واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ (۱۴:۱۰ب.ظ)
استاندار لرستان: 36 پروژه ملي استاني در لرستان وجود دارد موج - خرم آباد - استاندار لرستان با بيان اين که 36 پروژه ملي استاني در لرستان وجود دارد، گفت: 64 درصد ميانگين نرخ رشد اين پروژهها در استان است که حدود 12 درصد بيشتر از ميانگين کشوري است.
به گزارش خبرگزاري موج، هوشنگ بازوند صبح امروز در جلسه ستاد پيگيري پروژههاي ملي استان که در سالن جلسات استانداري لرستان برگزار شد، اظهار داشت: بودجه عمومي کشور 236 هزار ميليارد تومان است که از اين مقدار 174 هزار ميليارد تومان اعتبارات جاري کشور است.
وي افزود: يکي از شاخصههاي اصلي مديران برتر جذب اعتبارات است و مديران بايد از امروز براي جذب اعتبارات تلاش کنند چراکه زمان تنظيم و پيگيري بودجه سال آينده هماکنون است.
استاندار لرستان با بيان اين که 50 هزار ميليارد تومان اعتبار عمراني به استانهاي کشور اختصاص يافته، عنوان کرد: 45 هزار ميليارد تومان از اعتبار پروژههاي عمراني در اختيار وزارت خانه و حدود پنج هزار ميليارد تومان در اختيار استانها است.
وي با اشاره به اين که 90 درصد بودجه عمراني کشور به وزارتخانهها اختصاصيافته، بيان کرد: تنها 10 درصد اين اعتبار به استانها تخصيصيافته که اين يک نوع عيب و نقص است.
بازوند تصريح کرد: اعتبارات عمراني شامل اعتبارات ملي به نام، اعتبارات ملي استاني و اعتبارات شناور است.
وي با بيان اين که 36 پروژه ملي استاني در لرستان وجود دارد، تصريح کرد: 64 درصد ميانگين نرخ رشد اين پروژهها در استان است که حدود 12 درصد بيشتر از ميانگين کشوري است کما اين که بيشترين مورد در استان مربوط به امور آب است که از 118 ميليارد تومان به 196 ميليارد تومان افزايش اعتبار داشته است.
استاندار با بيان اين که 33 پروژه ملي به نام در استان وجود دارد، خاطر نشان کرد: ميانگين رشد اعتبارات پروژههاي ملي استاني شده در کشور 52 درصد بوده است.
وي در رابطه با طول عمر پروژهها ملي در کشور، گفت: طول عمر پروژههاي ملي در کشور بالا است و بر اساس آمار اعلامشده از سوي سازمان مديريت برنامهريزي در سال 88 تا 92، طرحها 67.2 درصد نسبت به برنامه عقب هستند.
بازوند اظهار داشت: ميانگين مدت اجرايي اين پروژهها در کشور از سال 88 تا 92 حدود 12.7 درصد است که اين رقم تا پايان سال 92 به 15.4 درصد رسيده است.
وي بابيان اينکه 504 پروژه عمراني در کشور وجود داشته که تنها 20 طرح آنها به پايان رسيده است، افزود: 62 درصد اعتبار، 18 درصد شرايط محيطي و 13 درصد عوامل اجرايي از جمله موانع اجراي پروژههاي عمراني است که سازمان مديريت و برنامهريزي اعلام کرده است.
استاندار لرستان عنوان کرد: هدف از ستاد پيگيري پروژههاي ملي افزايش اعتبار پروژههاي نيمهتمام، شروع پيگيري اعتبارات سال 95، استفاده شناور از رديفهاي بودجه، آشنايي و آشتي مديران با ارقام کلان بودجه است.
وي بيان کرد: هر اداره کل وظيفه دارد کارشناس معرفي کند و براي تخصيص بودجه بهصورت کتبي و حضوري با وزارتخانهها در ارتباط باشد تا بتواند حداقل سه در صد بودجه خود را جذب کنند.
بازوند تصريح کرد: پيشنياز حضور بخش خصوصي اجراي طرح عمراني در استان است، اگرچه در استان اولويت پروژهها با بخش خصوصي است ولي اجراي پروژههاي ملي اهميت ويژهاي دارند.
وي گفت: ميانگين مدت اجراي پروژههاي ملي در سال 88 حدود 13 سال بوده که اين رقم در سال 92 به حدود 15 سال رسيده و اين در حالي است که ميانگين مدت اجراي پروژههاي ملي مطابق استانداردهاي جهاني حدود شش سال است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]