تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  انبر مناسب دستگاه تسمه کش اگر نگاهی به یک یخچال یا اجاق گازی که در کارتن است بیندازید، تسمه هایی د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849644539




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تخت‌روانچی: درباره اصل غنی‌سازی به کسی اجازه اظهار نظر نداده‌ایم/تبادل سوخت هسته ای با روسیه


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



تخت‌روانچی: درباره اصل غنی‌سازی به کسی اجازه اظهار نظر نداده‌ایم/تبادل سوخت هسته ای با روسیه
معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه گفت: ما محدودیت در غنی‌سازی را پذیرفته‌ایم، اما بر سر اصل حق غنی‌سازی به کسی اجازه اظهار نظر نداده‌ایم.
روز نو : معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه گفت: ما محدودیت در غنی‌سازی را پذیرفته‌ایم، اما بر سر اصل حق غنی‌سازی به کسی اجازه اظهار نظر نداده‌ایم.
به گزارش روزنو، مجید تخت‌روانچی در نشست یکشنبه 25 مرداد کمیسیون اصل 90 قانون اساسی مجلس شورای اسلامی حضور یافت تا درخصوص توافق‌نامه هسته‌ای میان ایران و 1+5 و برجام توضیحاتی را به نمایندگان مجلس ارائه کند.
تخت‌روانچی معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه کشورمان با بیان اینکه اعتقاد دولت بر تعامل با نمایندگان است، گفت: همه ما در چتر مجموعه نظام هستیم و از طریق گفت‌وگو نظراتمان را به هم نزدیک می‌کنیم و سیاست ما نزدیک شدن به مجلس و نمایندگان است.
وی با ابراز اینکه آنچه در وین به دست آمده با هر عنوانی باید با دید خرد و کلان نگریست، عنوان کرد: هر توافقی که نتیجه یک کار جمعی است نمی‌تواند در خلأ بررسی شود و باید در چارچوب زمانی به آن نگریست و بدون درنظر گرفتن آن نگاه جامعی نخواهیم داشت.
معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه کشورمان با تأکید بر اینکه زمانی که مذاکرات شروع شد ایران با شش قطعنامه شورای امنیت به‌عنوان تهدیدی علیه صلح و امنیت شناخته شده بود، تصریح کرد: دراین زمان فضاسازی عجیب درمورد کشور صورت گرفته و شورای امنیت خواستار تعلیق همه‌جانبه فعالیت‌های هسته‌ای ما شده بود.
وی با اعلام اینکه در تاریخ سازمان ملل برخی از این قطعنامه‌ها جزو لکه ننگ شورای امنیت است، افزود: در مذاکراتی که با اعضای 1+5 داشتیم، دکتر ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به‌دفعات مطرح کرد: شما در جنگ تحمیلی با صدام همدست بوده‌اید.
تخت‌روانچی با تذکر اینکه اصل دعوا بر سر داشتن غنی سازی یا نداشتن آن بوده است، ادامه داد: آمریکایی‌ها می‌گفتند غنی سازی فردو، نطنز و آب سنگین همگی باید تعطیل شوند.
معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه کشورمان با بیان "ما در چارچوب ان‌پی‌تی (NPT) حق غنی سازی را برای خودمان مسلم می‌دانیم" تأکید کرد: بحث بر سر اصل غنی سازی است؛ بله، ما محدودیت را پذیرفته‌ایم اما در مورد حق غنی سازی به کسی اجازه اظهار نظر نداده‌ایم.
وی با تصریح بر اینکه برجام علاوه بر اینکه برنامه هسته‌ای ایران را به رسمیت می‌شناسد، به کشورهای دیگر گفته می‌شود که برای پیشبرد آن به ایران کمک کنند، افزود: مقاومتی که در طول سالهای مختلف انجام شد، قطعنامه‌هایی را که ایران را ملزم به اجرایی کردن آن کرده بودند، ملغی کرد و سبب شد برنامه ایران مشروع دانسته شود و در راستای پیشبرد آن باید کمک صورت گیرد.
تبادل سوخت هسته‌ای با روسیه
این عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران با تشریح دستاوردهای برجام ادامه داد: همان شورای امنیتی که شش قطعنامه علیه ایران صادر کرده بود، حق غنی سازی ایران را به رسمیت می‌شناسد، اراک را به یک رآکتور مدرن تحقیقاتی تبدیل می‌کند و در زمینه تحقیق و توسعه به ایران کمک می‌شود.
وی با اشاره به اینکه در ارتباط با تبادل سوخت هسته‌ای بحثهای اولیه‌ای با روسیه شده است، تصریح کرد: یکی از بحثهایی که با روسیه در حال مذاکره هستیم، بحث گداخت هسته‌ای است.
محدودیت‌های تولید سوخت
تخت‌روانچی در ادامه با تأکید بر اینکه محدودیت‌ها برای تولید سوخت 8 سال است، گفت: اما در طول 8 سال بحث تحقیق و توسعه را در 4 نوع سانتریفیوژ IR2 ،IR4 ،IR6 و IR8 تولید خودمان ادامه خواهیم داد. صنعت هسته‌ای یک صنعت بطئی است و نیاز به زمان دارد تا آزمایش‌های مختلف روی آن انجام شود.
وی با اشاره به استفاده نکردن از IR8 بعد از گذشت زمان، اظهار کرد: هر ماشینی خصوصیات خود را دارد؛ اکنون در روسیه با ماشین‌هایی تولید سوخت می‌شود که بسیار کوچک است. IR2 و IR4 به‌حدی رسیده‌اند که قابل اتکا هستند و در غنی سازی می‌توانند به ما کمک کنند.
معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه کشورمان با ابراز اینکه کشورها یک ماشین را به‌عنوان ماشین ملی انتخاب می‌کنند، ادامه داد: امیدواریم IR8 ما به آزمایش‌های مختلف جواب دهد و به‌عنوان ماشین ملی ما انتخاب شود، در برجام آمده است برنامه ما به‌سمت تجاری سازی است.
وی با بیان اینکه سوخت اراک بعد از load اول توسط خود ایران تأمین می‌شود، گفت: ما در 8 سال اول محدودیت داریم و پس از آن تحقیق و توسعه و سپس تجاری شدن آغاز می‌شود.
تخت‌روانچی با تأکید بر اینکه امکانات رآکتور جدید بیشتر از رآکتور فعلی است، افزود: چیزی که در رآکتور اراک پر می‌شود، مخزن نیست، بلکه قلب آن است که هیچ مصرفی ندارد و این قلب برداشته شده و قلب جدید با طراحی جدید جایگزین آن می‌شود؛ قلب جدید به‌مراتب پیشرفته‌تر است و حدود 4 سال راه اندازی آن طول می‌کشد.




تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن