تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830432567




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حزب قالیباف در رؤیای تصاحب ٣٠ کرسی پارلمان


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: حزب قالیباف در رؤیای تصاحب ٣٠ کرسی پارلمان
«قالیباف» در سیاست تشکیلاتی‌تر از «رضایی» عمل می‌کند و قطعا در عرصه سیاست خود را تمام‌شده نمی‌بیند.
به گزارش نامه نیوز، : قالیبافی‌ها سوداي تصاحب ٣٠ کرسی تهران از پارلمان را دارند. شاید از آنجا هم به پاستور برسند. تجربه‌ای که یک ‌بار ائتلاف آبادگران در سال ٨٢ و بعد٨٤ تکرار کردند، چرا سال ٩٤ برای اخلافشان تکرار نشود؟ آن سال، آنها علاوه بر شورا و شهرداری، همه کرسی‌های مجلس هفتم را هم از آنِ خود کردند و دو سال بعد هم شهردار وقت تهران را به ریاست‌جمهوری رساند.

 این رؤیایی است که ساکنان طبقه هفتم ساختمان بهشت این روزها می‌بینند: رؤیای بهارستان و پاستور. تحفه‌ای که ١٠ سال قبل آبادگرانی‌ها در دامن «احمدی‌نژاد» گذاشتند چرا دو سال دیگر «آزادگی ایران اسلامی» را تقدیم قالیباف نکند.

برای «قالیبافی» که دو بار عزم ریاست‌جمهوری کرده و ناكام مانده است، بلدیه تهران حکم سکوی پرش را دارد. او تابه‌حال همه راه را رفته است. از ائتلاف تا تک‌روی، به جز تحزب. حالا این را هم امتحان می‌کند.

 اگرچه معادلات سیاسی در این ١٠ سال تغییر کرده است. تجربه‌ها اندوخته شده، بازیگران جدیدی به میدان آمده‌اند و لزوما راه رفته دو بار پیموده نمی‌شود اما می‌توان به آن دلخوش بود.
بعد از تأیید و تکذیب‌ها، دیروز بالاخره اعلام شد که حزب «آزادگی ایران اسلامی» متعلق به «عیسی کاکوئی»، مشاور شهردار تهران، مجوز گرفته است.

این خبر را خود «کاکوئی» با عنوان دبیرکل موقت این حزب به خبرگزاری تسنیم داده است. او گفته به‌ زودی قرار است پیش‌کنگره و کنگره حزب هم برگزار شود. تاکنون جزئیات بیشتری منتشر نشده است و این در حالی است که شهردار تهران پیش‌تر گفته بود: «ما حزبی به ثبت نرسانده‌ایم»؛ شاید منظور شهردار تهران این بوده است که او قرار نیست عنوان رسمی دبیرکل را داشته باشد یا در شورای مرکزی آن حضور پیدا کند.

 احتمالا او قرار است در نقش پدرخوانده پشت صحنه باقی بماند، اتفاقی که در ایران هم بی‌سابقه نیست. «هاشمی‌رفسنجانی» هیچ وقت در حزب کارگزاران حضور رسمی نداشت اما این حزب از همان ابتدا با نام او یکی شده است.

«محسن رضایی»، هم هیچ‌وقت وارد هیچ حزبی نشد. اما حزب کم‌فعالیت «توسعه و عدالت» غیرمستقیم حزب رضایی تعبیر می‌شود، اگرچه هیچ‌وقت نمود پررنگی در هیچ انتخاباتی نداشته است. «رضایی» بعد از سال ٨٨ هم پیشنهاد ایجاد تشکلی تحت‌عنوان «جبهه ایستادگی» را داد اما خودش رسما به آن ورود نکرد و بر داشتن عنوان «پدر معنوی جبهه» اکتفا کرد. هر دو این تشکل‌ها هیچ‌وقت در فضای سیاسی جدی گرفته نشدند. بااین‌حال قضاوت درباره حزب نزدیک به قالیباف هنوز زود است.

 «قالیباف» در سیاست تشکیلاتی‌تر از «رضایی» عمل می‌کند و قطعا در عرصه سیاست خود را تمام‌شده نمی‌بیند. اما نکته قابل‌تأمل دیگر درباره این حزب رابطه آن با جریان اصولگرایی و احزابی است که این روزها سعی می‌کنند در انواع و اقسام اشکال و قالب‌ها به همگرایی برسند.

 یک بار اعلام شده بود که جامعه روحانیت مبارز قرار است با «قالیباف» دیدار کند، خبری که بعدا تکذیب شد. مشخص نیست که حزب جدیدالتأسیس با عطف به همان تجربه گذشته می‌خواهد برای ورود به مجلس یکه‌سواری کند یا تن به ائتلاف با اصولگرایان می‌دهد؟

از میان شهرداران تهران «کرباسچی» هم یک آدم حزبی بود. البته وضعیت او در آن زمان به «قالیباف» شبیه‌تر بود تا «احمدی‌نژاد». «احمدی‌نژاد» یک استاد ناشناخته دانشگاه علم و صنعت با پیشینه استانداری یک استان نه‌چندان مهم بود که آبادگران بر صندلی شهرداری تهران نشاندش. «کرباسچی» اما استاندار سابق اصفهان و چهره‌ای شناخته‌شده بود که وارد کارگزاران شد. با این تفاوت که او تا این لحظه سودای ریاست‌جمهوری نداشته است.


منبع: روزنامه شرق


۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن