تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 18 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):درباره ما غلو نکنید، ما را بندگان پرورش یافته (حق تعالی) بدانید آنگاه در فضلیت ما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864055149




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رد پای آمریکا در کاهش قیمت نفت/ چوب حراج دلالان بر بازار نفت


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
نفت1 رد پای آمریکا در کاهش قیمت نفت/ چوب حراج دلالان بر بازار نفت

مهمترین دلایل سقوط قیمت نفت اعلام شد؛
رد پای آمریکا در کاهش قیمت نفت/ چوب حراج دلالان بر بازار نفت
کارشناس موسسه مطالعات بین‌المللی انرژی با تشریح دلایل سقوط قیمت نفت از افزایش فروش نفت توسط واسطه‌ها، افزایش ذخایر نفت آمریکا و پیشی گرفتن عرضه از تقاضا به عنوان مهمترین دلایل کاهش قیمت‌ها یاد کرد.



به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، مهدی یوسفی در تشریح مهمترین دلایل نوسان قیمت نفت خام در بازار جهانی، گفت: مازاد عرضه نفت در بازار رشد بی سابقه ای یافته است و براساس ارزیابی نهادهای بین‌المللی همچون اوپک و آژانس بین‌المللی انرژی و همچنین آژانس انرژی آمریکا، این مازاد عرضه به ۳ تا ۳.۵ میلیون بشکه نفت در روز افزایش یافته است.

کارشناس ارشد موسسه مطالعات بین‌المللی انرژی با اعلام اینکه مازاد عرضه از دو طریق موجب کاهش قیمت نفت می‌شود؛ از یک طرف نگرانی حاصل از قطع احتمالی عرضه را از بین می‌برد و از طرف دیگر، سفته بازی را در بورس‌های جهان کاهش می دهد، تصریح کرد: سفته بازی از عوامل مهم بالا رفتن قیمت نفت در گذشته در بورس های جهانی است.

وی افزود: هم اکنون مازاد عرضه موجب شده بورس بازان اکثرا به سمت فروش بروند و درحالی که در سالهای قبل در این مقطع بیش از ۲۵۰ هزار قرارداد در بازار آتی وجود داشت امروز این قراردادها به کمتر از ۱۰۰ هزار قرارداد رسیده است.

کارشناس ارشد بازار انرژی با یادآوری اینکه افزایش عرضه و کاهش قیمت از سوی دیگر موجب افزایش سطح ذخیره سازی نفت خام می شود، بیان کرد: بر این اساس با توجه به وجود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون بشکه ذخایر نفت استراتژیک کشورها و ۹۰۰ میلیون بشکه نفت روی آب (فاصله بین عرضه و تقاضا) حجم انبوهی از نفت مازاد در جهان بوجود می آید.

یوسفی همچنین با اشاره به میزان ذخایر استراتژیک نفت آمریکا، ادامه داد: این کشور ذخایر راهبردی خود را به ۴۵۰ میلیون بشکه نفت افزایش داده که بالاترین میزان در پنج سال اخیر است و از طرفی کاهش اندک این ذخایر در روزهای اخیر، نمی تواند تاثیری روی تحریک تقاضای آمریکا داشته باشد.

کارشناس موسسه مطالعات بین‌المللی انرژی، بحران اقتصادی یونان در ماه های قبل و نگرانی از آسیب دیدن اقتصاد در ناحیه یورو را از دیگر عوامل موثر بر کاهش قیمت نفت دانست و یادآور شد: چین هم به خاطر مشکلات اقتصادی خود تا حد زیادی روی کاهش تقاضا و در نتیجه کاهش قیمت نفت موثر بوده است.

وی افزود: در سال‌های اخیر اقتصاد بزرگ چین با رشد بالای خود تقاضای نفت زیادی داشت اما به دنبال کاهش نرخ رشد اقتصاد چین، تقاضای این کشور به حدود نصف میزان سالهای قبل رسیده است.

یوسفی با اشاره به اینکه پیش بینی‌ها نشان می داد با کاهش ۵۰ درصدی قیمت نفت تا پایان سال ۲۰۱۴ میلادی، اقتصاد جهان در سال ۲۰۱۵ میلادی رشد مطلوبی داشته باشد، تاکید کرد: اما با وجود گذشت هشت ماه از سال میلادی جاری نشانه چندانی از رشد اقتصادی جهان به واسطه کاهش قیمت نفت به چشم نمی خورد.

وی در خصوص تاثیر نفت شیل بر کاهش قیمت جهانی نفت تصریح کرد: با توجه به کاهش قیمت‌ها به نظر می‌رسید نفت شیل از بازار خارج شود درحالی که با وجود کاهش دکل‌های حفاری آمریکا از ۱۶۰۰ به ۷۰۰ دکل، تولید نفت این کشور چندان کاهش نیافته است.

یوسفی با بیان اینکه بر اساس برآوردهای بین‌المللی دو ماه قبل آمریکا چهار میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه نفت شیل استحصال می کرد که این میزان در روزهای اخیر به ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه کاهش یافته است، بیان کرد: این کاهش ۱۰۰ هزار بشکه ای در حدی نیست که بتواند موجب افزایش قیمت شود./مهر/110
 



۲۸/۰۵/۱۳۹۴ - ۱۷:۲۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن