واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ مرداد ۱۳۹۴ (۱۷:۲۲ب.ظ)
در دهمين جشنواره تئاتر رضوي صورت گرفت: ماراتن نمايش هاي جشنواره تئاتر رضوي به روز آخر رسيد موج - دهمين جشنواره تئاتر رضوي با اجراي 6 اثر نمايشي در روز آخر، به کار خود پايان مي دهد و نوبت داوري آثار از سوي زارع، راياني مخصوص و الوند فراخواهد رسيد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از ستاد خبري دهمين جشنواره سراسري تئاتر رضوي، 5 نمايش در چهارمين و آخرين روز برگزاري اين رويداد بزرگ هنري به روي صحنه مي روند و پس از آن، جمع بندي داوري بين آثار بخش مسابقه جشنواره از سوي داوران صورت خواهد گرفت و قاسم زارع، دکتر مهرداد راياني مخصوص و محمدرضا الوند به ارائه نظرات خود در بخش هاي مختلف خواهند پرداخت و برگزيدگان نهايي را برخواهند گزيد.
بر اين اساس، در روز انتهايي جشنواره تئاتر رضوي، نمايش هاي "پدرانه" به نويسندگي آرش عباسي و کارگرداني علي راسخ راد؛ "روزهاي اتفاقي" به نويسندگي و کارگرداني کامران شهلايي؛ "آسا" به نويسندگي و کارگرداني مهدي آشوغ؛ "اين يوسف" به نويسندگي مرتضي اسدي مرام و کارگرداني نعمت اسدي مرام و "سوغات سربي" به نويسندگي امير زاوش و کارگرداني پوريا کريمي در سالن هاي مختلف شهر بجنورد اجرا خواهند شد.
همچنين سومين جلسه کارگاه آموزشي از سوي برزو عبدالرزاق اف در سالن نگارخانه براي هنرمندان تئاتري و گروه هاي حاضر در جشنواره تئاتر رضوي برگزار مي شود.
بهره گيري از هنرمندان مطرح و برجسته، سطح کيفي جشنواره را ارتقا مي دهد
گفتني است در سومين روز جشنواره نيز 6 اثر نمايشي در بجنورد، شيروان و اسفراين به روي صحنه رفتند که در نوبت صبح، نمايش "آنم آرزوست" از خراسان شمالي به نويسندگي علي موسويان و کارگرداني محمد يحيي آبادي اجرا شد.
اين نمايش داستان فرد ساده دلي را روايت مي کند که قصد سفر به مشهد و زيارت امام رضا(ع) را دارد ولي به دليل اتفاقاتي ناخواسته، از مناطق مين گذاري شده ناشي از جنگ تحميلي سر در مي آورد.
محمد يحيي آبادي در گفت و گو با ستاد خبري دهمين جشنواره تئاتر رضوي با ابراز رضايت نسبت به بخش هاي مختلف اين جشنواره و کيفيت آثار حاضر در آن توضيح داد: بايد امکاني فراهم شود تا نمايش هاي حاضر در جشنواره بتوانند در شهرهاي خود فرصت اجراي عمومي داشته باشند و با اين روش، جشنواره تئاتر رضوي به بهانه خوبي تبديل خواهد شد که کارهايي با کيفيت بهتر در اين زمينه توليد شوند.
وي با اشاره به ادوار گذشته اين جشنواره، اظهار داشت: در 9 دوره اي که از عمر جشنواره تئاتر رضوي مي گذرد، اکنون به نقطه اي رسيده که کارگردانان با ديد خاصي در آن شرکت مي کنند و اين جشنواره جزو رويدادهاي معتبر عرصه تئاتر به شمار مي رود.
يحيي آبادي با اشاره به اين که گروه هاي نمايشي با اعتقاد و ارادت خاصي نسبت به موضوع و محور رضوي در جشنواره شرکت کردند، ابراز اميدواري کرد که با بهره گيري از هنرمندان مطرح و برجسته، سطح کيفي آثار نيز ارتقا يابد.
از تبريز تا خوزستان در دهمين جشنواره تئاتر رضوي
همچنين در اين روز، نمايش "سفر" به نويسندگي علي ميرزا عمادي و کارگرداني يعقوب صديق جمالي در تماشاخانه شمس بجنورد به روي صحنه رفت که روايتي است از زندگي فردي که به دليل دلدادگي به دختري جوان، خادم امام رضا(ع) مي شود و چهل سال لباس خدامي بارگاه رضوي را به تن مي کند.
در اين اثر نمايشي که از شهر تبريز در جشنواره تئاتر رضوي شرکت کرده بود، ساناز نظري، سعيده حامد، بيتا آزادي، جمال ساقي نژاد، مرتضي ميرزا زاده و سيامک افسايي ايفاي نقش کردند.
نمايش "بيداري در خواب من" به نويسندگي علي ثقفي و کارگرداني حسين کارگر نيز از خوزستان به فرقه واقفيه مي پرداخت که ريشه آن به عبدالله ابن بشير به عنوان کسي که به حضرت رضا(ع) زهر خوراند، برميگردد و چگونگي اعتقادات اين مسلک را به روي صحنه آورد.
در اين اثر هنري، مژده خياط، بهاره صادقي و حسين کارگر نقش آفريني مي کردند.
در بخش ويژه جشنواره نيز در سومين روز، نمايش "بوسيدنت به وقت تگرگ" اثر مشترک سه استان خراسان جنوبي، رضوي و شمالي در تالار گلشن اجرا شد.
کارگرداني هر يک از اپيزودهاي اين نمايش را به ترتيب حسين ابراهيمي، علي حاتمي نژاد و محمد شاکري برعهده داشتند و هنرمندان تئاتر هريک از اين سه استان در اپيزودهاي مختلف آن ايفاي نقش داشتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]