واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: دبيرخانه كارگرسمنان:تغي يرتركيب شوراهاي عالي كاروتامين اجتماعي خلاف قانون است
داخلي. اقتصادي. كارگري.
دبير خانه كارگر استان سمنان ، تغيير تركيب شوراهاي عالي كار و نيز تامين اجتماعي را خلاف قانون دانست.
"حسين طاهرزاده" روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: تركيب شوراي عالي كار امسال با مصوبهاي در هيات دولت تغيير كرده است كه اين خلاف قانون است.
وي گفت: بر اساس قانون تركيب شوراي عالي بر اساس اصل سه جانبهگرايي متشكل از سه نفر سهم دولت، سه نفر نماينده كارگران و سه نفر از طرف كارفرمايان است در حاليكه با اين مصوبه دولت سهم خود را با افزودن دو نفر از سه نفر به پنج نفر افزايش داده است.
وي همچنين با اشاره به تغيير تركيب شوراي عالي تامين اجتماعي توسط وزارت رفاه و تامين اجتماعي گفت: در اين تغيير اين وزارت خانه نماينده تشكلهاي كارگري را خود معرفي كرده است در حاليكه اين نماينده بايد توسط خود تشكلهاي كارگري انتخاب و معرفي شود.
طاهرزاده گفت: اين تغييرات در حالي صورت ميگيرد كه قانون وجود دارد واي به زماني كه قانوني در كار نباشد.
وي همچنين از مطرح شدن تغيير در قانون كار كه اخيرا توسط وزير كار و امور اجتماعي اعلام شده انتقاد كرد و گفت: ميگويند ميخواهيم قانون كار را به نفع كارگران تغيير دهيم اما متاسفانه در بحث تغييرات سخني از كارگران قراردادي نميبينيم و اين مساله در آينده ضررش متوجه كارگران دائمي نيز ميشود.
وي حذف ماده ۲۷را از جمله اصلاحات پيشبيني شده در قانون كار اعلام كرد و گفت: با حذف اين قانون كارفرمايان اختيار دارند تا كارگران را اخراج كنند.
وي گفت: با حذف اين ماده و جايگزيني ماده ۳۳قانون قديم اخراج كارگران ديگر بازگشت به كار ندارد و سوال اين است كه چرا دولت مانع از بررسي لايحه ساماندهي كارگران قرارداد موقت در مجلس شد و با اتمام دوره هفتم اين لايحه اصلا مورد بررسي قرار نگرفت و مسكوت ماند.
طاهرزاده همچنين با اشاره به پرداخت نشدن چهار تا پنج ماه دستمزد به كارگران برخي از واحدهاي كارگري گفت: سوال اين است اگر وزير كار حقوق دو ميليون ريالي بگيرد و همين مبلغ ناچيز را با تاخير چندماهه به وي پرداخت كنند آيا در محل وزارت خانه حاضر خواهد شد.
وي گفت: كارگراناز يكطرف حقوق دريافت نميكنند واز طرف ديگر اگر بهاين وضعيت اعتراض كنندبا آنها برخورد ميشود و متاسفانه به موردي كه تاكنون در استان سمنان سابقه نداشته در سال ۸۷نيز شاهد آن هستيم.
طاهرزاده به حضور رييس يكي از كلانتريها در جمع كارگران يك كارخانه كه در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق دست از كار كشيده بودند اشاره كرد و گفت:
هدف از اين اقدام ايجاد نوعي ترس در كارگران است ،آيا اگر پدر و پسري در منزل دعوا كنند رييس كلانتري دخالت ميكند و چه معني دارد در مسالهاي كه بين كارگر و كارفرما ايجاد شده رييس كلانتري حضور يابد.
دبير خانه كارگر گفت: اگر حقوق يك ماه كارمندان به تاخير بيافتد چه اتفاقي خواهد افتاد و چرا بايد از كارگران بايد توقع داشته باشيم با اين مشكلات اقتصادي و تورم صدايشان درنيايد.ك/۳
پنجشنبه 2 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 348]