تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844872756




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجرای یکی از اصول قانون اساسی معطل طرحی‌ست که دو مالک دارد! |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اجرای یکی از اصول قانون اساسی معطل طرحی‌ست که دو مالک دارد!
در تحقق این اصل قانون اساسی آنقدر تاخیر افتاده که معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از محروم بودن 40 درصد از نیروی بازار کار از بیمه‌های اجتماعی خبر می‌دهد و می‌گوید: «فقر و سالمندی در کشورمان رابطه مستقیمی دارند» تا بتوان حدس زد که محرومان از این حق اساسی، در دوران سالمندی چه سرنوشتی پیش رو دارند.
کد خبر: ۵۲۵۲۴۴
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۶ - 19 August 2015




اصل‏ بیست و نهم قانون اساسی: «برخورداری‏ از تأمین‏ اجتماعی‏ از نظر بازنشستگی‏، بیکاری‏، پیری‏، ازکارافتادگی‏، بی‏ سرپرستی‏، در راه‏ ماندگی‏، حوادث‏ و سوانح‏، نیاز به‏ خدمات‏ بهداشتی‏ و درمانی‏ و مراقبتهای‏ پزشکی‏ به‏ صورت‏ بیمه‏ و غیره‏، حقی‏ است‏ همگانی‏. دولت‏ موظف‏ است‏ طبق‏ قوانین‏ از محل‏ درآمدهای‏ عمومی‏ و درآمدهای‏ حاصل‏ از مشارکت‏ مردم‏، خدمات‏ و حمایتهای‏ مالی‏ فوق‏ را برای‏ یک‏ یک‏ افراد کشور تأمین‏ کند.»

به گزارش «تابناک»، از جمله اصول قانون اساسی که هنوز محقق نشده، اصل بیست و نهم قانون اساسی و برخورداری همگانی از تامین اجتماعی است. اصلی که اینقدر تحقق آن به تاخیر افتاده که احمد میدری، معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از محروم بودن 40 درصد از نیروی بازار کار از بیمه‌های اجتماعی خبر می‌دهد و می‌گوید: «فقر و سالمندی در کشورمان رابطه مستقیمی دارند و این مساله می‌بایست مورد موشکافی قرار گیرد» تا بتوان حدس زد که این افراد فاقد تامین اجتماعی در دوران سالمندی چه سرنوشتی پیش رو دارند.

وی در ادامه با بیان اینکه در سال‌های اخیر شعارهای خوبی را داده‌ایم اما دولت و نظام اجرایی در برخی مواقع نمی‌توانند آرمان‌های خود را پیش ببرند زیرا با مسائل پیچیده‌ای روبه‌روست، گفت: در حال حاضر در ایران با پدیده‌هایی از جمله رشد شهرنشینی، تغییر شدید روابط خانوادگی و نابودی محلات روبه‌رو هستیم و به دلیل آنکه جامعه به سمت فردگرایی رفته است، قدرت هدایت دولت بسیار سخت شده و نمی‌تواند منافع عمومی را هدایت کنند.

میدری در ادامه با اشاره به برخی طرح های در حال اجرا برای رفع این مشکلات، درباره راهکار تسری دادن بیمه های اجتماعی به بخش بزرگی از کارگران که از این موهبت محرومند، گفت: طرحی تحت عنوان «بیمه اجتماعی فراگیر» را تدوین و آیین‌نامه‌های آن را تنظیم کرده‌ایم که امیدواریم با اجرای آن همه نیروی کار ایران از حداقل بیمه اجتماعی برخوردار شوند.

البته میدری به مسائلی که موجب شده 40 درصد نیروی کار بازار کشورمان از این حق محروم بمانند اشاره نکرد تا بدین ترتیب ابهامات فراوان در ذهنمان نقش ببندد؛ ابهاماتی مانند اینکه آیا شامل نشدن این بخش بزرگ از کارگران کشورمان از بیمه های اجتماعی در سایه رعایت قانون رقم خورده یا شدت تخلفات سبب ساز آن بوده است؟ اگر اشکال از قانون است، چرا برای رفع آن اقدامی صورت نمی‌گیرد و اگر این گونه نیست، چه عاملی موجب شده که این جمعیت بزرگ نه به حق و حقوقی که قانون اساسی برایشان به رسمیت شناخته نرسند و نه تا به امروز دیده شوند؟

ماجرا زمانی عجیب تر می‌شود که می‌بینیم میدری از تنظیم طرحی برای رفع این مشکل سخن گفته و ابراز امیدواری کرده که در سایه اجرای این طرح، همه نیروی کار کشورمان از حداقل بیمه اجتماعی بهره مند شوند؛ بی آنکه درباره جزئیات این طرح، مکانیزمی که در آن اندیشیده شده تا کارگران مشمول آن شوند و به مانند حال حاضر که برخی کارفرمایان با هزار و یک ترفند قوانین را دور زده و از پرداخت حق بیمه ایشان سرباز می‌زنند، سرشان بی کلاه نماند!

این ابهام زمانی بزرگ تر می‌شود که بدانیم طرحی با همین عنوان، یعنی «بیمه اجتماعی فراگیر» خیلی پیش از بر سر کار آمدن دولت یازدهم تهیه و در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شده است؛ اینجاست که نمی‌دانیم آیا طرحی که معاون وزیر از آن سخن گفته و مدعی تنظیم و تهیه دستورالعمل های آن است، چیزی متفاوت از طرحی است که با امضای 23 نماینده در اردیبهشت ماه سال 92 در مجلس شورای اسلامی وصول شده یا خیر؟!

طرحی که فرایند قانونی را طی کرده و «رد» شده!

اگر باور نمی‌کنید که طرح «بیمه اجتماعی فراگیر» خیلی پیشتر طراحی و به مجلس ارائه شده، کافی ‌ست سری به سایت مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی (اینجا) بزنید و سپس نام این طرح را جست‌وجو کرده یا محدوده زمانی جست‌وجویتان را به گونه ای انتخاب کنید که مورخ 29/2/1392 را شامل شود.

در این صورت درخواهید یافت که این طرح، پیش از این تاریخ مراحل تهیه و تنظیمش را طی نموده و در این روز اعلام وصول شده است. سپس با طی مراحل قانونی، در چهاردهم مرداد ماه همان سال، یعنی دو روز پس از مراسم تنفیذ رئیس جمهور و یک روز پس از تحلیف وی در مجلس شورای اسلامی، گزارش کارشناسان مرکز پژوهشها تحویل کمیسیون های مربوطه در مجلس شده و ادامه فرایند قانونی جریان یافته است.

جالب تر اینجاست که بدانیم این طرح در انتهای همان سال، یعنی در نوزدهم اسفندماه 92، در کمیسیون بهداشت و درمان (به عنوان کمیسیون اصلی) مطرح و «رد» شده است چراکه اعضای کمیسیون پی بردند که اجرای آن بار مالی به دولت تحمیل خواهد کرد و به همین دلیل خلاف قانون به حساب می‌آید!

بدین ترتیب اینکه چرا معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تنظیم این طرح و دستورالعمل های آن سخن گفته، چرا از ارائه آن در قالب لایحه به مجلس و فرایندی که در این نهاد برای تبدیل شدن ان به قانون وجود دارد، یاد نکرده و بر چه اساس ابراز امیدواری کرده که به کمک آن بتوان همه کارگران کشور را مشمول خداقل های بیمه ای کرد، سوال بزرگی است که تنها این مقام و مسئولان عالی رتبه وزارت تعاون، رفاه و امور اجتماعی می‌بایست به آن پاسخ دهند!













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن