تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804894593




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک عضو موسس آموزش عالی علم و ادب نوین شیروان مطرح کرد جالی خالی کارگروه دانشگاهی برای نیازسنجی رشته‌هایی مورد نیاز در شیروان


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: یک عضو موسس آموزش عالی علم و ادب نوین شیروان مطرح کرد
جالی خالی کارگروه دانشگاهی برای نیازسنجی رشته‌هایی مورد نیاز در شیروان
عضو هیئت موسس آموزش عالی علم و ادب نوین شیروان با اشاره به نبود کارگروه دانشگاهی برای نیازسنجی رشته‌های مورد نیاز در شیروان گفت: شکل‌گیری این کارگروه دانشگاهی ضروری است.

خبرگزاری فارس: جالی خالی کارگروه دانشگاهی برای نیازسنجی رشته‌هایی مورد نیاز در شیروان



به گزارش خبرگزاری فارس از شیروان، جواد بیات صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نبود کارگروه دانشگاهی برای نیازسنجی رشته‌های مورد نیاز در شیروان باعث خواهد شد تا دانشگاه‌های این شهر پیشرفت چندانی نداشته باشند. وی افزود: جای خالی این کارگروه سبب می‌شود تا دانشگاه‌ها روز به روز تنزل یابند و در آینده با داشتن رشته‌های تکراری تحصیلی برخی از دانشگاه‌های باسابقه هم جمع شوند و یا برخی از رشته‌هایی که اشباع شده‌اند از لیست وزارتی خارج گردند.
عضو هیئت موسس آموزش عالی علم و ادب نوین شیروان خواستار پیگیری فرمانداری شیروان برای شکل‌گیری کارگروه دانشگاهی به منظور نیازسنجی رشته‌های مورد نیاز در این شهرستان شد.
وی با اشاره به ظرفیت‌ها و مشکلات این مرکز آموزش عالی تصریح کرد: نبود زمین مناسب به منظور احداث ساختمان این مرکز از مهم‌ترین مشکلات پیش‌رو است.
به گفته بیات، موسسه آموزش عالی علم و ادب نوین شیروان با داشتن کد 7232 از سال 90 فعالیت آموزشی خود را با 75 دانشجو در سه رشته تحصیلی کاردانی و یک رشته کارشناسی آغاز کرده است. وی گفت: هم‌اکنون این مرکز آموزش عالی دارای 320 دانشجوی دختر و پسر از سراسر کشور است. عضو هیئت موسس آموزش عالی علم و ادب نوین شیروان اظهار کرد: دانشجویان این مرکز در 15 رشته تحصیلی در دو مقطع کاردانی و کارشناسی و مهندسی مشغول به تحصیل هستند.
وی اضافه کرد: تمام امکانات زیربنایی اعم از سخت‌افزار و نرم‌افزار در کارگاه‌ها برای رشد و پیشرفت تحصیلی دانشجویان مهیا است.
به گفته بیات، تاکنون 160 دانشجو در دو مقطع کاردانی و کارشناسی از این مرکز دانشگاهی فارغ‌التحصیل شده‌اند. بیات با اشاره به اینکه از مهرماه امسال این دانشگاه در 15 رشته پذیرش دانشجو دارد، یادآور شد: موسسه آموزش عالی علم و ادب نوین شیروان از ظرفیت‌ها و توانمندی علمی خوبی برخوردار است. وی در بخش دیگری مهم‌ترین مشکلات دانشگاه‌های شیروان را موازی بودن برخی از رشته‌ها ذکر کرد و افزود: این موازی‌کاری باعث خواهد شد که دانشجویان از امکانات مناسب در دانشگاه‌ها برخوردار نباشند. عضو هیئت موسس آموزش عالی علم و ادب نوین شیروان ادامه داد: همچنین این امر باعث خواهد شد تا دانشجویان سردرگم شوند و دانشگاه‌ها نتوانند به نیازسنجی رشته‌های مورد نظر خود دسترسی پیدا کنند. بیات یادآور شد: از سویی دانشگاه‌ها با چنین وضعیتی عملاً نمی‌توانند از اساتید برجسته استفاده کنند، زیرا مقرون به صرفه نخواهد بود و دانشجویان نمی‌توانند از داشتن مهارت و تجربه بالای تحصیلی برخوردار شوند.
انتهای پیام/63002/ز40

94/05/21 - 12:13





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن