واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
اعدام تعلیقی برای مقام نظامی چین
فساد که یکی از بزرگترین معضلات در ارتش چین به حساب می آید، سبب شده تا دولت پکن این روزها تمرکز خود را بیشتر از هر زمان دیگری به این بخش معطوف کند، چرا که بخش قابل توجهی از ساختار زیربنایی و اصلی حکومت چین به نظامیان پیوند خورده است.
خبرگزاری ایرنا: فساد که یکی از بزرگترین معضلات در ارتش چین به حساب می آید، سبب شده تا دولت پکن این روزها تمرکز خود را بیشتر از هر زمان دیگری به این بخش معطوف کند، چرا که بخش قابل توجهی از ساختار زیربنایی و اصلی حکومت چین به نظامیان پیوند خورده است.
گرچه مبارزه با فساد در چین ریشه طولانی دارد، اما هرگز جدیتی در این زمینه همانند چند سال گذشته و به خصوص پس از روی کار آمدن «شی جین پینگ» رییس جمهوری این کشور مشاهده نشده است.
با اینکه مبارزه با فساد در ارتش این کشور از سال 2013 میلادی شدت گرفت و به دنبال آن بالغ بر 40 افسر ارشد ارتش دستگیر شدند، اما هر ازگاهی اخبار و گزارش های مختلفی از دستگیری تعداد دیگری از این افراد حکایت دارد.
روزنامه «چاینا ارگ» در گزارشی از دستگیری ژنرال «گو جونشان» خبر داد که پیشتر مسئولیت بخش لجستیک ارتش خلق چین را بر عهده داشته است.
براساس این گزارش، اتهام نامبرده ارتشاء، سوء استفاده از مقام و قدرت، اختلاس، دریافت رشوه، تخطی از قوانین انضباطی عنوان شده که این جرایم کافی بود تا برای این مقام عالیرتبه ارش حکم اعدام تعلیقی دو ساله صادر شود.
بر اساس قوانین چین مجازات اعدام تعلیقی پس از دو سال در صورت تکرار نشدن تخلف و رفتار مناسب فرد محکوم به حبس ابد یا حبس با زمان مشخص کاهش خواهد یافت. در گزارش منتشر شده از سوی «چاینا ارگ» اعلام شده که «گو جونشان» علاوه بر این حکم از مقام ژنرالی خود خلع می شود، همه دارایی های شخصی او توقیف و بالاخره اینکه تا آخر عمر از حقوق سیاسی نیز محروم خواهد بود.
گزارش ها حاکیست که این مقام نظامی چینی از طریق دریافت رشوه های کلان و خرید و فروش زمین های متعلق به ارتش چین در سراسر این کشور، سرمایه های هنگفتی را به دست آورده است.
مقامات قضایی چین نهم مرداد ماه جاری نیز «گوبو شیانگ» معاون فرمانده کل قوا، دومین مقام قدرتمند در ساختار ارتش چین را به اتهام فساد دستگیر کرده بودند.زمانی که «شی جین پینگ» رییس جمهوری چین در سال 2012 میلادی فرمان مبارزه با فساد را صادر کرد، کمتر کسی تصور می کرد دامنه این مبارزه گریبان ارتش و نیروهای نظامی این کشور را هم بگیرد.
دولت چین تاکید کرده است که فساد در کشور و به خصوص در ارتش ریشه کن خواهد شد و برای پاکسازی نیروهای مسلح از این معضل از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد. ارتش چین 88 سال کارنامه فعالیت دارد و نادیده گرفتن افراد فاسد در آن می تواند همه افتخاراتی را که در این سال ها به دست آورده، به باد دهد.
کمیسیون مرکزی چین تاکید کرده است که اگر سربازان کشور ببینند در مبارزه با فساد در ارتش کوتاهی می شود، آن زمان باور و اعتقاد خود را به نظام و نظامیان از دست می دهند و این خطر بزرگی برای کشور خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]