واضح آرشیو وب فارسی:فارس: یک عضو موسس آموزش عالی علم و ادب نوین شیروان مطرح کرد
جالی خالی کارگروه دانشگاهی برای نیازسنجی رشتههایی مورد نیاز در شیروان
عضو هیئت موسس آموزش عالی علم و ادب نوین شیروان با اشاره به نبود کارگروه دانشگاهی برای نیازسنجی رشتههای مورد نیاز در شیروان گفت: شکلگیری این کارگروه دانشگاهی ضروری است.
به گزارش خبرگزاری فارس از شیروان، جواد بیات صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نبود کارگروه دانشگاهی برای نیازسنجی رشتههای مورد نیاز در شیروان باعث خواهد شد تا دانشگاههای این شهر پیشرفت چندانی نداشته باشند. وی افزود: جای خالی این کارگروه سبب میشود تا دانشگاهها روز به روز تنزل یابند و در آینده با داشتن رشتههای تکراری تحصیلی برخی از دانشگاههای باسابقه هم جمع شوند و یا برخی از رشتههایی که اشباع شدهاند از لیست وزارتی خارج گردند.
عضو هیئت موسس آموزش عالی علم و ادب نوین شیروان خواستار پیگیری فرمانداری شیروان برای شکلگیری کارگروه دانشگاهی به منظور نیازسنجی رشتههای مورد نیاز در این شهرستان شد.
وی با اشاره به ظرفیتها و مشکلات این مرکز آموزش عالی تصریح کرد: نبود زمین مناسب به منظور احداث ساختمان این مرکز از مهمترین مشکلات پیشرو است.
به گفته بیات، موسسه آموزش عالی علم و ادب نوین شیروان با داشتن کد 7232 از سال 90 فعالیت آموزشی خود را با 75 دانشجو در سه رشته تحصیلی کاردانی و یک رشته کارشناسی آغاز کرده است. وی گفت: هماکنون این مرکز آموزش عالی دارای 320 دانشجوی دختر و پسر از سراسر کشور است. عضو هیئت موسس آموزش عالی علم و ادب نوین شیروان اظهار کرد: دانشجویان این مرکز در 15 رشته تحصیلی در دو مقطع کاردانی و کارشناسی و مهندسی مشغول به تحصیل هستند.
وی اضافه کرد: تمام امکانات زیربنایی اعم از سختافزار و نرمافزار در کارگاهها برای رشد و پیشرفت تحصیلی دانشجویان مهیا است.
به گفته بیات، تاکنون 160 دانشجو در دو مقطع کاردانی و کارشناسی از این مرکز دانشگاهی فارغالتحصیل شدهاند. بیات با اشاره به اینکه از مهرماه امسال این دانشگاه در 15 رشته پذیرش دانشجو دارد، یادآور شد: موسسه آموزش عالی علم و ادب نوین شیروان از ظرفیتها و توانمندی علمی خوبی برخوردار است. وی در بخش دیگری مهمترین مشکلات دانشگاههای شیروان را موازی بودن برخی از رشتهها ذکر کرد و افزود: این موازیکاری باعث خواهد شد که دانشجویان از امکانات مناسب در دانشگاهها برخوردار نباشند. عضو هیئت موسس آموزش عالی علم و ادب نوین شیروان ادامه داد: همچنین این امر باعث خواهد شد تا دانشجویان سردرگم شوند و دانشگاهها نتوانند به نیازسنجی رشتههای مورد نظر خود دسترسی پیدا کنند. بیات یادآور شد: از سویی دانشگاهها با چنین وضعیتی عملاً نمیتوانند از اساتید برجسته استفاده کنند، زیرا مقرون به صرفه نخواهد بود و دانشجویان نمیتوانند از داشتن مهارت و تجربه بالای تحصیلی برخوردار شوند.
انتهای پیام/63002/ز40
94/05/21 - 12:13
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]