تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837205414
حسین شریعتمداری تنها گزینه پیش روی
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: حسین شریعتمداری
تنها گزینه پیش روی
مروری -هرچند گذرا- بر متن برجام و قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل به وضوح نشان میدهد که در جای جای آن از مکانیسم ماشه -TRIGGER- استفاده شده است و بسیاری از «بندها» و «مفاد» آن به سوی استقلال، امنیت و در یک کلمه، موجودیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نشانه رفته است.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس «حسین شریعتمداری» در سرمقاله شماره امروز «کیهان» نوشت: 1- متن زیر، بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در خطبه دوم نماز عید فطر امسال است که به «توافق وین» اختصاص داشته است. این متن را به دقت بخوانید، چه برداشتی از آن دارید؟ نگارنده بر این باور است که حضرت آقا در این فرازها از دغدغه خویش نسبت به برخی از آنچه در «توافق وین» آمده است خبر دادهاند این دغدغه به وضوح درباره اصول و مبانی انقلاب و نظام است که نباید از نگاه مسئولان بررسیکننده برجام دور بماند. اما، راهکار موثر برای رفع دغدغه ایشان که مانند همیشه از نگاه ملکوتی و پدرانه حضرتش نسبت به آینده نظام برخاسته است، چیست؟ ابتدا متن را بخوانید!
«رئیسجمهور محترم و بالخصوص تیم مذاکرهکننده که حقیقتا زحمت کشیدند و تلاش کردند؛ چه این متنی که تهیه شده است در مجاری قانونی پیشبینی شده خود تصویب بشود و چه نشود، اجر آنها محفوظ است... چه این متن تصویب بشود و چه نشود، به حول و قوه الهی، اجازه هیچگونه سوءاستفادهای از آن داده نخواهد شد، اجازه خدشه در اصول اساسی نظام اسلامی به کسی داده نخواهد شد... چه این متن تصویب بشود و چه نشود، ما از حمایت دوستانمان در منطقه دست نخواهیم کشید، از ملت مظلوم فلسطین، از ملت مظلوم یمن، از ملت و دولت سوریه، از ملت و دولت عراق، از مردم مظلوم بحرین، از مجاهدان صادق مقاومت در لبنان و فلسطین... اینها همواره مورد حمایت ما خواهند بود... با این مذاکرات و با متنی که تهیه شده است، در هر صورت سیاست ما در مقابل دولت مستکبر آمریکا هیچ تغییری نخواهد کرد... جمهوری اسلامی در زمینه حفظ قابلیتهای دفاعی و امنیتی خود، هرگز تسلیم زیادهخواهی دشمن نخواهد شد... (دشمنان) تسلیم ایران را مگر به خواب ببینند و...»
2-رهبر معظم انقلاب در سخنان مورد اشاره نیز مانند همیشه بر حفظ و تداوم اصول و مبانی انقلاب تأکید ورزیدهاند اما، آنچه در بیانات اخیر ایشان تازگی داشت این که، قبل از تاکید بر هر یک از اصول و مبانی انقلاب، از قید و پیشوند «این متن تهیه شده - برجام- تصویب بشود یا نشود» بهره گرفته و این عبارت را به صورت یک «ترجیعبند» تکرار فرمودهاند و سؤال این است که حضرت ایشان در تکرار این پیشوند، چه ضرورتی دیدهاند؟ آیا از این نکته نمیتوان نتیجه گرفت که؛
الف: حضرت آقا در متن توافق وین، مواردی را مشاهده کردهاند که در صورت تصویب برجام میتواند آینده جمهوری اسلامی ایران را با خطر جدی روبرو کند. اگر اینگونه نبود، تأکید ایشان بر حفظ اصول و مبانی انقلاب با این قید که برجام «تصویب بشود یا نشود» ضرورتی نداشت.
ب: رهبر معظم انقلاب حجت را تمام کرده و اولتیماتوم میدهند که چنانچه «توافق وین» با اصول و مبانی انقلاب در تعارض و تضاد باشد، حتی اگر از سوی مسئولان نظام نیز تصویب بشود، ایشان اجازه اجرای آن را نخواهند داد.
ج: برخی از نظرات ارائه شده این روزها که رهبر معظم انقلاب درباره متن توافق وین نظر مثبت و موافقی دارند، نمیتواند پایه و اساس قابل قبولی داشته باشد، چرا که بهرهگیری از ترجیع بند «این متن تصویب بشود یا نشود» نشانه عدم اعتماد ایشان به متن برجام است و از دیگر سو، اگر توافق یاد شده با نگاه مثبت حضرت آقا روبرو شده بود، بر ضرورت بررسی متن در مجاری قانون - خطبه عیدفطر و پاسخ به نامه رئیسجمهور- تاکید نمیورزیدند.
3- ایشان در آغاز سخن با تقدیر از زحمات تیم مذاکرهکننده میفرمایند «چه این متن که تهیه شده است در مجاری قانونی تصویب بشود یا نشود، اجر آنها محفوظ است». حضرت آقا از این طریق راه خُردهگیری و اعتراض به عملکرد تیم مذاکرهکننده- و نه انتقاد منصفانه- را مسدود میکنند و متن تهیه شده را نهایت تلاش آنها میدانند. بنابراین اگر متن تصویب نشود به معنای نادیده گرفتن تلاش آنان نیست، نتیجه این نگاه حکیمانه، آن که اولا؛ نباید اعتراض به دشمن بیرونی - که وحدتآفرین است- با اعتراض به تیم مذاکرهکننده- که تفرقهآور است- جابهجا شود. ثانیا: تیم مذاکرهکننده اطمینان داشته باشد که اگر توافق به تصویب نرسد، علت آن وجود فاکتورهای ناسازگار با منافع و مصالح ملی است و نه کوتاهی آنان، بنابراین به جای آن که انتقاد به متن را متوجه خود بدانند، بایستی این انتقادها را ناشی از زیادهخواهی حریف تلقی کنند و از آنجا که نسبت به متن اشراف بیشتری دارند در کشف نقاط خسارتآفرین و فاجعهبار آن به بررسیکنندگان متن مشورت داده و کمکرسانی کنند و نه آن که خود را در نقطه مقابل آنان تصور نمایند.
4- حضرت آقا تاکید میفرمایند که متن تهیه شده تصویب بشود یا نشود، سیاست ما در مقابل دولت مستکبر آمریکا هیچ تغییری نخواهد کرد، از حمایت دوستانمان در منطقه دست نخواهیم کشید، دشمنانمان مگر آرزوی تسلیم ایران را در خواب ببینند و...
اکنون نوبت پاسخ به این پرسش است که مخاطب این بخش از بیانات قاطع و پُرصلابت رهبرمعظم انقلاب چه کسانی هستند؟ به یقین اگر کسانی- دشمنان بیرونی و یا برخی از دنبالههای داخلی آنها- در پی آن نبوده و نباشند که از پذیرش توافق به عنوان مقدمهای برای تغییر رفتار و ساختار اسلامی و انقلابی نظام بهره بگیرند و در نهایت نسخه تسلیم ایران در برابر آمریکا را بپیچند، حضرت آقا نیازی به این خطاب پرعتاب احساس نمیکردند. مخاطبان این بخش از بیانات رهبر معظم انقلاب را میتوان در سه طیف تعریف کرد.
اول: آمریکا و متحدانش که این روزها با اشاره -متاسفانه بخوانید با استناد- به بخشهایی از توافق وین، قطعنامه 2231 و نقشه راه که میان ایران و آژانس به امضاء رسیده است، با اطمینان از پیروزی خود در مقابله سیوچند ساله با موجودیت جمهوری اسلامی ایران سخن میگویند و از توافق وین در صورت اجراء با عنوان یک گام بلند برای تغییر ساختار نظام یاد میکنند، گام بلندی که به زعم آنان هرگز از طریق حمله نظامی به دست نمیآمد! و با تأسف باید اذعان کرد این «ظرفیت منفی» در جای جای توافق وین به وضوح دیده میشود و کیهان، به موارد فراوانی از آن با استناد به متن برجام و قطعنامه 2231 اشاره کرده است و البته تاکنون غیر از هیاهو و جنجال کمترین پاسخ مستندی دریافت نکرده است.
اما نکته مهم و در خور توجه آن که رهبر معظم انقلاب میفرمایند توافق وین تصویب بشود یا نشود، اجازه چنین سوءاستفادهای را به دشمن نخواهند داد. بنابراین میتوان نتیجه گرفت حضرت آقا، این ظرفیت منفی و فاجعهآفرین را در متن توافق دیدهاند که نهیب زدهاند. آیا غیر از این است؟!
دوم: تودههای عظیم مردم پاکباخته این مرز و بوم را میتوان طیف دیگری از مخاطبان رهبر معظم انقلاب تلقی کرد. این طیف که در عبور از همه عقبههای سخت و نفسگیر در صحنه حاضر و پای در رکاب بودهاند، به خود حق میدهند که این روزها با نگاه به برخی از موارد باجخواهانه توافق وین و اظهارنظر شماری از مسئولان که متأسفانه رنگ و بو و سمت و سوی تسلیمپذیری دارد نگران آینده باشند. حضرت آقا در خطاب پرصلابت خود به این طیف که به قول حضرت امام(ره) صاحبان اصلی انقلاب هستند، اطمینان میدهند هرگز توافقی را نمیپذیرند که در آن اصول و مبانی انقلاب نادیده گرفته شده باشد.
سوم: طیف سوم که باید آنان را اصلیترین مخاطبان بخش یاد شده از بیانات رهبر معظم انقلاب تلقی کرد، مسئولان محترم نظام هستند که وظیفه مشترک بررسی دقیق متن توافق وین، قطعنامه 2231 و نقشه راه را برعهده دارند و در اینباره گفتنی است؛
5- مروری -هرچند گذرا- بر متن برجام و قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل به وضوح نشان میدهد که در جای جای آن از مکانیسم ماشه -TRIGGER- استفاده شده است و بسیاری از «بندها» و «مفاد» آن به سوی استقلال، امنیت و در یک کلمه، موجودیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نشانه رفته است.
بیانات مورد اشاره رهبر معظم انقلاب در خطبههای نماز عید فطر امسال کمترین تردیدی باقی نمیگذارد که حضرت آقا از نارسایی و عواقب فاجعهآفرین توافق یاد شده اطلاع کامل دارند و با جرأت میتوان گفت که ایشان به هیچوجه از متن تهیه شده راضی نیستند و اگر غیر از این بود با توجه به اطلاع دقیق از توافق وین، تأکید حضرت ایشان بر «متن تهیه شده تصویب بشود یا نشود از اصول انقلاب دست نخواهیم کشید» و تکرار چندباره آن ضرورتی نداشت. از این روی وظیفه غیرقابل تغییر مسئولان بررسیکننده متن توافق وین آن است که هیچیک از «بندها»، «فصلها» و «مفاد» برجام را که با اصول و مبانی اسلام و انقلاب و موجودیت نظام در تعارض است، نپذیرند تا به قول حضرت آقا، امروز در مقابل مردم و فردا در پیشگاه خداوند تبارک و تعالی شرمسار و سرافکنده نباشند. اما چگونه؟!... بخوانید!
6- تمامی مسئولان محترم و کارشناسان و دستاندرکاران- بدون استثناء- در این نقطه اتفاقنظر دارند که برخی از مفاد توافق وین، قطعنامه 2231 و نقشه راه با اصول و مبانی انقلاب و نظام نه فقط همخوانی ندارند بلکه این اصول و مبانی را نشانه رفتهاند و در صورت اجرا میتوانند فاجعهآفرین باشند. اگر این باور در میان مسئولان محترم وجود دارد- کهدارد و آن را انکار نمیکنند- بدیهی است که تن دادن به اجرای توافق وین - برجام- با وجود این بندها و مفاد، جز تن دادن به فاجعه، مفهوم و نتیجه دیگری نخواهد داشت. اما، آیا میتوان تصور کرد که موافقان «توافق وین» با تأکید بر پذیرش آن - خداینخواسته- در پی مقابله با اصول و مبانی انقلاب و نظام هستند؟! پاسخ این پرسش به یقین منفی است و این وصله ناجور به مسئولان محترم، بیتردید ناچسبیدنی است. بنابراین چرا برخی از آنان بر پذیرش برجام اصرار میورزند. پاسخ را در ادامه بخوانید.
7- برخی از مسئولان و دستاندرکاران محترم ضمن آن که وجود «بندها» و «پیوست»های مغایر با اصول و مبانی نظام را در برجام و ملحقات آن انکار نمیکنند و این بخشها را خطرآفرین میدانند ولی از «اعلام تحفظ» یا «حق شرط» -RESERVATION- به عنوان چارهکار و راه مقابله با بخشهای مورد اشاره یاد میکنند که باید گفت، ارائه این پیشنهاد از سوی برخی مسئولان که انتظار میرود از حقوق معاهدات با خبر باشند، تعجبآور است. توضیح آن که؛ حق شرط یا تحفظ به مفهوم خودداری از پذیرش یک یا چند بخش یک معاهده است (کنوانسیون 1969- حقوق معاهدات). اما، مطابق همان کنوانسیون، حق تحفظ فقط در معاهدات چندجانبه بینالمللی قابل پذیرش است که در آن یکی از امضاءکنندگان معاهده میتواند نسبت به بخشی از آن اعلام تحفظ کرده و خود را ملزم به اجرای آن نداند، ولی حق شرط یا تحفظ در معاهدات دو جانبه ممنوع و غیرقابل پذیرش است و برجام یک معاهده دوجانبه است که یک طرف آن جمهوری اسلامی ایران و طرف دیگر آن مجموعه کشورهای 5+1 هستند و دقیقا به همین علت اعلام شده است که در مواجهه با توافق وین فقط دو راه وجود دارد، پذیرش کامل آن (آری) و یا رد کامل آن (نه) و هیچ راه دیگری قابل تصور نیست.
8- و بالاخره، اگر باور داریم که توافق وین و اسناد پیرامونی آن- قطعنامه 2231 و نقشهراه آژانس- شامل «بندها» و «موادی» است که برای اصول و مبانی انقلاب فاجعهآفرین است و همین بندها و مواد است که دغدغه رهبر معظم انقلاب و همه دلسوزان را در پی داشته است، تنها راه عبور از آن، پاسخ «نه» به کلیت برجام و رد کامل آن است. آیاراهدیگری هست؟! انتهای پیام/ز
94/05/24 - 03:11
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]
صفحات پیشنهادی
تنها گزینه پیش روی/سیاست ما در مقابل آمریکا تغییری نخواهد کرد
یادداشت کیهان تنها گزینه پیش روی سیاست ما در مقابل آمریکا تغییری نخواهد کرد شناسهٔ خبر 2883307 - شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۲ ۴۴ بین الملل > ایران در جهان حضرت آقا تاکید میفرمایند که متن تهیه شده تصویب بشود یا نشود سیاست ما در مقابل دولت مستکبر آمریکا هیچ تغییری نخواهد کرد و ما«تنها گزینه» پیش روی ایران در بررسی «برجام» از نظر روزنامه کیهان
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو حسین شریعتمداری در ستون یادداشت روزنامه کیهان نوشت 1- متن زیر بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در خطبه دوم نماز عید فطر امسال است که به توافق وین اختصاص داشته است این متن را به دقت بخوانید چه برداشتی از آن دارید نگارنده بر این باور استنها گزینه پیش رو/ سیاست ما در مقابل آمریکا تغییر نخواهد کرد
یادداشت کیهان تنها گزینه پیش رو سیاست ما در مقابل آمریکا تغییر نخواهد کرد شناسهٔ خبر 2883307 - شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۲ ۴۴ بین الملل > ایران در جهان حضرت آقا تاکید میفرمایند که متن تهیه شده تصویب بشود یا نشود سیاست ما در مقابل دولت مستکبر آمریکا هیچ تغییری نخواهد کرد و ماتوافق هستهای ایران بهترین گزینه پیش روی ما است
یک سناتور دموکرات آمریکایی توافق هستهای ایران بهترین گزینه پیش روی ما است یکی از سناتورهای آمریکایی گفت توافق هستهای ایران و گروه ۱ ۵ بهترین گزینهای است که آمریکا پیش روی خود دارد به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه خبری کنگره آمریکا «سث مولتون» سناتور دموکرات ا4 گزینه پیشروی ایتالیاییها/ چه کسی سرمربی لاجوردیپوشان میشود؟
4 گزینه پیشروی ایتالیاییها چه کسی سرمربی لاجوردیپوشان میشود مسئولان فدراسیون والیبال ایتالیا برای انتخاب جایگزین بروتو 4 گزینه را معرفی کردهاند به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس مائورو بروتو سرمربی تیم ملی والیبال ایتالیا با وجود اینکه تحت حمایت رئیس فدراسیون این کشورادامه پیشرویهای ارتش سوریه در ادلب
ادامه پیشرویهای ارتش سوریه در ادلب ارتش سوریه در پی پیشرویهای ۴۸ ساعت گذشته خود ارتفاعات حمکه و تل اعور را تحت کنترل گرفته و در سایه فروپاشی گروههای مسلح تروریست عملیات نظامی به سمت منطقه السرمانیه در حومه ادلب را آغاز کرد به گزارش نامه نیوز ارتش سوریه ارتفاعات حمکه وادامه پیشروی ارتش سوریه در دشت استراتژیک الغاب در حماه
ادامه پیشروی ارتش سوریه در دشت استراتژیک الغاب در حماهتاریخ انتشار دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۳۰ ارتش سوریه و نیروهای مقاومت به عملیات گسترده خود در دشت "الغاب" در استان حماه ادامه میدهند و با کسب پیروزیهای چشمگیر جبهه دیگری را در محور الرمانیه این استپيشنهاد 70 ميليون يورويي آرسنال براي بنزما
۱۸ مرداد ۱۳۹۴ ۱۵ ۴۰ب ظ پيشنهاد 70 ميليون يورويي آرسنال براي بنزما موج- مديران باشگاه آرسنال درخواست آرسن ونگر براي خريد يک مهاجم بزرگ و بين المللي را تأييد کرده اند به گزارش خبرگزاري موج رکورد نقل و انتقالات قبلي باشگاه آرسنال باز هم مربوط به خريد بازيکني از رئال مادريد استحمله به مواضع داعش در شمال فلوجه/ ادامه پیشروی در شهر الرمادی
تحولات عراق حمله به مواضع داعش در شمال فلوجه ادامه پیشروی در شهر الرمادی شناسهٔ خبر 2873288 - یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۵۶ بین الملل > خاورمیانه و آفریقای شمالی حمله جنگندههای اتش عراق به مراکز وابسته به تکفیریهای داعش در شمال شهر فلوجه و ادامه پیشروی ها در شهر الرمادی واقطرح LEZ از ناوگان عمومی آغاز شود/ معافیت خودروهای صفر چالش پیشروی LEZ
شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۰۶ معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ چالشها و مشکلات پیش روی اجرای طرح LEZ را تشریح و از مدیریت شهری خواست تا اجرای این طرح را از ناوگان حمل و نقل عمومی آغاز کند به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا سرهنگ مراد مرادی ب-
گوناگون
پربازدیدترینها