصوص شرکت های دانش بنیان در عرصه های مختلف برای جذب همکارانشان در دنیا تلاش کنند. 
** معتقدم شرایط برای یک تحول بزرگ در کشور آماده است؛دولت کاملا آماده است تا اختیارات لازم را برای جذب سرمایه و تکنولوژی و تولید مشترک به استان ها بدهد و موانع پیش روی سرمایه گذاران داخلی را به سرعت برطرف کند.
** هدف ما در نهایت تحقق اقتصاد مقاومتی است؛قطعا شرایط پساتحریم برای تحقق اقتصاد مقاومتی بهتر از قبل است و در کنار این شرایط جدید باید فضای مناسب اجتماعی و سیاسی را نیز فراهم کنیم. 
** دولت تدبیر و امید با رویکرد تعامل سازنده وارد عرصه مذاکرات هسته ای شد؛ایران اسلامی در مذاکرات هسته ای به هیچ وجه از اصول و اهداف اصلی خود کوتاه نیامد.
** معنای مذاکره واقعی تعامل و بده بستان است؛ حفظ غنی سازی و حق تحقیق و توسعه برای مراحل پیشرفته تر این دانش و برخورداری از مکانی برای این فعالیت ها که برای ما دارای تضمین باشد، اهداف اصلی بود که توانستیم آنها را به خوبی تثبیت کنیم.
** وضعیت فعلی موضوع هسته ای شرایط ویژه و جدیدی را برای کشور، منطقه و جهان پدید آورده است؛ اساس توفیق بزرگی که تا این مرحله در موضوع هسته ای به دست آمده مربوط به ایستادگی و مقاومت مردم، لطف خداوند، حمایت ها و هدایت های رهبر معظم انقلاب است.
** آن چه بسیار اهمیت دارد این بود که مجموعه رفتار دولت تدبیر و امید علامتی را به دنیا نشان داد مبنی بر این که ما مصمم به تعامل سازنده هستیم و دنیا این علامت را دریافت کرد.
** تا این چراغ سبز به دنیا نشان داده نمی شد قدرت های بزرگ حاضر به نشستن پشت میز مذاکره نبودند؛آنچه گاهی پیش از این انجام می شد صرفاً نشستن پشت میز و بیانیه خواندن بود و مذاکره ای انجام نمی شد در حالی که ما نیاز به مذاکره واقعی داشتیم.
** مذاکره واقعی یعنی آنکه ما حرف طرف مذاکره را بفهمیم و حرف و منظور خودمان را نیز به او بفهمانیم و در این بین راه میانه ای را برای رسیدن به توافق کشف کنیم.
** در مذاکره باید هر یک از طرفین مذاکره، طرف مقابل خود را به نقطه ای امیدوار کند و اساسا مذاکره باید بر ایجاد نقطه امید نا شود. 


** کشورهای بزرگ با صدور قطعنامه 1929 کشور ما را به آستانه جنگ برده بودند؛ این قطعنامه به کشورهای دیگر اجازه می داد هر زمانی که احساس نیاز کردند محموله های ما را مورد بازرسی قرار دهند و این به معنای جریان مستمر مواجهه و مقابله بود که هر لحظه می توانست، جنگ ایجاد کند.


** دولت تدبیر و امید رویکرد تعامل سازنده را برگزید و وارد عرصه مذاکرات هسته ای شد. مذاکره یک دانش، فن و هنر است و نیازمند تسلط به مبانی مذاکره و خواندن ذهن طرف مقابل است. معنای مذاکره واقعی تعامل و بده بستان است.


** برخی فکر می کنند در مذاکره ما باید به صد درصد به اهداف خود دست یابیم و طرف مقابل دستاوردش از مذاکرات صفر باشد و به ما اعتراض می کنند که مثلاً چرا طرف مذاکرات ما نیز به یک سری اهدافش دست یافته است.
** رفع همه تحریم های ظالمانه در زمینه های مالی، بانکی، حمل و نقل و سایر عرصه های اقتصادی هدف مهم دیگر دولت از ورود به عرصه مذاکره بود این هدف نیز به خوبی محقق شد و مقرر شده است که طرف مقابل، در آستانه آغاز اجرای توافقات صراحتاً لغو تحریم ها را اعلام کند.


** پیروزی هسته ای در تاریخ کشورمان بی سابقه بود و نمی دانم چرا عده ای این افتخار را که متعلق به یک ملت بزرگ در برابر قدرت های جهان است، زیر لب ذکر می کنند. این افتخار تنها متعلق به دولت نیست بلکه متعلق به همه ملت و حتی همه کشورهای در حال توسعه و راهنمای آنها به سمت احقاق حقوقشان است.


** با توجه به ادامه تحریم ها تا پیش از آغاز اجرای برجام و قیمت فعلی نفت و مشکلات دیگری مثل خشکسالی مستمر و ادامه دار، با محدودیت منابع مواجه هستیم؛ البته این ها بدان معنا نیست که نمی توان بر مشکلات غلبه کرد.
** دستیابی به اجماع ملی مهمترین مقدمه در رسیدن به توفیقات هسته ای است؛ این کار بزرگ و هنر عظیمی بود که به سمتی حرکت کردیم که دولت در کنار قوای دیگر، رهبر معظم انقلاب و برخورداری از پشتیبانی عمومی ملت، حرکت صحیحی را بنیان گذاشته و به پیش برد تا این پیروزی بزرگ نصیب ملت شد.


** امروز و در نتیجه حصول توافق یک فضای آرام و مناسب در داخل کشور، منطقه و عرصه بین المللی پیش روی ما ایجاد شده که برای استفاده صحیح از آن نیازمند حفظ همان اجماع ملی هستیم که منجر به توافق هسته ای شد.


** رویکرد ما همچنان تعامل سازنده و تلاش برای گسترش صلح و پرهیز از ظلم و تجاوز به دیگران است و البته کشوری هستیم که ثابت کرده ایم ظلم و زور و تجاوز را هرگز نمی پذیریم.


** نباید فکر کنیم پس از حصول توافق می توانیم هر طور که بخواهیم حرف بزنیم و عمل کنیم و دیگران در برابر این تغییر رفتار ما واکنشی نخواهند داشت.


** باید همه توان و استعدادهای خود را در شرایط جدیدی که پیش روی ما قرار گرفته به کار بگیریم؛ وزرا، استانداران و همه مسئولان دولتی امروز باید احساس کنند که سنگینی بار مسئولیت شان دو چندان شده است.


** اگر کسی تا دیروز دنبال بهانه بود که بگوید تحریم ها نمی گذارند کار کنیم، امروز در برابر مطالبات و خواست های مردم این بهانه نیز از اعتبار ساقط شده است.


** البته مردم ما به خوبی توجه دارند که با رفع تحریم ها همه مشکلات یکروزه سامان نمی یابد؛این نکته مهمی است اما از آن مهمتر امیدی است که در جامعه ایجاد شده و مردم می بینند که نظام مقتدری دارند که بزرگترین معضل سیاسی بین المللی را با انگشت تدبیر خود حل و فصل می کند.






تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن