واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ مرداد ۱۳۹۴ (۱۵:۴ب.ظ)
سرمايهگذاري براي انتقال دانش را فراموش کردهايم؛ اشتغالزايي با توليد 8 ميليون بشکهاي نفت در روز، تنها خوابوخيال است موج - عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس گفت: انتقال دانش و فناوري زمينه رشد و جهش توليد را به همراه دارد زيرا تنها انتقال تجهيزات، آينده توليد کشور را بيمه نميکند و نميتوان انتقال تجهيزات را منهاي انتقال دانش به کشور ببينيم.
مجيد منصوري بيدکاني، عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس، درباره چگونگي افزايش بهرهوري درباره تخصيص منابع به زيرساختهاي کشور، به خبرنگار خبرگزاري موج اظهار کرد: مهمترين نيازي که حوزههاي توليدي به آن نيازمند هستند، انتقال دانش، فناوري و ساخت يک کالاي خارجي، در راستاي کاهش قيمت تمامشده براي کالاهاي داخلي در جهت تحقق حضور فعال و رقابتپذير شدن کالاهاي ملي در بازارهاي هدف است.
وي ادامه داد: مطمئنا انتقال دانش و فناوري زمينه رشد و جهش توليد را به همراه دارد زيرا تنها انتقال تجهيزات، آينده توليد کشور را بيمه نميکند و نميتوان انتقال تجهيزات را منهاي انتقال دانش به کشور ببينيم، بنابراين بايد با کسب دانش روز در زمينه هاي گوناگون توليدي، در داخل يا خارج کشور، زمينه ارتقاي سطح دانش کشور را افزايش دهيم.
نماينده مردم در خانه ملت با اشاره به اينکه انتقال دانش، ميتواند در بلندمدت توليد را دچار تحول کند، تصريح کرد: امروز حدود 5 ميليون و 700 هزار بيکار در کشور وجود دارد که با احتساب فروش روزانه 8 ميليون بشکه نفت با قيمت 100 دلار، فقط ميتوان در ظرف 2 سال براي افراد بيکار در بخشهاي معدن و صنايع معدني اشتغالزايي کرد و اگر اين مقياس را بخواهيم در بخشهاي پتروشيمي نيز محاسبه کنيم، ميانگين اشتغالزايي کشور به بيش از 2 سال نيز افزايش مييابد.
وي تاکيد کرد: بنابراين نبايد تنها بر فروش نفت دلخوش باشيم و خوشبين به دلارهاي نفتي در فکر تحقق اشتغالزايي در کشور به خواب عميقي فرو رويم.
منصوري بيدکاني افزود: امروز که اقتصاد کشور در رکود تورمي گرفتار است و در مرحله پس از تحريمها به سر ميبرد، بايد نگاههاي اقتصادي را به سمت سرمايهگذاريهاي خارجي نيز معطوف کنيم، پس با اتکا و هدايت سرمايههاي داخلي، دلارهاي آزادشده قابل استفاده در کشور به همراه سرمايهگذاران خارجي اين نويد را به جوانان بيکار کشور بدهيم که در ظرف حداکثر 4 سال ميتوان مشکل بيکاري و خروج از رکود را با اتکا به اشتغالزايي، برطرف کرد.
عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس همچنين با تاکيد بر اينکه خطر افسارگسيختگي تورم را هم در ادامه راه نبايد فراموش کرد، گفت: بحث تورم بيشترين نگراني را براي اقتصاد کشور از اين لحاظ تقويت ميکند که شايد با مديريت منابع و سياستها و اقتصاد انقباضي در باد کاهش اين شاخص مخرب اقتصادي خوابيده باشيم اما اگر در ادامه راه به سمت سياستهاي انبساط پولي حرکت کنيم، بار ديگر اقتصاد کشورمان بدتر از تجربه سابق، تورمزا خواهد شد.
وي در پايان خاطرنشان کرد: بايد بر اين نکته تاکيد شود که اگر ميخواهيم منابع کشور را به سمت توليد و اشتغال سوق دهيم، بايد تمامي اثرات رکودي را از جامعه دور سازيم و بهجاي آن زمينههاي رشد و توسعه کشور را با اشتغالزايي فراهم کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]