واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: نظر هاموند در خصوص اوضاع کره شمالی
فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس که وارد سئول شده است، پس از دیدار با "یون بیونگ سه" وزیر خارجه کره جنوبی در جمع خبرنگاران تصریح کرد: اوضاع کره شمالی یکی از موضوعات مورد گفتگو بوده است.
تسنیم: وزیر خارجه انگلیس امروز دوشنبه ابراز امیدواری کرد که توافق اخیر هستهای بین ایران و قدرتهای جهانی تاثیر مثبتی بر مذاکرات متوقف شده خلع سلاح با کره شمالی داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری یونهاپ، فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس که وارد سئول شده است، پس از دیدار با "یون بیونگ سه" وزیر خارجه کره جنوبی در جمع خبرنگاران تصریح کرد: اوضاع کره شمالی یکی از موضوعات مورد گفتگو بوده است.
هاموند در ادامه ضمن اشاره به اختلافات ارضی چین و کشورهای همسایه، گفت: انگلیس همچنان مایل به برقراری ثبات و صلح در آسیا و رسیدگی به اوضاع کره شمالی است. مناقشه در دریاهای شرقی و جنوبی چین نیز ما را نگران می کند به خاطر تاثیر آن بر ثبات منطقه.
وزیر خارجه انگلیس افزود: بنابر این ما می توانیم برای حل و فصل این مسائل و کمک به برقراری ثبات و صلح در منطقه همکاری کنیم.
وزرای خارجه انگلیس و کره جنوبی همچنین دومین دور از گفتگوهای راهبردی خود را انجام دادند که شامل روابط تجاری دو جانبه و همکاری در زمینه مقابله با بحران ابولا در آفریقا بوده است. کره جنوبی تنها کشور غیر غربی بوده است که تیم پزشکی برای مقابله با ابولا به آفریقا اعزام کرده است.
هاموند در خصوص اوضاع کره شمالی نیز ابراز امیدواری کرد که مذاکرات متوقف شده بین المللی با هدف پایان دادن به برنامه تسلیحات هسته ای کره شمالی، تحت تاثیر توافق اخیر بین ایران و قدرت های جهانی، پیشرفت تازه ای داشته باشد.
وزیر خارجه انگلیس تصریح کرد: ما بی شک امیدواریم که موفقیت 1+5 در تعامل با ایران و دستیابی به توافق وین، تاثیر مثبتی بر مذاکرات هسته ای کره شمالی داشته باشد. من امیدوارم درس هایی که از مذاکرات موفقیت آمیز وین گرفته شد، این ارزش را داشته باشد تا راهکاری را برای مشکلات با کره شمالی ارائه دهد.
کره شمالی به خاطر برنامه های موشکی و هسته ای با تحریم های اقتصادی و سیاسی شورای امنیت سازمان ملل روبرو شده است.
کره شمالی در آوریل 2003 میلادی از پیمان منع گسترش تسلیحات هسته ای خارج شد و اقدام به توسعه ذخایر هسته ای خود نموده است.
پیونگ یانگ در سال 2005 میلادی خود را یک قدرت هسته ای اعلام کرد. در سال 2006 پیونگ یانگ نخستین آزمایش هسته ای خود را انجام داد و در سال های 2009 و 2013 میلادی نیز دو بار دیگر اقدام به انجام آزمایش هسته ای کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]