تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانش پيشواى عمل و عمل پيرو آن است. به خوشبختان دانش الهام مى‏شود و بدبختان از آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833243983




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاکید سفیر واتیکان در تهران بر اتحاد ادیان در مقابله با تروریسم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: تاکید سفیر واتیکان در تهران بر اتحاد ادیان در مقابله با تروریسم خبرگزاری پانا: سفیر واتیکان در تهران نقش دین در مبارزه با تروریسم را بسیار مهم توصیف کرد.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۱ مرداد ساعت 07:54

خبرگزاری پانا+

به گزارش سرویس سیاسی پانا، لیو بوکاردی در دیدار با سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد، دبیر کنگره بین‌المللی 17000 شهید ترور با اشاره به اینکه معرفی مسئله تروریسم به جامعه ایرانی امری مهم به شمار می‌رود، گفت: دلیل اهمیت این معرفی از آن جهت است که تروریسم برای زندگی مردم بسیار بسیار خطرناک است.
وی در ادامه به اهمیت نقش دین در امر مبارزه با تروریسم اشاره کرد و افزود: فکر می‌کنم دین می‌تواند نقش مهمی در مبارزه علیه تروریسم ایفا کند؛ چرا که تروریسم مولود بنیادگرایی است و بنیادگرایی و افراط‌گرایی تروریسم را ایجاد می‌کنند. بنیادگرایی و افراط‌گرایی ایدئولوژی است و تروریست‌ها افرادی هستند که اقدامات وحشیانه‌ای را مرتکب می‌شوند.
سفیر واتیکان گفت: معتقدم ادیان نقش مهمی در ترویج، احترام و درک و گفت‌وگو دارند و نه بنیادگرایی و افراط گری. هم‌چنین بر این باور هستم که واتیکان و پاپ فرانسیس نقش مهمی در این زمینه دارند. شورای پاپی گفت‌وگوی بین ادیان در پیامی در آخر ماه رمضان مسلمانان و مسیحیان را به اتحاد علیه افراطی‌گری و خشونت فراخواند.
وی تاکید کرد: ما باید این نکته را با قوت به جهانیان اعلام کنیم که هیچ‌کس حق ندارد برای اهداف سیاسی از نام خدا یا دین استفاده کند. این پیام را باید بسیار واضح به جهانیان اعلام کنیم و در مقابل داعش و سایر گروه‌های تروریستی با یکدیگر متحد باشیم. هیچ‌کس حق ندارد به اسم خدا افراد را بکشد و این کفر است. این کفر است و من معتقدم افرادی که با استفاده از نام خدا چنین جنایاتی علیه بشریت مرتکب می‌شوند انسان نیستند، بلکه حیوان هستند.
بوکاردی با بیان این‌که نه تنها مسلمانان بلکه مسیحیان در عراق و سوریه هم قربانی تروریسم هستند، ولی دنیا شاهد این مسئله نیست، گفت: تروریست‌ها انسان ها را می‌کشند اما جهان، آمریکا و اتحادیه اروپا نمی‌بینند. مسیحیانی که در موصل، نینوا و عراق زندگی می‌کردند اکنون در حال ترک شهرها و روستاهای خود هستند و هیچ‌کس چیزی نمی‌گوید.
وی اعضای داعش را اعضای سابق ارتش صدام حسین دانست.
لیو بوکاردی در ادامه با اشاره به وجود بنیادی مشابه بنیاد هابیلیان(خانواده شهدای ترور) در ایتالیا تحت عنوان کانون خانواده‌های قربانیان ترور گفت که تعداد قربانیان ترور در این کشور شاید تنها به هزار نفر برسد.
وی آمار 17 هزار شهید ترور در ایران را آماری قابل توجه دانست و تصریح کرد:‌ 17000 نفر، آمار قربانیان یک جنگ است.
سفیر واتیکان در تهران افزود: متأسفم، به نظرم اکنون می‌توانیم بگوییم که تمام حوادث تروریستی برنامه‌ریزی شده و یک استراتژی است. چراکه یک نفر علاقه‌مند است جهان امروز، جهان صلح نباشد؛ بلکه جهان ترور باشد.
در این دیدار هاشمی‌نژاد نیز در سخنانی به نقش ادیان در مبارزه با پدیده تروریسم اشاره کرد و گفت: نقش ادیان حقیقی در مبارزه با این پدیده شوم می‌تواند بسیار مؤثر باشد چرا که نگاه مردم عادی به ادیان و رهبران آن است.
وی ادامه داد: ادیان و رهبران آن انسان‌های افراطی نیستند. عراق و سوریه مهد تمدن‌های قدیمی بوده و قرن‌های طولانی، فرقه‌های مختلف اسلامی در کنار مسیحیت و یهودیت با خوبی و بدون نگاه خاصی زندگی می‌کردند. اما ناگهان شاهد طرح موضوعاتی شدیم که چیز جدیدی نبودند. همه می‌دانستند که چه کسی مسیحی و چه کسی مسلمان و در بین مسلمانان چه کسی شیعه و چه کسی سنی است. این افراد سال‌ها در کنار یکدیگر زندگی می‌کردند، با هم ازدواج می‌کردند و با یکدیگر مراوده داشتند و قرن‌ها این کار ادامه داشته است اما چطور شد در مقطعی خاص به طور سیستماتیک این اختلافات عیان شد؟
هاشمی‌نژاد با اشاره به رشد افراط‌گرایی در منطقه تصریح کرد: بسیار عجیب است که ما الان بخواهیم به طور ناگهانی این مسئله را بپذیریم که افراط‌گرایی به وجود آمده است. شاید اینکه بخواهیم صرفاً نگاه افراط‌گرایی و ایدئولوژیک به موضوع داشته باشیم، ما را به بیراهه ببرد.
وی با تاکید بر این‌که نمی‌توان اغراض سیاسی را نادیده گرفت، افزود: ما نمی‌توانیم اهداف سیاسی موجود در پشت این جریانات را نادیده بگیریم. مخصوصا این‌که برخی از شخصیت‌های مهم بین‌المللی صراحتا در اسنادشان ذکر کردند که برخی از این گروه‌های تروریستی را خودشان به وجود آوردند؛ مثلا وزیر امور خارجه یکی از قدرت‌های جهانی صراحتاً اعلام کرده است که «گروه داعش را ما به وجود آوردیم.» این امر نشان می‌دهد که برای پیشبرد اهداف سیاسی، موضوعات ایدئولوژیک و اختلافات توسط این قدرت‌ها بزرگ شده و از آن‌ها برای پیشبرد اهداف سیاسی استفاده می‌شود.
دبیر دومین کنگره بین‌المللی 17000 شهید ترور در ادامه با بیان این‌که قطعاً مسیحیت با اسلام تفاوت‌های بسیار دارد، تصریح کرد: اگر اشتراکات ادیان به هم نزدیک شود نه تنها افراط‌گرایان مشخص شده و در انزوا قرار می‌گیرند بلکه اهداف سیاسی پشت سر نیز خنثی خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری کنگره بین‌المللی 17000 شهید ترور در نهم و دهم شهریور ماه امسال گفت:‌ این احساس وجود دارد که این کنگره در سایه نبود شخصیت‌های روحانی جامعه مسیحیت با کمبود مواجه است. روحانیون واقعی جهان اسلام باید حقیقت اسلام را بیان کنند که چیزی جز رأفت و رحمانیت در آن نیست، همچنان‌که باید در جامعه مسیحیت، حقیقت روح دین مسیحیت بیان شود تا افراط‌گرایان در انزوا قرار بگیرند. 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن